perjantai 9. elokuuta 2013

Helsinki

IMG_7770 IMG_7778 IMG_7774 IMG_7866 IMG_7836 IMG_7868 IMG_7825 IMG_7886 IMG_7895 IMG_7903 IMG_7914 IMG_7904 IMG_7934 IMG_7935 Täällä taas! Pari päivää luvattua myöhemmin mutta se nyt ei varmaan olekaan mikään ylläri.. Oon vaan ollu ihan älyttömän laiskalla päällä, ja vaikka mulla olis ollu aikaa postata, en oo vaan jaksanu.. Mutta nyt kuitenkin täällä ollaan, ja postausta tulossa! Olin siis tosiaan Iinalla Helsingissä keskiviikkoon asti, ja sielä meidän ohjelmaan kuulu auringon ottoa, kuvaamista ja shoppailua. En ostanut kun yhden paidan (joka muuten näkyy jo noissa kuvissa) ja sitten stadiumista Race Marinen hupparin! Käytiin Iinan kans myös mun serkkujen luona, ja he olivatkin sitten ostaneet mulle Hollisterilta ihania vaatteita Ruotsista!! En viittinyt mitään vaatteita kuvata, mutta aivan varmasti tulee näkymään täällä bloginkin puolella! Kekiviikkona mulla olikin sit kisat taas, ja meni yllättävän hyvin siihen nähen kun istuin reilut 3 tuntia junassa samana päivänä ja olin vaa löhöilly edelliset päivät eli valmistautuminenkin oli aika heikko.. Heitin keihästä 27 ja risat (xd) En oo ennen heittänyt tolla isommalla keihäällä kertaakaan, eli enkkahan se sit oli. Ja 100m aikana oli hirvee keli, sato vettä mut sentäs pieni myötänen. Sain ehkä elämäni huonoimman lähön mut juoksin 13.06 ja kahen sadasosan päähän enkasta, oon tyytyväinen! Sunnuntaina mulla olis kisat Akaalla, joihin mun täytyy ottaa korkeus ja 800m...
Mut hei kiitti kaikille jotka on laittanu tohon arvonta-postaukseen palautetta! Huomioin kaikki parannusehdotuksen, ja toteutan ne mistä oon samaa mieltä! :)

15 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja ihana toi uus banneri! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/09/2013

  ihana banneri!!!!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Toi banneri sopii paljon paremmin kuin edellinen :)

  VastaaPoista
 4. tosi ihanii kuvii ja ihana ulkoasu (-: <3

  twostars-inthesky.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. aivan mahtavia kuvia!:) muutenkin huippukiva blogi!

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi & oot tosi kaunis! :)

  million-little-things.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. oi vitsi ihania kuvia! ja kiva toi sun banneri:)

  http://annisofia-asa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva blogi sulla::) Ihania kuvia tosi paljon, ja oot myös tosi nätti♥ Taidanpa lisätä sun blogin kirjanmerkkeihi!

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista