torstai 4. heinäkuuta 2013

ostoksia

Päätin tehä teille nyt tällasen vähän erilaisemman postauksen. Oon parin viimeviikon aikana ostanu jonkin verran vaatteita, ja aattelin niistä tehä postauksen erikseen koska yleensä en hirveesti mun ostoksia täällä esittele. Olin siis tän viikon tiistaina Kuopiossa, Matkuksessa. En ollutkaan sielä ennen käynyt ja mun mielestä tosi hyvä reissu! Oltiin siis Sannin ja äitin kanssa ja kierrettiin koko päivä kauppoja, ja lopuks vielä Ikea (ja sehän ei oo kauppa?).Ja näissä kuvissa on myös ostoksia Hollisterilta. Ne oon saanut (tai oikeestaan ostanut/tilannut) Mintulta kun hän kävi Amrikassa koska siellä Hollisterin vaatteet on niin plajon halvempia. Eli kiitos Minttu!
Ja sitten tähän väliin vielä ihan perus kuulumiset. Maanantai meni ihan loikoillessa ja palautuessa karnevaaleista ja Tiistaina siis Kuopiossa. Eilen olin aamulla viestivaihto-reeneissä, jonka jälkeen tulin kotiin syömään ja sitten lähdinkin heti Sannin, hänen kaverin ja Jopon kanssa pelaamaan rantalenttistä. Illemmalla urheilukerhot ja loppuillan olin Iinan kanssa meillä:)
Nyt viikonloppuna onkin SM-viestit, joihin lähen jo huomenna. Mulla ei oo siellä muuta kun 4x100m aj sunnuntaina, koska paikat on ollu sen verran herkässä vammojen suhteen että kannattaa kuulemma säästellä niihin aitoihin, kun siitä ei oo varaa olla pois... Nää kisat nätetään myös telkkarissa, eli jos hyvä säkä käy niin mut voi bongata sunnuntaina Ylen lähetämästä SM-viesti-lähetyksestä;)
Mutta sitten näihin ostoksiin:
page6 page5 page7 page4 page3 page1 page2 page11 page10 page12 page9 page13 page14
Nätä peitepuikoista sen verran että en mä yleensä osta meikkejä varastoon, mutta tää tuote lähtee kokonaan pois kaupoista, eli sitä ei saa enään mistään!! Tää olikin mun ja Iinan luottomeikki ja kun kuultiin että Prismassa myytiin tää loppuerä puoleen hintaan niin käytiin molemmat ostamassa niitten varastot melkeen tyhjäks! :D

11 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus tällanen! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. kivoi ostoksii ja kivasti laitat noi hinnat tohon kuvaa :)


  www.annijanika.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/04/2013

  millä muokkaat sun kuvat :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photoscapella, zoner photostudiolla ja paint.netillä :p Yleensä pelkällä photoscapella mut nyt noi pallerot tein paint.netillä ja sit noi tekstit tolla zonerilla mut nehän pystyy tekemään periaatteessa melkeen millä tahansa ohjelmalla:)

   Poista
 4. Anonyymi7/04/2013

  Noi new yorkerista ostetut kollarit oli eilen keskiviikkona 6.95 alennuksessa :D

  VastaaPoista
 5. Ihana ja pirteän selkeä blogi sulla ja kivoja kuvia! :) voi rakastan noita sun ostoksia !! <3

  http://lovinclothes-tuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7/25/2013

  Ihana blogi sulla!
  Mistä sivulta löytyy nuo kollarit?

  VastaaPoista