sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Ostoksia videolla

Heippa! Nyt oon kotiutunu- tai mökkeytyny- meiän ruotsin reissulta, ja aattelin et esittelen ne tällain videolla! Hope you like it! Tässä nyt ei oo oikein muuta kerrottavaa, joten nauttikaa lämpimistä säistä, heidooo:)

16 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon sun videoista ja ihania ostoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla!! Mäki tykkään kyl paljon! :)

   Poista
 2. Oot ihanan luonteva ja puhelias kameran eessä :) Tosi kivoja juttuja oot löytäny! Pitäis itekin lukee toi Tähtiin kirjoitettu virhe, kun kaikki kehuu sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitti!! :) Lue ehottomasti!!

   Poista
 3. Tosi kiva video, tee ihmeessä lisää! :) mun lempparit oli varmaan noi adidaksen vaatteet, niin ihania <3 pitäs itekkin ostaa uusii treenivaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et tykkäsit! :) Jep treenivaatteitten osto on kyl parhautta :3

   Poista
 4. Anonyymi7/06/2014

  Kiva ko tuli esille toi Kapinallinen, laitoin heti varauksen paikalliseen kirjastoon siitä : D Oon jotenkin aina aatellut että sulla olis erilainen ääni, semmonen heleä tms. Mut oot kyllä tosi luonnollinen kameran eessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniii hyvä että muistutin!! :D Haha aijaa XD mut kiitti paljon!

   Poista
 5. Juu jatka vaan videoiden tekemistä! :) ja olis muuten sairaan kiva jos voisit täs joskus tehä niinku piirtämisestä postauksen! oot meinaa älyttömän hyvä piirtää, ja olis kiva tietää millasia kyniä sulla on ja miten alotat aina piirtämisen ja kaikkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeii, kiva kuulla! :) Jooo mulla kävi toi aiemminki mielessä mut sit se jäi, mut nyt voisinki tehä ku sanoit pari asiaa mitä siihe vois tulla! Eli teen sitä täs lomalla viel! :)

   Poista
 6. Tosi upea tää läpikuultava ulkoasupohja! <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 7. Anonyymi7/10/2014

  Oot kirjottanu mun mielestä harvemmin kun enne nytten, tai sit vaan ootan sun postauksia niin kauheasti että oon kärsimätön mutta ois kiva kuulla susta usein!:D Mites urheilu nyt?:) ja kivoja vaatteita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo no onhan postailu tässä nyt vähä hidastunu mutta yritän ehottomasti kiihyttää tahtia! mut haha ihana kuulla! :DD Oon nyt tässä reenaillu tän viikon ja ens viikolla pääsen hyvällä tuurilla juokseenki varovasti! :) Kiitti paljon, mustaki!

   Poista
 8. Joo jatka videoiden tekoa, sun videoita on tosi kiva kattoa! :) kuukauden suosikit video olis kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla :)! Jeps kiitti vinkistä!!

   Poista