sunnuntai 18. toukokuuta 2014

summer is finally here!

Heippa! Tuntu että mun tää viikko on ollu tosi kiireinen, mutta toisaalta ei tässä nyt kauheesti oo tapahtunu :D Tiistaina kävin lääkärillä, tultiin siihen tulokseen että mun jalkapöytä kannattaa käydä magneettikuvaamassa. Keskiviikkona menin hakemaan lähetettä just kyseiseen magneettiin toiseltä lääkäriltä, mutta sain sen lisäks myös kortisonipiikin. En olis halunnu yhtään lisää kortisonia sen ekan piikin lisäks koska se siis haurastuttaa jänteitä ja luustoa, mutta tuntu ettei mulla kauheesti ollu valinnan varaa... Ens viikolla magneetti kuitenki kutsuu! Torstaina menin taas lääkäriin, sillä kertaa mun sydämen/keuhkojen takia. Sydämestä ei kuitenkaan mitään löytynyt, eli ne tutkinnat jatkuu edelleen. Lauantaina mulla oli leiripäivä, tehtiin testejä jotka meni tosi hyvin, treenattiin kovaa, ja reeni kulki! :) Tuntuu et alan tosta jalkapöydästä huolimatta päästä taas asiaan, mitä nyt treenien tuloksia on uskominen xd Tänään lähin aamusta Iinan kanssa kuvaamaan, tarkotus oli kiertää pari kivaa kuvauspaikkaa ja niin myös tehtiin. Ai että tulee nii ihania kuvia kun jokapaikassa alkaa oleen jo vihreetä ja saa shortsit jalkaan! Illalla käytiin kattomassa Sannin tanssinäytöstä, ja nyt teen tätä postausta XD Myös noi mun, Jopon ja Iinan tekemät kuvakirjat meiän reissusta tuli, saatiin oma holy bible ❤ Kun kattoo mun tän kuun kalenteria, tuntuu et kaikkee menoo on ihan liikaa vaikka mitään isompaa ei ees oo.. Koeviikkokin painaa jo ens viikon lopussa päälle, onneks eka koe on vasta sit sitä seuraavalla viikolla... Mutta mutta, hyvää ens viikkoa kaikille, nauttikaa nyt lämmöstä ennen kun taas kylmenee, jos kylmenee! :P
IMG_8406 IMG_8194 page7 IMG_8141 IMG_8201 page8 IMG_8619 IMG_8653 IMG_8709 IMG_8443 IMG_8107 IMG_8135
Myös mun Sammydress.com:in tilaus tuli joku aikaa sitten. Noi shortsit ei ollu ihan niinkun kuvittelin, mutta katotaan tuleeko pidettyä! Tilasin myös Sannille noi kynsienkoristelu hommelit, en tiiä mikskä noita kutsutaan, mutta Sanni ainakin sano että toimi just niinkun piti :)! Ja mitään tollasia koruja mitkä sopis asuun kun asuun mulla ei ollu, joten siks vielä lisäks noi. Oon kyl tyytyväinen:)
IMG_8081 IMG_8113 IMG_8109 IMG_8083

22 kommenttia:

 1. Anonyymi5/19/2014

  Ihania kuvia! Oliko tuo Ben&Jerry's hyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Ja oli kyl tosi hyvää!! :)

   Poista
 2. tosi ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 3. Huh,täällä stadissa on kyllä toosi kuuma! 25 astetta :o

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/20/2014

  Mistä noi sun vaatteet on? Ihanan kesäiset ja muutenki taas niin kivoja kuvia!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shortsit on mun kaverin mut ne on Hollisterilta, ja toi paita on Espanjasta Zarasta! :) Kiitti tosi paljon!! ♥

   Poista
 5. Anonyymi5/21/2014

  Onko sulla ig? 8)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5/22/2014

  Kauan sulla kestää yleendä tulla persunmalilta paketti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Een oo iha varma mut oisko vähä alle kuukaus! :)

   Poista
 7. Anonyymi5/24/2014

  aivan ihania kuvia!<3 voitko ottaa joskus kuvaa nuo pitsishortsit päällä? nuo näyttää tosi kivoilta :) ootko muuten -98?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti!! :) Ja juuu voin varmaanki! Nouup oon -97! :P

   Poista
 8. Anonyymi5/25/2014

  Mistä tää sun blogin nimi Fortify tulee? :D seuraatko instas takas, jos sua seurataan ?????? XDdddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No iha suoraan sanottuna etin vaa sanakirjasta hyvältä kuullostavia, mielenkiintosia sanoja jotka jotenki sopis mun elämään XD Ja forify tarkottaa vahvistaa, eli se oli mun elämään sopiva ja muutenkin erikoinen mut hyvä sana blogin nimeks :) Ok vähä random mut se nyt on mikä on :P Ja seuraan jos mun mielestä on kivoja kuvia ja päivittää suhkot usein :) Tuttuja/ sellasia jotka tiiän seuraan aika varmasti!

   Poista
 9. Anonyymi6/01/2014

  Oot kyllä ihan älyttömän kaunis! (: Osaisitko kertoo mistä noi sun kaverin shortsit on, oon ettiny jo jonkun aikaan tollasia kunnon korkee vyötäröisiä farkkushortsei, mutta tuntuu et ne kaikki on niitä V mallisia mistä puolet perseestä vilkkuu. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooii kiitti paljonn! Jaa taitaa olla espanjasta ostettu mut Pull & Bearista! :)

   Poista
 10. Oii noi junaratakuvat on ihania!! <33

  VastaaPoista
 11. Oot tosi kaunis :) Kiva blogi muutenki !

  VastaaPoista