tiistai 18. kesäkuuta 2013

linkkaa blogisi -parhaat

Tänään sain sitten katottua noi kaikki 86 linkattua blogia. Oli kyllä yllättävän vaikeeta, varsinkin kun tiesin et täytyy valita vaan 5 ja sit pitkään mietin et mitkä valitsen kun tasasen hyviä oli kymmeniä... Ja tuntuu hirveeltä valita tällain vaan 5 parasta, varsinkin kun tiiän että kaikki te jotka ootte linkannu noi blogit, luette tätä mun blogia.
Nämä blogit päätyivät siksi viiden parhaan joukkoon koska jo heti ensivaikutelma oli hyvä ja niiden lukemisesta tuli hyvälle mielelle. Möls inspiroivat kuvat saa mun mielenkiinnon heräämään! :) Kaikilla on kuitenkin ihan oma maku blogien suhteen mutta nää on mun mielestä 5 parasta! :)
Noh, joka tapauksessa, liityin näiden viiden parhaan blogiin lukijaksi (parissa olin jo lukijana), ja nyt teen teille vielä pienen esittelyn jokaisesta! :)Nää ei mee missään parhausjärjestyksessä kuitenkaan!Pääset aina kyseiseen blogiin painamalla kuvan alla olevaa blogin nimeä.

PicMonkey Collage1
SinnaJaninaPhoto
Aivan älyttömän ihania kuvia jotka on selvästi otettu taidolla. Jokainen tässä blogissa oleva kuva on kun suoraan jostain valokuvauslehdestä! Ihastuin! :)

PicMonkey Collage2
Think like an owl
Tätä blogia oonkin jo lueskellut pidemmän aikaa, eikä siihen kyllästy ikinä! Jokainen postaus pitää sisällään aivan ihania kuvia ja jokainen postaus on omaperäinen ja laadukas! Suosittelen jokaisen lukuluetteloon!

PicMonkey Collage3
Days of my way
Iinan blogiakin oon lukenut jo jonkin aikaa, ja oon edelleen ihastunut hänen blogiin! Iina kirjoittaa elämästään tarkasti, mutta ei tylsästi. Jokaisessa postauksessa on myös ihania ja laadukkaita kuvia, joita on paljon ja niiden katselemiseen voi hurahtaa paljonkin aikaa!

PicMonkey Collage4
Find the happiness
Tää blogi olikin mulle ihan uus tuttavuus! Yllätyin tosi positiivisesti heti kun vaan sivu latautui, koska blogin ensivaikutelmakin oli jo hyvä. Kuvat ovat todella laadukkaita ja pieniä erikoispostauksiakin riittää, joita on tdella kiva lukea!

PicMonkey Collage5
whisper a dream
Tätäkin blogia oon lukenut jo tosi pitkään! Saija kirjoittaa ihanalla tavalla elämästään, ja jokaisessa postauksessa on todella ihania ja inspiroivia kuvia! Tästä blogista tulee aidosti hyvälle mielelle!


11 kommenttia:

 1. Anonyymi6/18/2013

  Ihania blogeja oot valinnut :-)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 3. iihania blogeja ! :--)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos, yllätyin kun olit mun blogin tähän valinnut! :--)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitti paljon heta, piristi mun päivää! :-)

  VastaaPoista
 6. Hui, kiitos paljon! :-)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja blogeja, kaikkiin tuli liityttyä munkin lukijaksi:)! Hyvin valittuja kaikkki;)

  pikkuenkeli12.blogspot.com

  VastaaPoista