perjantai 11. huhtikuuta 2014

i'm freee!

Nyt on tähän mennessä raskain koeviikko takana! Ekan kerran laskin matikkaa oikeen kunnolla ja panostin muutenkin kokeisiin, vaikka niitä olikin mulla vaan kolme. Ei ne nyt silti mitenkään superhyvin tuntunu menevän, mutta luultavasti ihan semihyvin! Nyt vaan tuntuu niin helpottuneelta, varsinkin kun 3 päivää enää koulua!
Noh, en siis oo tehny oikeen muuta kun lukenu kokeisiin. Paitsi maanantaina kun mulla oli vapaapäivä kävin Iinan kanssa ettimässä mulle kevättakkia, mutta jotenkin tänä keväänä ei oo mitään kivoja kaupoissa :/ Eli takkia ei löytyny, mutta löysin tosi kuvan paidan/tunikan H&M:ltä! Siitä en saanu otettua millään kivoja kuvia, mutta se tulee varmasti näkymään täällä blogin puolella :) Torstaina käytiin Sannin ja Iinan kanssa kattomassa Outolintu. Samana aamuna mulla oli matikan koe, joten pystyin päästää itteni leffaan vaikka ruotsin koe oli vielä edessä :P Mutta se oli kyllä tosi hyvä!! Nyt vaan ootan et pääsen lukeen sitä kirjaa. Varasinkin myös toisen ja kolmannen osan kirjastosta, mutta niitä ei oo vielä suomennettu että enkuks täytyy lukee. Toisaalta se ei haittaa mua, mielellään luen ne alkuperäsellä kielellä! :) Tänään sain paketin, jossa oli noi pitsiballerinat! Mun oli tarkotus ostaa ne jo sillon kun olin Mintulla Salossa, mutta se ei ollukkaan auki kun olisin ostanut ne... Noi on siis Skopunktenista, ja sitä ei oo Jyväskylässä... Minttu kävi sit kuitenkin ostamassa ne mulle ja lähetti postissa! Ai että noi on niin kivat!
Ja vielä saatte ehotella erikoispostauksia!! Huonepostausta tulee, mutta mitä muuta? Oon myös tekemässä sellasen postauksen alotteleville bloggaajille kun sitä pyydettiin. Nyt olis hyvä aika saada ääntään kuuluviin toiveiden suhteen koska toteuttelen tässä muutaman päivän aikana monet toiveet! :)
IMG_6246 IMG_6219 IMG_6268 IMG_6242 IMG_6255

15 kommenttia:

 1. Anonyymi4/11/2014

  Oih, ihania kuvia! Samanlaisia pitsiballeriinoja taitaa olla H&M:lläkin myynnissä (?) :) ainakin oli viime kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii! :) Jep pitsiballerinoja oli kyllä ainaki viime kesänä myynnissä monissa eri paikoissa! Tajusin ne sillo vaa nii myöhää ettei mun kokoja enää ollu, mut nyt sain noi onneks! :) Jyväskylässä ei ainakaa ollu h&m:llä tällä hetkellä :/

   Poista
 2. Ihanat noi pitsiballerinat! :-) ja toi jäätelö, pure love!♥ :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii!! :) Hahah jep!♥ Ja paljo halvempaa ku aito beni xd :P

   Poista
 3. Anonyymi4/12/2014

  Kun tuut espanjasta kuvaat sitte ostosten esittely videon? Se ois kiva. Tai joku muu video, missä kumminkin puhut yms!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin tehä jos ostan sen vertaa et semmone on järkevä tehä xd Mut juu jonku videon haluisin tehä! :)

   Poista
 4. Anonyymi4/12/2014

  my day videoita on aina kiva kattoo! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeep sellasta oon kans miettiny heti ku mulla on sopiva päivä xd :)

   Poista
 5. Hei millä kameralla ja objektiivilla kuvailet? Sulla on aina niin ihanii kuvii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canonin 600d:llä ja sit 50mm objektiivilla yleensä! :) Voi kiitti paljon!! :)♥

   Poista
 6. Anonyymi4/13/2014

  Lähetkö espanjaan treenileirille? :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5/04/2014

  Tuli vaa Tässä mielern, ett kun sä olet tosi kovassa kunnossa ja urheilet jok päivä, niin onko sulla epäsäännölliset menkat? Koska urheilen suht paljon ja lääkäri sano et mun rpäsäännöllisrt menkat voi johtua siitä, voi myös johtuu siitä että mulla ei oo varsinaisii lepopäiviä ollenkaa. Jos sulla on jotai kokemusta tästä Nii voisitko auttaa tai kertoo jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä tosta kokemusta, säännöllisesti tulee :/ Mutta mulla kyllä on täysiä vapaapäiviä n. se yks viikossa. Ja treenataan välillä kevyemmin, esim 2 kovaa treeniviikkoa, sen jälkeen 1 kevyt jne. Et ei paineta menemään täysiä kokoaja. Mutta tosiaan sulla voi johtua juurikin kovasta treenistä, riippuu just siitä treenaatko täysiä jatkuvasti vai tuleeko kevyempiä jaksoja väliin.. Et esim voimistelijathan treenaa ihan hulluna vuoden ympäri, nii heillä oon kuullu paljo olevan ongelmia menkkojen kanssa... Mutta muista syyä hyvin, ja jos vaan sun laji sallii nii pidä kevyempiä jaksoja treeneistä! :) Sillon sun kroppa palautuu!

   Poista
  2. Anonyymi5/04/2014

   Käynpä kokeilee tolla metodilla:) kiitti paljon!

   Poista