tiistai 6. elokuuta 2013

Arvonta!

Moikka! Tällä hetkellä oon Helsingissä Iinan luona, mutta halusin silti tulla tekemään vielä tän arvonnan teille koska sain Iinalta arvonnan palkinnot, jotka ostin sen kautta Hollisterilta kun hän kävi Tukholmassa. Tuun huomenna postaamaan ihan normipostauksen kun pääsen kotiin! Mutta nyt, arvonnan ohjeet:
1. Sinun täytyy olla blogini rekisteröitynä lukijana, jotta voit osallistua arvontaan. Tästä saat jo yhden arvan, jos kommentoit millä nimellä seuraat blogiani. Ilmoita myös luetko blogiani mitä kautta, esim blogger, bloglovin yms..
2. Toisen arvan saat, jos ilmoitat tästä arvonnasta omassa blogissasi linkin kera. Laita sen postauksen osoite kommentiin jossa mainos on, jotta voin käydä tarkistamassa tarpeen tullen! :)
3. Kolmas arpa tulee, jos kerrot mielipiteesi tästä blogista, mitä voisin kehittää, mikä on jo hyvä, mistä tykkäät, mistä et jne. Helppoa saada vielä yksi arpa? ;)

Ja sitten ne palkinnot! : Voittaja saa siis nämä molemmat Hollisterin ihanuudet itselleen, eli hajuveden ja vartalovoiteen! Molemmat ovat samaa ''sarjaa''. Yhteensä näiden arvo on n. 30e! :)
Aikaa on osallistua 20.8 asti, onnea kaikille arvontaan! :) IMG_7788m IMG_7939m

47 kommenttia:

 1. Oon lukija bloggerin kautta :) Parannusehdotuksena vois olla vähän painottuneemmat postaukset. Esim joku aihepiiri mistä teet. Astuisit vähän kuin lifestylekuplasta :)

  Eli kaks arpaa.

  VastaaPoista
 2. Luen blogia Bloggerin kautta nimellä Minna.

  Parannusehdotuksia: Itse en henk. koht. tykkää bannerin fontista, mutta unisieppari taasen on aivan ihana - vaihtaisin siis fontin johonkin kaunofonttiin :) Myös linkkien väri vois vaihtua esim. turkoosiksi kun hiiren vie päälle.

  On muuten aivan ihana blogi, en liittynyt vain arvonnan takia vaan alan seuraamaan muutenkin blogiasi!

  ♥: minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Luen blogiasi bloggerin kautta ! :-)

  Tää ulkoasu on mun mielestä tosi kiva paitsi itse muuttaisin bannerin johonkin yksinkertaiseen teksti banneriin tai sitten vaikka johonkin 8 kuvan banneriin missä olisi jotain vaalean sävyisiä kuvia tai sitten jotain urheilullisia kun eksä harrasta yuta ?:)

  Kirjotat mun mielestä ainaskin tosi.hyvin ja sun kuvissa on hyvä lastu ja ne on monipuolisia ja osaat tehdä kaikista postauksista mitkä käsittelee sun harrastusta tosi energisiä ja raikkaita ja mä ainaskin pääsen siihen kisa tunnelmaan ymym ite mukaan kuvia katsellessa ja tekstii lukiessa !:-)


  Tää on yks lemppari blogeistani jatka samaan malliin :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/07/2013

  Luen blogia bloglovinin kautta, en tiiä onko tuolla jotai nimiä, mutta sähköpostilla sinii_97@hotmail.com

  Tää blogi on tosi hyvä ja kuvat on kivoja ! Ois tosi kiva jos tekisit välillä myös videoita :)

  VastaaPoista
 5. Luen Bloggerin kautta.

