perjantai 8. elokuuta 2014

august 8th

Heippa! Nyt taas pääsin postaamaan kun kuvia on kertyny muutama. Haluun aina kauheesti postaamaan mutta kuvia ei tuu otettua nii paljo mitä aiemmin, mikä on surullista :/ Toinen asia mikä on surullista on viimenen lomapäivä joka on nyt ohi... Onhan täs viel viikonloppu mutta se olis normaalistikin vapaa... Toisaalta musta on ihan kiva saada taas päivään rytmiä, uus lukukausi on uuden alku ja panostus alkaa puhtaalta pöydältä! (näin ajattelee varmasti jokanen jossain vaiheessa ennen koulun alkua mutta ajatustapa muuttuu toisen koulupäivän jälkeen..) Tänään leivottiin Sannin kanssa mokkapaloja joista tuli yllättävän hyviä :D Ja muut kuvat pääosin viimeviikolta!
Ja oon siis arponut voittajan arvonnassa, ottanut häneen yhteyttä ja paketti on jo postissa! Voittaja oli siis Julia :)
Mutta nauttikaa vielä viikonlopusta ja ettikää positiivisia asioita koulusta!! ;) IMG_1783 IMG_1975 IMG_0513 IMG_1970 blogi2

20 kommenttia:

 1. Anonyymi8/08/2014

  mikä sun jalan koko on?

  VastaaPoista
 2. Wow miten ihana ja raikas blogi! ja tossa ekassa kuvassa on tosi upee tunnelma ♥

  VastaaPoista
 3. Mitä aineita sä opiskelet lukiossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meen lukion neljää vuotee et ekan vuodenki menin aika hitaalla tahilla, eli en kerenny opiskelee oikeestaa muuta ku pakollisia aineita.. Mut siis mulla on pitkä matikka, sit luen fysiikan ja kemian pitkänä, terveystietoo ja bilsaa kans enemmä varmaa!:) Et lääkis vois olla yks paikka mihi haluisin jatko-opiskelee nii pitää varmuuden vuoks opiskella se tähtäimessä xd

   Poista
 4. Anonyymi8/09/2014

  ootko päässy jo paljon juokseen? tuutko sm-kisoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon päässy hyvin jo piikeil ja aitojaki, mut smmit on viel vähä auki mitä teen!

   Poista
 5. ihania kuvia :) sun postaukset on ihan huippuja! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi8/09/2014

  Mihin lukioon meet?:) Kuinka pitkä oot? Ihania kuvia! :) Niin ja mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oon -97 eli oon ollu jo vuoden voionmaalla :D Ja oon n. 170 jaa kamerana canonin 600d! :) Kiitti paljon!!

   Poista
 7. Ihania kuvia ja oot tosi kaunis!:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi8/09/2014

  missä vaiheessa ja miksi sä teit päätöksen, että keskityt enemmän pituuteen ja pikamatkoihin tai sillee etkä esim keskity vaikka 800m? taisiis no ainaki oon ymmärtäny että keskityt enemmän noihin lajeihin :-D tarkotan siis vaan että johtuuko se siitä, että tykkäät enemmän noista lajeista vai et sul on parhaat edellytykset niihin vai mitä?:) ja jos meet sm-kisoihin, nii mihi lajeihin ehkä aattelit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööm pituus ja aidat on kyl tällä hetkellä joo ne päälajit! Ja siis pienestä pitäen oon ollu sellasten valmetajien valmennuksessa jotka painottaa nopeutta eli sileetä, aitoja ja pituutta tuli tehtyä eniten ja siks ne myös kulki parhaiten. Ottelin kyllä viel pari vuotta sitten mut sit myko ja sydän/keuhko-ongelmat alko enkä pystyny tekee mitään rankempia intervalleja, eli kasista tuli sellane matka mitä en koskaa tykänny juosta, ihan siks että se tuntu kauheelta muutenki ku hapottamalla :D Nyt tuntuu et toisaalta halusin ehkä otella taas mutta ne keuhkot pitäs saaha kuntoon kuitenkin viel :) Ja en tiiä yhtää viel mitä lajei ottaisin smmeihi!

   Poista
 9. Anonyymi8/09/2014

  Haluisitko smmiin?:) jos pääset sinne niin mitä lajeja teet?:) Mites muuten treenit sujuu nytten, onks esim kipuja jossai tai muita vaikeuksia vai treenaatko jo ihan täysiä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu haluisin kyl smmeihi mut haluun et oon kunnossa jos lähen! Eli vaikee viel sanoo mitä lajei ottasin/lähenkö ollenkaa. Ja siis nyt on treenit sujunu tosi hyvin, oon päässy jo juoksee aitoja ja piikeillä kans, eikä mitää kipuja! Tein monta viikkoo ihan vaa fyssarin liikkeitä jotka ehkäsee vammojen syntymistä, lihaskuntoo ja huoltavaa eli sen puolesta pohjat pitäis olla ihanteelliset varsinki seuraava kautta aatellen :)

   Poista
 10. Ihania kuvia!!! :)

  VastaaPoista
 11. Heidi H.A9/09/2014

  Kiva blogi sulla ! Kuvat ovat hyvälaatuisia ja sopivan kokoisia. Kirjoitukset ovat aika keskivertoisia, ei huonoa, mutta ei niin mielenkiintoistakaan. Bannerin otsikosta en tykkää, se näyttää niin rakeiselta. Tausta on kiva, ja oot ihan hirmu nätti ! :)

  VastaaPoista