maanantai 23. joulukuuta 2013

vastaukset kysymyksiin video-osa2

Nyt olis siis tiedossa toinen osa tästä kysymyspostauksesta! En tiiä mitä ihmettä tapahtu, kun olin ladannut sen you tubeen, laatu oli hyvä. Päivitin sivun ja laatu muuttu ihan pikselimössöks! Vaihoin selainta exploreriin (käytän firefoxia) ja sit toimi normaalisti! Eli jos teillä on jotain samantapasia ongelmia, kokeilkaa vaihtaa selainta! Jos millään ei onnistu niin laittakaa kommenttia ja yritän ladata koko videon uuestaan joulun jälkeen! :) Ja siis huonolla laadulla tarkotan ettei tota blogin osotetta alussa ees pysty lukee, lopussa on vähän huono laatu kun alko ulkona pimenee nii valo vähenty xd Mutta päästän teiät nyt katteleen tän, toivottavasti tykkäätte! :) Ja hyvää joulua vielä kaikille!

13 kommenttia:

 1. Anonyymi12/23/2013

  kun sanoit että tilaat hollisterilta niin ootko tilannut hollister suomelta, kun en oikeen tiiä että onkonse luotettava?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kuullukkaa tollasesta, eli en osaa sanoo! Ku joskus näin ton tapasen nii kysäsin hollisterin oikeella sivulla sellasessa online chatissä et onko hollisterilla muitaki sivuja mistä tilaa, nii se tyyppi siel vastas et ei oo, ainut luotettava on se oikee hollister.com. Eli en ehkä ite tilais muualta ku sieltä:)

   Poista
  2. itseasiassa oikeen hollisterin sivu siis hollisterco.com :D

   Poista
 2. Moi! Sulla on tosi kiva blogi kun äsken tän bongasin. (--: hyvää joulua sulle!

  look-at-the-mess.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Nää videos on ihan huppuja! Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja oon blogias kyllä jo lukenut pidemmän aikaa. Otat ihania kuvia ja kirjotat selkeesti ja silleen, että sitä jaksais lukea enemmänki! Oot yks mun lemppari bloggaajista, jatkaa samaan malliin ja hyvää joulua ♥

  http://justletg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wou! O.O Kiitos tosi paljon, et tiiä kuin paljo piristit! Mäki eksyin nyt vasta sun blogiin ja jäin heti lukee, ihana blogi sullaki! :) Voi kiitti ja samoin sullekkin!♥

   Poista
 4. Siis tää sun aivan tajuttoman ihana tää sun blogi! "Eksyin" tänne ihan sattumalta ja liityin heti lukijaksi. Ihania videoita ja kuvia! Mukavaa Joulua sulle! (:

  http://anniinblogii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihana kommentti kiitos! Samoin sulle!! :)

   Poista
 5. Anonyymi12/25/2013

  hei kysyisin sulta sun kameran asetuksista, että mikä sub kuvanlaatu on siinä ? jos et tota ymmärrä nii paina eka menu sitten se eka siitä jossa kukee "kuvan laatu" mikä sulla siinä on niisä?:) ja mikä on tarkennus tapa? "one shot yms."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun iskä sääti ne kaikki ku sain tän kamera eli en joo tiiä näistä asioista xd Mutta se on L! :) Ja tarkennustapa oneshot!

   Poista
 6. Sun banneri on aivan ihana! Oikeesti rakastuin siihen! <3
  -Sara
  roosaran.blogspot.fi

  VastaaPoista