  Ulkoasu on tosi ihana, pidän bannerissa tosta unisiepparista, se sopii tohon. Muutenkin kivan yksinkertainen ja postaukset on hyviä. :)

  VastaaPoista
 6. Oon lukija ja luen sun blogii bloggerin kautta
  Paranneltavaa vois olla et tekisit enemmän erikoispostauksia etkä niin paljon semmosii normijuttuja mut tää arvonta on esim älykiva juttu! :)
  Eli se ois 2 arpaa :)!

  VastaaPoista
 7. luen blogias bloggerin kautta tällä käyttäjällä millä nyt kommentoin!(=

  Sun blogissas on tosi kivoja ja hyvälaatusia kuvia, tykkäään tästä ulkoasusta ja tää on yks mun lemppari blogeista !(= jotain pikku asioita voisit parantaa ulkoasussa esim toi oranssihtava väri tuossa postauksen lopussa vois olla muun värinen ja kommenttien varmistamis asetukset vois ottaaa pois, koska itse en ainakaan jaksa joskus kommentoida jos pitää laittaa vielä joitakin numeroita sun muita :DD://

  VastaaPoista
 8. Luen bloggerin kautta! :-)

  Tykkään tosi paljon sun kuvista ja sun postauksia on kiva lukea :)

  VastaaPoista
 9. Luen blogia bloggerin kautta nimellä Melinda. Parannus ehdotuksia; jotkut erikoispostaukset esim. Videot olisi kivoja:) kuvat on tosi hienoja mutta niitkin vois olla välil enemmän :) muuta parannettavaa en keksi! Tätä blogii on aina nii kiva lukee ja kirjotat ja kerrot kaikki asiat jotenki nii hyvin !

  VastaaPoista
 10. Luen bloggerin kautta :) Ois kiva jos esittelisit sun ostamat vaatteet sillee et ne näkyis kokonaan ja erikoispostaukset ois jees, esim. asuja aina välillä. Myös nää blogin pienet oranssit yksityiskohdat vähä häiritsee ku bannerissa on kummiski sinistä. Bannerista puheenollen, se on aivan ihana *_* Sulla on tosi hienoja ja selkeitä kuvia, mitä arvostan blogissa. Ainako nään sun kirjottaneen jotaki tulee sellane 'jes' -olo x) tää on oikeesti tosi hyvä blogi :)

  eli kaks arpaa :)

  VastaaPoista
 11. luen blogia bloggerin kautta - nimellä nora, ja päivän asu - kuvat vois olla tosi kivoja ja silleen, videot ois isoa bonusta ja bannerin fontti vois olla eri fontilla ? muuta moitittavaa en keksi! muuten tää on yksi täydellisimmistä blogeista!

  VastaaPoista
 12. luen bloglovinin kautta :)

  eli yks arpa!

  VastaaPoista
 13. Luen blogia bloggerin sekä bloglovin kautta. Laitan mainoksen seuraavaan postaukseen jonkan teen tänään, joten voit käydä sitte kattomassa mun blogista sen illemmalla :)
  http://www.veerruu-timeofmylife.blogspot.fi/
  Mä oon alusta asti tykänny tästä sun blogista tosi paljon ja mun mielestä ei oo kauheesti mitään kommentoitavaaa. Toki olis kiva saada postauksia vähän useemmin:) Ulkoasukin on mun mielestä tosi kiva ja just sun tyylinen. Ootko heta muuten tulossa torstaina sinne piiriotteluun ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitti vera!:) Mut nii en oo ku jyväskylä ei oo siin mukana:/

   Poista
 14. Luen blogias bloggerin kautta.
  Ja tykkään ihan hirmuisesti sun blogista. Ulkoasu on ihana ja kirjoitat tosi mukavasti ja sun kuvat ihan huippuja, monipuolisia ja raikkaita. Parannus ideoita ei nyt heti tuun mieleen koska tykkään tosi paljon tästä näin, ehkä voisit tehdä jonkun erikoispostauksen kuten kuvapostaus tai semmonen. Tykkään myös kun pidät näitä arvontoja :)

  VastaaPoista
 15. Luen bloggerin kautta.
  Sun blogis on tosi kiva ja tykkään kovasti lukea. Ulkoasu on ihana, kirjotat kivasti ja kuvat on ihan huippuja, monipuolisia ja raikkaita. Tykkään kun pidät arvontoja. Parannus ideoita ei heti mieleen tuu sillä tää blogi on jo niin hyvä ja tykkään lukee sitä ihan tälläisenä. Ois kiva jos tekisit jonkun erikoispostauksen vaikka kuvapostauksen. :D

  VastaaPoista
 16. Luen blogia Bloggerin kautta ja tällä nimellä :)
  Musta tää sun blogi on tosi hyvä eli en sillee keksi parannettavaa, muuta ku että voisit tehä joskus videoita ! Kuvat on hyvälaatusia ja ne on ihania (-:

  VastaaPoista
 17. Luen Bloggerin kautta. (:

  Sulla on tosi kiva blogi ja ihanii kuvii. Tekstitki on hyvii, mutta olis kiva jos selventäisit vaikka yhessä postaulsessa tätä sun juoksu harrastusta enemmän. (:

  Eli kaks apaa.

  VastaaPoista
 18. Luen bloggerin kautta tällä nimellä :) !

  Sun blogis on ihana ja sulla on tosi hienoja kuvia! Yllätyin ihan hirveesti ku olin alkanu lukemaan sun blogias ja sit olit näyttänyt tosi kauan tutulta ja sit yhestä postauksesta missä oli sun kisakuvia yms niin ymmärsin että oon joskus ala-asteella kisannu sua vastaan! :) Mutta niin mä en muuttais sun blogissas oikeestaan mitään !

  VastaaPoista
 19. Anonyymi8/07/2013

  Luen bloggerin kautta :)

  Vasta nyt tutustuin sun blogiin ja selailin sitä vähän. Löytyy kivoja kuvia ja tällaset arvonnat on hyvä tapa erottua :) Parannettavaa olisi siinä, että voisit postailla useemmin.

  VastaaPoista
 20. tosi hyvä palkinto! :)

  1. luen bloggerin kautta ja emppuu nimellä.
  2. http://empunblogi-emppuu.blogspot.fi/2013/08/hetan-arvonta.html#comment-form
  3. sun blogi on tosi hyvä , ja sun kuvat on hyvä laatusia, teksi selkeetä ja tää ulkoasu on pirtee :)

  VastaaPoista
 21. Luen bloggerin kautta Tia nimellä :-)

  Sun blogissa kuvat on laadukkaita ja teksti selkeetä! Ja ulkoasu on kiva

  VastaaPoista
 22. Anonyymi8/07/2013

  luen bloggerin kautta nimellä anniemilia :)
  sun blogia on kiva lukee, koska kirjotat tietyl tavalla eikä siihe sillee väsy :D ja sun kuvat on tosi kivoja!

  VastaaPoista
 23. Luen bloggerin kautta nimellä mirva :) ja tykkään tästä,koska sulla on kivoja kuvia!Ne on hyvälaatusia ja kauniita! :) Parannusehdotuksena voisin sanoa vaikka että riko rajoja nuitten kuvien suhteen ja kokeile jotain erilaista! :)

  VastaaPoista
 24. Luen bloggerin kautta nimellä Iida!

  Tykkään sun blogista paljon, koska sulla on kiva ulkoasu, laadukkaita ja isoja kuvia, kivaa ja selkeää tekstiä! :) Parannettavaa ehkä enemmän kaikkia erikoisempia postauksia (esim. tää arvonta on tosi kiva)!

  Nii ja tosi kiva palkinto! :)

  VastaaPoista
 25. Löysin tän ihanan blogin vasta ja liityin heti lukijaks! Nimellä 'milla', bloggerin kautta :)

  Mun mielestä postauksien fonttia vois vähän muuttaa selkeemmäks, nyt sitä on välillä vaikee lukea, varsinki pitkissä tektsteissä :/ Mut muuten oikein kiva blogi :)

  VastaaPoista
 26. Anonyymi8/08/2013

  Luen bloglovin kautta.

