tiistai 23. heinäkuuta 2013

just take me to the other side

mooii! Ihan näin aluks, kuvia on erittäin vähän ja tää postaus muutenkin on tosi köyhä, mut halusin vaan nii paljo tulla postaamaan! Jeps eli tässä nyt ei oo mitään ihmeellistä tapahtunu, oon treenannu paljon, vetäny urheilukerhoja ja nauttinu viel lomasta. Ainii käytiinhän me serkkujen kans Särkänniemessä lauantaina, mut meiän huonks onneks tornado meni rikki vähä puolen päivän jälkee ja kerettii käymää siinä vaa pari kertaa :/ Se laite on se syy miks koko särkänniemeen kannattaa mennä!:D Noo kyl meillä sit oli ihan hauskaa ilman sitäkin, mutta sieltä ei yhtään kuvia koska en ottanu kameraa mukaa... Sunnuntaina lähettiin sit jo aikasin mökiltä kotiin (jonne siis mentiin särkänniemestä) koska mulla oli aamulla heti reenit. Sit asiasta viidenteen, tänään sain ton mun kalenterin valmiiks, ja tein siitä tollasen kollaasin, vaikka tuskin kukaan kalenterin päällystämiseen tarvii mitään apuohjeita... :P Käytiin myös tänään ostamassa mulle uudet lenkkarit, koska edelliset alko meneen jo vähä huonoon kuntoon. Halusin ihan samanlaiset kun mun edellisetkin koska oon ollu niihin niin tyytyväinen, toi on vaan nyt uudempaa mallia.
Ja sit vielä kysymys teille! : Millasia erikoispostauksia haluisitte? Teitä lukijoita vaan tulee kokoajan lisää enkä muista ikinä kiittää :D Eli kiitos! Oon myös miettiny arvontaa, mitä mieltä siitä olisitte? Edellisen kerran pidin arvonnan kun sain 50 lukijaa täyteen, ja sillon se meni yllättävän hyvin ja sain paketin postiin jne. eli voisin pitää samantyyppisen arvonnan toisenkin kerran! Se nyt vähän riippuu teistä millasia postauksia haluutte! :) Ja muutenkin voisitte kertoo teidän tämänhetkisen mielipiteen koko blogista, mitä vois parantaa, entä minkä annan olla entisellään? Haluun että tää on sellanen mitä te lukijat tykkäätte lukee!
Huhhuh, aikamoista tekstiä, nyt saatte nauttia näistä kuvista.. IMG_7128 IMG_7126 IMG_6954 IMG_7157 page

9 kommenttia:

 1. Jonkun näköinen mielipidepostaus olisi kiva! Ja no arvonnathan ovat aina kivoja joten kyllä sekin kelpaa.:D

  http://smile-alma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. allright, tää menee muistiin;) Haha no nii aattelinki, pistämpä sellasen lähiaikoina pystyy! :)

   Poista
 2. joku huoneen-esittely, arvonta, myday, mielipide - postaus videolla? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ehotuksista, noista jonkun voisin toteuttaa!:) Mut apua en tosta videosta tiiä ainakaa vielä xd

   Poista
 3. Anonyymi7/25/2013

  Millä oot tehny sun bannerin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vastaan sen tähän heti kun meen seuraavan kerran koneelle kun tarkistan sen nimen, mut joku netissä oleva collage maker se oli :D

   Poista
  2. http://www.fotor.com/features/collage.html

   tossa linkki siihe:)

   Poista
 4. ihanan tuntunen blogi, sait uuden lukijan! :)

  kurkkaathan ➜ twostars-inthesky.blogspot.fi/

  VastaaPoista