sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

ostohyvityksen kesäkampanja!

ostohyvitys Heipsuuu! Tein joku aika sitten ostohyvitys.fin kanssa yhteistyötä, ja nyt mulle tuli tilaisuus kampanjoida uudestaan heidän kanssa. Mulla on aika vähän yhteistyöpostauksia täällä blogin puolella joten aattelin ettei tää haittaa teitä, koska mihinkään mainoksia pursuavan blogin suuntaan tää ei oo menossa!
Mikä on ostohyvitys? ''Ostohyvitys.fi on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla saat rahaa takaisin verkko-ostoksistasi.'' Lainaus suoraan ostohyvitys.fistä, ja siinä tiivistyy kaikki oleellinen. Eli jos teet ostoksia heidän kauttaan esim Zalandolta tai Nelly.comilta, saat bonuksia prosentuaalisen määrän ostoksistasi ja saat ne tilillesi kun summa ylittää tietyn rajan joka taitaa olla tällä hetkellä 15e. Lisää tietoa miten ostohyvitys toimii voit lukea täältä.
Mutta itse asia josta mun piti tulla kertomaan oli ostohyvityksen kesäkampanja! Eli jos ostat heidän kauttaan jotain (eli menet ostohyvitys.fi:n kautta nettikauppaan josta haluat tilata ja teet ostoksia, eli kerrytät bonuksiasi) saat ilmaisen jäätelötuutin! Tälle aikaa on 31.7 asti! Eli jos olet tilaamassa esimerkiksi nelly.comilta jotain tai vaikka varaamassa hotellia booking.comista niin tee se ostohyvityksen kautta! Näin saat rahaa takaisin ostoksistasi vain ihan pienellä vaivalla! :) Esimerkiksi ite oon tehnyt pariin otteeseen ostoksia tänä kampanja-aikana esimerkiksi Wiggle-nettikaupasta, josta ostin lenkkarit! Toi nettikauppa oli mulle täysin uus tuttavuus, mutta yllätyin positiivisesti!! Lenkkarit makso siis n.90e, ja Wigglen hyvitysprosentti on 1.5%, eli sain rahaa takasin 1.27e. Eihän toi kauheen iso raha oo mutta kun noita kertyy niin onhan rahaa mukava saaha tilille :) Toiset ostokset tein Zalandolta josta tilattiin Sannille reppu ja mulle urheilutoppi. Zalandolla on vähän isompi hyvitysprosentti kun tolla Wigglellä, eli niistäkin sain bonuksia takaisin n. 1.60e.
Mun mielestä koko ostohyvitys on tosi hyvä juttu, koska rekisteröityminen on ilmasta eikä mistään tarvii maksaa ylimäärästä! Jos on jokatapauksessa tekemässä ostoksia, niin miksei sit saa bonuksiakin samalla :D
Toivottavasti ette nää punasta näitten sponsoripostausten takia, mutta ostohyvityksen mainoistaminen ei mun mielestä ees oo mainostamista koska te hyödytte tästä ihan ilmaseks :)
Mutta menkää ihmeessä rekisteröitymään jos ette vielä oo! :]

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Pitää muistaa seuraavan kerran netistä tilatessa! :D

  VastaaPoista
 2. Hei voisitko sä tehä postauksen, missä ois vinkkejä juoksuharrastuksen aloittamiseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosiis enhän mä ite ees harrasta niinkää juoksua varsinkaan lenkkeilymielessä, eli tosi vaikee ois lähtee tekee postausta.. :/ Ku siis teen vaa mitä valmentaja sanoo :D

   Poista