  Tää sun blogi tosi ihana, selkeät kuvat ja muutenkin kirjoitat tätä blogia tosi selkeästi. :)

  VastaaPoista
 27. luen bloggerin kautta nimimerkillä elina.
  Kuvat on aina tosi hyvä laatusia ja valosia:), mutta toivosin että teksteissä olis välillä vähän erilaisempia aiheita. välillä tuppaa olemaan vähän samankaltasia nuo tekstit... Mut muuten tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
 28. Luen bloggerin kautta, nimellä Anni.
  Sä kirjoitat tätä blogia ihan sydämmellä, ja sitä on ihana lukea ja kuvat on mahtavia.
  Mutta kuvista vielä toivoisin enemmän,voisit joskus laittaa jotain "rentoja kuvia", jos käyt kaupungilla tai rannalla kavereitten kans...jotain sellaista :)
  Nää kuvat mitä sulla näkee tuntuu nii taiteellisiltab(Ja mahtavilta) :/:)

  http://lhlyd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 29. luen bloglovinin kautta! löysin sun blogin just äsken, joten en ainakaan vielä keksiny mitään parannettavaa. tää blogi vaikuttaa tosi ihanalta, tykkään tästä ulkoasusta ja kuvat on tosi raikkaita :-)

  VastaaPoista
 30. Luen bloggerin kautta :)

  Tykkään sun blogissa hyvälaatusista ja hienoista kuvista, ja selkeestä ulkoasusta :)

  VastaaPoista
 31. Luen blogiasi bloggerin kautta tällä nimellä :) Arvontasi mainos löytyy postauksessa jonka tein tänään. http://www.riinawassup.blogspot.fi/
  Tykkään blogistasi tosi paljon. Kaunis ulkoasu, Mahtavia kuvia ja ihania postauksia! :) Ainoa asia mistä en pidä, on tekstin fontti.

  VastaaPoista
 32. Bloggerin kautta Suvi-nimellä oon lukijana :)

  Mun mielestä sun blogissa on tosi paljon hyvää! Ja itseasiassa, kun yritin karsia mun luettavien blogien listaa, niin ei käynyt pienessä mielessäkään, että sun blogin tiputtaisin pois. Selkeät, isot kuvat on mun mieleen ja myös sun kirjotus on sellasta asiallista ja helppolukusta, jos niin vois sanoa. Itse en ole mikään urheilija, joten välillä mun makuun tulee ehkä hieman liikaa urheilujuttuja, MUTTA toisaalta ymmärrän täysin, että se on se sun juttu ja tottakai jokainen puhuu blogissaan niistä omista jutuistaan! :)

  VastaaPoista
 33. bloglovinin kautta luen nimellä saara :)

  Tykkään tosi paljon tosta sun bannerista, sopivan simppeli, ei turhia juttuja, mutta joku juju kuitenki ;D myös sun kirjotustyyli ja postaukset on selkeitä :) ja tottakai kuvat tosi hyvälaatuisia ja mielenkiintoisia! En keksikkään oikeen mitään negatiivista :D

  ainiin, video sillontällön ois plussaa ;D

  VastaaPoista
 34. Olen lukija bloglovinissa:) blogissani on mainos: sonjamirelle.blogspot.fi, plussaa blogissasi on ihana ja simppeli ulkoasu :) miinuksia ei paljoa mielestäni ole

  VastaaPoista
 35. luen blogia bloggerin kautta tällä nimellä :)! Ja tää blogi on tosi hyvä ja oot saanu aika lyhyessä ajassa tästä toosi hyvän !! Kuvat on aina isoja ja tosi selkeitä :) joskus vois olla jotain vähä erikoisempiakin postauksia esim päivä kuvina tai joku muu kuva postaus.

  VastaaPoista
 36. Luen bloggerin kauta blogiasi nimellä Emmii :) Parannusehdotuksena vois olla jotain erikoispostauksia, videota harrastuksesta, meikkivideota tai jotain :)!

  VastaaPoista
 37. Anonyymi8/11/2013

  Luen blogiasi bloggerissa tällä samaisella käyttiksellä.
  Tässä linkki postaukseen, jossa mainostan tätä arvontaa.
  Sun blogissa on aina ihanii kuvia ja kirjotat niin kivasti. Tee sellasii "teemapostauksii" lisää, mut muuten jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 38. Luen sun blogia bloggerin kautta :)

  Sun blogissas on ihana banneri, hyvä laatusii kuvia, kirjotat kivasti tai sillee et sitä jaksaa lukee!
  Yritin miettii sun blogilles parannasehdotuksia mut en keksiny oikeen mtn mut esim jos tekisit joskus videoita tai pvn asu postauksi! :)

  VastaaPoista
 39. Luen blogiasi tällä nimellä (Hennaaa Alanko) bloggerin kautta! :)

  Mä tykkään sun blogissas tosi paljon noista kuvista ja väreistä:)
  Miinusta mä sanoisin että en ite henk.kohtasesti tykkää bannerista ja tästä tekstin kirjainten ns. tyylistä. Kehittämisehdotuksia olis tavallaan vaikka se jos tekisit huonepostauksen ja videoita! :) Mutta olet tosi kaunis ja tää on tällänen pirtee blogi! :)

  VastaaPoista
 40. 1.Luen nimellä Aino ja ihan bloggerin kautta!:)
  2.linkkasin mun blogiin :http://gottalustforlife.blogspot.fi/2013/08/hollister.html
  3.Tykkääs tosi paljon lukea sun blogia sä kirjotat kivasti ja kuvat on tosi hyvälaatusia ja isoja! Voisit vaikka laittaa enemmän asukuvia ja joku videokin olis kiva!

  VastaaPoista
 41. Luen bloggerin kautta :)
  Kiva seurata sun kuulumisia ja sun kuvat on tosi kivoja ja laadukkaita! Ei nyt tuu oikeen mitään erityisiä miinuksia mieleen.. :D Voisit joskus tehdä vaikka videopostauksen tai päivä kuvina -postauksen.

  VastaaPoista
 42. Luen bloggerin kautta nimellä Tessa (:
  Ulkoasu on tosi kivan näköinen ja kirjoitat myös tosi kivasti! Olis kiva jos tekisit joskus esim. Video -postauksen :)

  VastaaPoista
 43. Luen bloglovinin kautta nimimerkillä Anni :)
  Tätä blogia on aina ilo lukea hienon ulkoasun, hyvien kuvien ja mielenkiintoisten aiheiden myötä, toivoisin vaikka jotain kuukauden suosikit tyyppistä postausta :)

  VastaaPoista
 44. Luen blogia bloggerin kautta nimellä Venla!
  Ja sulla on aina tosi kivoja, hyvälaatusia ja pirteitä kuvia! Tykkään myös siitä, että tää blogi erottuu massasta kun sulla ei oo mitään "päivän asu" yms kuvia :)

  VastaaPoista
 45. Luen blogia bloglovinin kautta nimellä Minna. :)

  Vasta vähän aikaa sitten tänne eksyin, mutta pidemmäksi aikaa jäin selaamaan laadukkaiden kuvien takia ! Jos jotain kritiikkiä, niin banneri on ehkä liian simppeli, mutta unisieppari "o:n" tilalla on kiva ! :)

  VastaaPoista
 46. Luetaan blogiasi bloggerin kautta! :)

  Sun blogissa kuvat on tosi hyvin otettu ja hyvä laatuisia! :) Postauksia vois tulla useemmin... :)

  VastaaPoista