sunnuntai 23. helmikuuta 2014

elämäni pähkinänkuoressa part 2

Tässä nyt tää toinen osa näistä postauksista! Pari päivää sen jälkeen mitä luulin mutta nyt oli aikaa tätä tehdä. Jätin vuoteen -11, koska siitä eteenpäin mun elämä on aika samanlaista kun tähänkin päivään asti enkä nyt kauheesti oo muuttunut :D
Mutta nyt kuitenkin asiaan:

2006-2007

page1 page2 page3 page4 page1
Alotin harrastamaan jalkapalloa, ja tykkäsin tosi paljon vaikka meijän joukkue ei ollut mitenkään kauheen loistokas :D Kehityttiin kuitenkin ihan älyttömästi ja oltiinkin seuraavana vuonna ihan parhaita ja voitettiin paljon turnauksia! Saatiin myös meidän eka lemmikki, Vertti!


2008-2009

page1 page2 page3 page1 page2
Futiksesta tuli viel kivempaa, mutta silti aloin miettiä jo kumpaan alan panostamaan kun ei aikaa oikeen jäänyt... Yleisurheilun puoleenhan se käänty, ja oon ilonen siitä koska oon pärjänny yllättävän hyvin mitä en osannu koskaan odottaa.. Futiksessa en mitenkään oli päässy niin hyviin tuloksiin vaikka nopeuden takia pärjäsinkin ihan hyvin :D Päästiin myös Sannin kanssa ekan kerran ulkomaille, Gran Canarialle.Se oliki tosi mukava reissu, vaikka pienenä ei oikeen osannu nauttia :/ Seuraavana vuonna lähettiin myös ulkomaille Espanjaan, ja meillä olikin oma talo vuokrattuna siellä! Se oli kyl huikee paikka kun oli oma uima-allaskin ja ranta oli aika lähellä, mutta olihan se vähän orpoa kuitenkin pidemmän päälle...


2010-2011

page2 page1 page
Mulla oli aina joku pakko yleisurheilla mökilläkin, ja pappa teki mulle, Sannille ja meijän serkuille aidat ja pituushyppypaikan :D Huomasin kyllä että kehityin paljonkin kun itsekseni treenailin! Käytiin molempina näinä vuosina ulkomailla samassa hotellissa Espanjassa kun tykästyttiin siihen alueeseen. 2011 oli myös mun ekat SM-kisat.Aika paljon lyhyempihän tästä tuli kun siitä ekasta, mutta ei anneta sen haitata! Sain jo tosi kivoja kommentteja siihen ekaan osaan, kiitos vielä niistä :) Piristätte aina kun jaksatte kommentoida! Pakko myös tähän väliin mainita, että teitä lukijoita on melkeen 600!! En olis ikinä uskonu, iso kiitos jokaiselle!❤ Eihän ne lukijat pääasia oo, ja tuntuu vähän oudolta kiittää siitä, mutta antaahan se lisäpotkua blogata jos tietää et joku tätä lukeekin :)

Mutta tsemppiä niille jotka lähtee takasin koulun penkille, mukavaa ja rentouttavaa lomaa niille joilla alkaa loma! Ite kuulun tähän jälkimmäiseen porukkaan mutta meen Iinan kanssa huomenna ainakin töihin kun sellanen mahollisuus tuli :) Tuun postailemaan jossain vaiheessa normi postauksen merkeissä, heidooo!

8 kommenttia: