perjantai 9. toukokuuta 2014

Espanjan ostokset + kuulumiset

Helouu! Vähän venähti tää ostospostaus vaikka sanoin et tää tulis jo alkuviikosta.. Mulla olikin kalenteri täynnä kouluhommia ja muuta sälää, ja nyt tuli ekan kerran aikaa taas bloggaamiselle! :)
Mulla oli siis jo menomatkalla Espanjaan vaan puol kiloa laukussa tilaa, joten siinä vaiheessa luovuin siitä ajatuksesta että voisin jotain ostaa.. Äiti sai kuitenkin vietyä mun koneen sieltä Suomeen päin jo aiemmin kun me lähettiin ja mulle tuli tilaa laukkuu shoppailua varten vähäsen! Nää ostokset sain tuotua, mutta en kauheesti muuta kyllä löytänytkään... Mutta jos nyt niihin ostoksiin:
page1 page6 page5 page2 page4 page3 IMG_6271
Osa näistä vaatteista oli tosi vaikee kuvata, ja kuvista tuli aika kauheita XD Lisäsin tohon vikaks myös vielä noi Zero Pointit mitkä ostin jo ennen reissua Suomesta ja käytin sit Espanjassa. Musta noista on ollu hyötyä, tai ainakin aina kun oon pitäny noita treeneissä saan jotenkin hyvin itestä tehoja irti!
Ja ettei mun blogi oo pelkkää espanjaa, niin kerron vielä tähän loppuun mun kuulumisia! Tää viikko on menny koulujuttuja tehdessä, mutta maanantaina Iina ja Jopo tuli meille ja tehtiin kuvakirja meiän reissusta! (Taas aihe vaihtu Espanjaks...) Siitä tuli kyl huikee, en malta oottaa että se kolahtaa postilaatikkoon! Eilen kävin äitin kanssa kattomassa Sannin koululla äitienpäiväjuhlaa, ja tänään hierojalla. Viikonloppuna olis tarkotus kattoa jääkiekkoa, kun MM:it vihdoin alko! Nyt jatkan kuitenkin Timanttiliigan kattomista (aah taas se aika vuodesta kun niitä saa seurata tv:stä!). Rentouttavaa viikonloppua jokaiselle ihanalle lukijalle!

8 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia!:-)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi Aloha-toppi! :D

  VastaaPoista
 3. Sun blogi on ihan älyttömän hieno ja kivaa luettavaa! Ja kuvatkin on aina ihan sika onnistuneita :)

  VastaaPoista
 4. aivan ihania ostoksia & ihana postaus ♥

  VastaaPoista