lauantai 21. joulukuuta 2013

arvonnan voittaja + inspiration

Arvoin tänään voittajan joka saa itselleen nimesi.fi:ltä carrie- kaulakorun, ja voittaja oli kaisla.maleena@gmail.com sähköpostilla osallistunut anonyymi! Onnea! :) Nimesi.fi ottaa suhun suoraan yhteyttä!
L O M A! Luulin etten selviä tästä jaksosta, kahesta matikan kurssista ja kahesta kielestä, mutta tässä sitä ollaan! Kävin aamulla kaheksalta oksentamassa viimesillä voimilla kaiken mun venäjän tietämyksen paperille, ja luulen että meni ihan hyvin! Tätä hetkeä oon oottanu niin kauan! En oo kertaakaan ollu näin väsyny koulunkäynnistä ja muutenkin kaikki taudit ja treenaamattomuus on ollu vaikeeta mut nekin voitin, ja ekat juoksuaskeleet otin eilen kuuteen kuukauteen! Oon nii onnellinen tällä hetkellä! Mulle iski eilen flunssa, tietysti niinkun melkeen jokainen loma...  Mun vastustuskyky huomaa millon pitää pysyä skarppina, ja millon saa hölläillä. Nyt oli selkeesti sen hölläilyn aika. Mutta tää on pientä, eli en todellakaan anna sen haitata mun hyvää fiilistä!:)
Mulla on ollu koeviikko viimeviikolla, joten kuvia en oo ottanu yhtää.. Mutta päätin ruokkia mun hyvää fiilistä ja selailla weheartit:iä, ja tein teille kollaaasit mua inspiroivista kuvista!
Huomenna tai ylihuomenna julkasen kakkososan kysymyspostauksesta! :)
Nauttikaa tekin lomasta ja kerätkää energiaa, puolen vuoden päästä ollaan kesälomalla!!
 photo kollaasi2_zpse8d2f90e.jpg photo kollaasi1_zpsc9c1faa7.jpg

16 kommenttia:

 1. Hah, tästä postauksestaki kyllä huomaa että sulla on hyvä fiilis! En edes tiiä miten se on mahdollista, mutta jotenki tekstiä lukiessa tuli vaan heti sellanen kuva ja hyvähän se tietty vaan on ja tällästa tekstiä on ihana lukeakki :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihana kommentti! Huippua jos mun fiilis välittyy tekstin perusteella! :)

   Poista
 2. Tuli hirmuinen joulufiilis näitä kuvia katsellessa!:) oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus! :)
  Mulla menee tuo tekstin loppu tuon sun kuvan alle niin ei pystynyt lukee kokonaan. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Aijjaa! Mulla toimii iha normisti :o

   Poista
 4. ihania kuvia & hyvää lomaa sulle ! ♥ (:

  ilonabloggaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi12/22/2013

  Miten se sun mykoplasma nyt sitten?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä seurataan ny kokoajan ettei pääse uusiutuu! Ei sitä tiiä onko se jo lähteny mut oon kolme kuuria siihen jo syöny, eli pitäis. Et tää kilpirauhasjuttu on vaikuttanu mykoon et se on pahentanu oireita ja pitkittäny sitä tai jotai :D Mutta sitä, et oonko kunnossa ei tiiä ku vaan kokeilemalla reenaamista, koska levossa on vaikee huomata et onko oireet lähteny :)

   Poista
 7. Anonyymi12/23/2013

  Ihanaa että pääset taas kokeileen treenaamista :) toivotaan, että ei tuu mitään oireita! :) Tsemppiä treeneihin sekä hyvää joulua ja uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, toivotaa ettei! Voi kiitti samoin sulle!! :)

   Poista
 8. Anonyymi12/26/2013

  Miun on ihan pakko laittaa sulle tälläne kommentti! Siis en todellakaan tunne sua muuten kun näin blogin kautta, mut oot vaikuttanut mun elämään ihan hirveesti! Sulla on selvästi ihana positiivinen asenne moniin asioihin mitä teet, ja Nii. Oon sitä mieltä meissä on tosi paljon samaa. Sun kautta oon käyny toteuttamaan mun unelmaa tosissaan. Ja tällästä. Kun sun kirjotuksia kun lukee, niistä kumpuaa jotenkin sellasta "tää on mun juttu ja tää on mahollista jos mä yritän" asennetta.Mun tekis miel tutustuu suhun hyvin, mut Se ei kai oo tällee mitenkää realistista koska oon ano :D haluun et muistat tään ja sun kautta oon muuten löytäny yhen mun lempimerkein Hollisterin:) Tää saatto olla ihan weid kommentti mutta yolo -r

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kuin ihana kommentti oikeesti! Ehkä paras minkä oon ikinä saanu!! :') Ihana kuulla et vaikutan positiivisesti jonkun elämään!! Ja Hollister on huippu;) Jos haluut tutustuu nii tuu vaikka juttelee kikissä, hetaemiliaa! :)

   Poista