perjantai 16. elokuuta 2013

last week

Heipsan! Nyt on koulut jo alkanut ja eka viikko takana! Mulla on ollu ihan mukava alottaa uuessa koulussa, oon saanut uusia kavereita ja nähny pitkästä aikaa kavereita jotka on ollu eri kouluissa! Joka tapauksessa, mulla on aika rento lukkari tässä jaksossa, esim perjantaina meen kouluun vasta puol yhteen 8) Nyt en oo muutamaan päivään treenannut koska ei oo ollu yhtään fiilistä.. Tänään se sit selvis miks ei oo ollu, miks särkee jalkoja ja miks kaikki vaan tuntuu hirveeltä reeneissä; mulla on taas mykoplasma, mutta paljon pahempana kun syksyllä... Toisaalta oon tyytyväinen et se selvis, en olis jaksanut enää moniakaan jalkasärkyjä tai väsymystä reeneissä. SM:mit oon kuitenkin menossa kisaamaan viikon päästä, siellä hyppään pelkän pituuden eikä siihenkään mitään tavotteita. Ne onkin sit tän kauden vikat kisat mun osalta ja sitten seuraavaks alotankin syksyn peruskuntokauden. Nooh, ens vuonna sit vähä paremmalla onnella jo syksystä lähtien (toivottavasti). Ja nyt oon myös ollu hirveessä flunssassa pari päivää...Tänään käytiin vielä Sannin kanssa kuvaamassa kun pitkästä aikaa paisto aurinko, sieltä nää tän postauksen muutamat kuvat.
Ja käykää vielä osallistumassa arvontaan tästä ja heittämässä kuvapostaukseen aiheita tästä!

IMG_8106 IMG_8063 page14 IMG_8066 IMG_8033 IMG_8133

5 kommenttia:

 1. http://tuuliemiliaa.blogspot.fi/2013/08/my-favorite-blogs.html

  Valitsin sut mun linkkaa blogisi-postauksen parhaimmistoon! :-)

  VastaaPoista
 2. aivan upea blogi !! ihania kuvia :) liityin lukijaksi !

  http://tiiahenna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Upee toi toisiks viimenen kuva! Sulla on ihanat hiukset :-)

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista