lauantai 11. toukokuuta 2013

sick at home

Moikka! Jooo... Just kun olin kerenny täällä bloginkin puolella hehkuttaa että jes, kaks ylimäärästä vapaapäivää, niin tietysti oon ne kaks päivää kuumeessa... Eli olin siis torstain ja perjantain kipeenä, tai oikeestaan oon vieläkin mut nyt oon muuten flunssassa, kuume on onneks lähteny jo pois. Sen takia myös tää postaus on tosi turha, koska mulla ei ollu oikeen mitään kuvia. Nooh, eilen mulle tuli kuitenkin kirje keskimaalta, jossa kerrottiin että mä olin saanut kesätyöpaikan Prismasta!! JESS!! Olin sielä jos syksyllä tetissä, niin kiva mennä tuttuun paikaan uuestaan, ja nyt saan vielä palkkaakin:) Nyt ei enää sen kannalta tarvii stressata, plussaa vaan jos saa jostain vielä lisää töitä! Mutta mä jatkan tän flunssan parantelua että pääsis joskus treenailemaankin, eli pitäkää hauska viikonloppu!:)
5 4 3 2

16 kommenttia:

 1. Anonyymi5/11/2013

  millä oot muokannu nää kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. photoscapella muuten mut noi tähtihommelit picmonkeylla:)

   Poista
 2. Olet voittanut minun 'linkkaa blogisi' kilpailun ja palkinnoksi liityn blogiisi lukijaksi ja teen sinulle bannerin. Jos haluat jotain toiveita banneriin voit laittaa sähköpostiini:
  anna.aho@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookkei kuitti paljon! Mut oon kyllä tyytyväinen tohon mun nykyseen banneriin ja tykkään ite tehä bannereita, eli sun ei tarvii tehä sitä:)

   Poista
 3. Nam tuo viimeinen kuva..Kelpais;-) Oot super kaunis ♥

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ooi ihania kuvia! namm toi vika :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/12/2013

  Mistä noi sun kännykän kuoret on tilattu?!?:))

  VastaaPoista
 6. Sullakin on tosi kiva blogi, ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5/13/2013

  mistä ton vikan kuvan juoma on tehty? oot tosi kaunis ja tykkään sun blogista älyttömästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm siinä on maustamatonta jugurttia, persikkaa, sellasta mango kiisseliä ja 1 banaani:) Voi kiitti tosi paljon!

   Poista
 8. mis tasossa oot candy crush sagassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oisko 325 tai jotai mut niit tasoi ei oo viel tullu kännykälle lisää vaik sen päivittäs et oon siel ihan vikassa ku oottelen et ne tekis lisää niitä tasoja :D

   Poista