tiistai 5. marraskuuta 2013

ostohyvitys.fi

Heips! Mulle tuli viime viikon torstaina mukava sähköposti, nimittäin Ostohyvitys.fi :stä haluttiin tehdä mun kanssa yhteistyötä! Ite en ollut ikinä kuullutkaan tällasesta palvelusta, ja selvittelinkin vähäsen minkä kanssa oon tekemisissä:
ostohyvitys
Ostohyvitys.fi on siis netissä toimiva palvelu, jonka avulla saat rahaa nettiostoksistasi takaisin yli 450 verkkokaupassa, joiden joukkoon kuuluu mm Nelly.com, Zalando, Stadium, Yves Rocher, ja Ebookers! Verkkokauppoja laidasta laitaan siis! Verkko-ostoksista saa takaisin prosentuaalisen määrän tilauksen kokonaissummasta tai tietyn rahasumman, joka vaihtelee kaupoittain. Esimerkkinä, jos tilaat Ostohyvitys.fi:n kautta 100 eurolla Nelly.com:ilta, saat 11,5e takaisin koska Nelly.fi:n hyvitysprosentti on 11.5%. Eli bonusten kerryttäminen edellyttää, että sinun tulee ensin mennä Ostohyvitys.fi -sivulle, kirjautua ja sitten mennä sieltä haluamaasi nettikauppaan. Kun bonuksia on kertynyt vähintään 15e, saat rahat suoraan haluamallesi tilille.
Myös mun blogin lukijoina teille on pieni ekstratarjous! Jos kirjaudut Ostohyvitys.fi -palveluun (painamalla tästä pääset kirjautumaan), ja kokeilet bonuksien kerryttämistä tilaamalla jostain verkkokaupasta tämän vuoden loppuun mennessä, saat Fazerin suklaalevyn ilmaiseksi!

ostohyvitys2


Eli vaikka en ollut ikinä ite kuullutkaan tällasesta paikasta, nii mun mielestä tää on tosi kätevä systeemi! Aion itekin jatkossa tilata verkko-ostokset tätä kautta! :)

Ja aattelin tulla julkaseen tän teille nyt vaikka oonkin vähän kiireinen, koska nellyllä on vielä huomiseen klo 13 asti hyvät Mid season alet! :)


Ja vielä kerran linkki, josta pääset kirjautumaan ilmaiseksi!

*Tämä postaus on tehty yhteistyössä ostohyvitys.fi kanssa.

12 kommenttia:

 1. Anonyymi11/06/2013

  hei toimiiko tää vaan suomessa vai myös ulkomaille :D? meinaan kun ite asun ulkomaillla että pystynkö myös käyttää tätä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa mäkään en ollut varma ja mun täyty kysyä! Mutta siis tää palvelu kyllä toimii ulkomaillakin, eli saat samalla tavalla rahaa ostoksista takasin kun suomessakin jos vaan itse nettikauppa lähettää maahasi tuotteita:) Eli jos meet ihan normisti Ostohyvityksen sivun kautta esim. nelly.fi:hin eli siis suomen sivulle, bonukset kirjataan!:)

   Poista
  2. Anonyymi11/06/2013

   entä saaks sillon kanssa sen fazerin suklaalevyn? :D

   Poista
  3. En oo vielä ihan varma tästä mutta vastaan ennen ku menetät kärsivällisyytes xd! Eli en usko että se onnistuu koska ne pitäis täälä suomessakin noutaa R-Kioskilta :/ Ainut miten mä ite keksin et se onnistus on että kun saat sen koodin ärrälle nii annat sen jollekkin joka on suomessa ja hän lähettää sen sitten sulle! :D Aika vaikeeks menee mutta näin se toimis ainaki! :P Voin laittaa vielä tarkempaa tietoa heti kun saan vastauksen että miten tän kanssa ihan virallisesti toimittas! :)

   Poista
 2. oon kerran lähiaikoina kuullut tästä ja pitäis varmaan kokeilla!:-)


  http://eevi-s.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, suosittelen kyllä vaikka en oo itekään vielä tehny tilausta vaikka olis tarkotus! :)

   Poista
 3. Anonyymi11/07/2013

  hei mmistä ostat noita niken urheilu rintsikoita mitkä oli viime postauksessa? ja paljon makso? oot ihan tosi kaunis livenä <3 ja olitko kesällä joskus palokan kentällä juoksee? saatoin nähä sut sillo :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleensä en osta nikeltä, ellei ne oo kivan väriset niiku noi xd! Mut stadiumista saa niitä hyvin ! :) 34.90 oisko ollu! Voi ei apua, kiitti paljon!♥ Juu oon kyllä ollu palokan kentäl treenailee, eli oot saattanu nähä mut jos sielä päin oot pyöriny! :)

   Poista
  2. Anonyymi11/10/2013

   Minkä merkkiset yleensä sitten ostat?:) ja ois kiva jos voisit kertoo just tälläsistä urheiluvaatesuosikeista jossain postauksessa:)!

   Poista
  3. No ne riippuu ihan siitä että mistä löyän hyvät! :) Mut yleensä tykkään käyttää adidaksen! Mm mietin tätä hetken mut en oikee tiiä miten keksisin tarpeeks kerrottavaa :/

   Poista
 4. Anonyymi11/09/2013

  Ekat bonukset saatu ja 200 g suklaalevy haettu. Kiva kun kerroit ja kiitti suklaasta :)

  VastaaPoista