torstai 20. helmikuuta 2014

elämäni pähkinänkuoressa part 1

Moikka taas pitkästä aikaa! En oo postaillu vähään aikaan, mutta joka päivä oon ajatellu teitä ja pitäis postata, mutta ei oikein oo mitä tulisin kertoo :/ Kelikin vaan on mitä on nii ei huvita uloskaan lähtee kuvaamaan...

Mutta sitten ite asiaan! Multa pyydettiin tällasta postausta jossa kertoisin mun elämästä ihan pienestä pitäen! Mun mielestä se oli kiva idea ja noita vanhoja kuvia oli tosi mukava katella perheenkin kanssa :D Alotan vähän mun syntymän jälkeen kun ihan syntymäkuvia en jaksanu alkaa skannaamaan kun niitä en koneelta löytänyt.
Mutta, toivottavasti tykkäätte tällasesta, nyt lähtee! :)

9. 10. -1997 - 2000

page1 page2 page3
Synnyin siis lokakuussa -97. Asuttiin sillon Vantaalla. Muuta siitä nyt on vaikee kertoa, olin normaali lapsi XD Myöhemmin, parin vuoden ikäsenä mulla havaittiin sydämessä reikä eli sieltä kuulu sellanen ylimääränen ääni jota hoidettiin sairaalassa jonkun aikaa.
Kuten kuvista huomaa, tykkäsin pyöräillä sisällä, tietty kypärä päässä. Mulla oli myös luonnonkiharat hiukset, ja se näkyy vieläkin jos mun hiukset kostuu. Ei ne kuitenkaan noin kiharalle mee! Istuin myös jalat tollain jännästi mutkalla, ja siks mun polvetkin on aika löysät nyt.. Pääsisin vieläkin tohon asentoon ja siinä olis mukava istua mutta en viitti ettei polvet rasitu siitä :D


2000-2001

page1 page2 page3 page1 page2 page3
Kun osasin jo hyvin kävellä ja juosta, nii juoksinkin paljon! Sohvilta alas hyppiminen ja juokseminen oli mun mielestä huippua ja urheilukentät houkutteli jo tollon. Tykkäsin myös luistella ja hiihtää, yleensä luistelin mailan ja pallon kanssa. Muutettiin Järvenpäähän, eli edelleen asuttiin etelässä.
2001 Sanni synty. Muistan kuinka onnellinen olin kun sain kaverin, harmi vaan etten tajunnu kuin kauan siinä menis ennen kun Sannista jotain iloa mulle olis xd Yritin leikkiä yhdessä vaikka mitä, mutta niihän se yleensä meni että mä yritin leikkiä ja Sanni ihmetteli mitä touhusin...


2002-2003

page1 page2 page3 page1 page2 page3
Aloin käydä jo urheilukisoissa ja tykkäsin yleisurheilusta ihan kauheesti. Oltiin Sannin kanssa perhepäivähoidossa. Aina kun Sanni itki, mäkin itkin ja sit sisaruskuvat oli kivoja xd Yks esimerkki tossa kollaasissa. Innostuin myös mäkihypystä, ja puin itteni niiden hyppääjien näköseks, tai oikeestaan ulkonäöllä ei ollu väliä kunhan samaa muistuttavat kamppeet oli päällä. Tykkäsin askartelusta sun muusta näpertelystä paljon. Myös mun eka luonnollisesti lähtenyt hammat irtos!


2004-2005 

page1 page2 page1 page2 page3
Tässä vaiheessa asuttiin jo Jyväkylässä ja Sanni oli kasvanu sen verran että pystyttiin leikkimään hyvin yhessä. Tykättiin käydä äitin ja iskän sellasella laatikolla missä oli paljon vaatteita mitä ei oltu käytetty aikoihin, ja puettiin niitä ittemme päälle ja esiteltiin niitä sitten :D Me molemmat käytiin hiihto- ja yleisurheilukisoissa. Saatiin myös käyttöön toi pieni kamera joka oli jo aika vanha, mutta me kyllä otettiin se ilomielin ja kuvailtiin sillä paljon!


Nooniin! Tässä oli ensimmäinen osa näistä, toinen on tulossa huomenissa! Kuvia oli tosi paljon ja tästäkin tuli yllättävän pitkä vaikka meinasin tehä vaan yhen osan :o! Laittakaa kommenttia mitä tykkäsitte! :)

Hyvät viikonloput kaikille, mä lähen tästä reenailemaan! :)


22 kommenttia:

 1. Tosi kiva tällane postaus! :)

  VastaaPoista
 2. ihana postaus ♥ oot ollu niin ihana ja söpö lapsi c:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/20/2014

  Olitpas suloinen tyttönen! :) Miten pitkälle ikävuosille Sä teet näitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah en tiiä pitäskö tähä sanoo kiitos vai mitä XD Teen varmaa 2012 asti! :)

   Poista
 4. Anonyymi2/20/2014

  Aivan ihana postaus!! Ja olit kyl tosi sulonen lapsi! :)
  thinkimperfect.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus (:

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana postaus!! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus!

  http://pinjavera.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ää ihastuin sun blogin ulkoasuun heti ja etenkin tuohon banneriin! Tää postaus myös etenkin oli aivan ihana ♥ Jään seuraamaan ja oottelemaan tulevia postauksia:)

  http://mari-janita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti! :) Tervetuloa seurailemaan!! ♥

   Poista
 9. Hei! Valitsin sun blogin mun linkkaa-blogisi postauksen suosikkeihin, joten kysyisin nyt saisinko käyttää sun kuvia lemppariblogit-postaukseen?:)

  VastaaPoista
 10. Oletpas ollut suloinen lapsi :D

  VastaaPoista