tiistai 23. syyskuuta 2014

autumn wanties

Nyt taas vaihteeks kollaasia mun syksyn ostoslistasta! Kesän loppuminen on mun mielestä aina kauheeta, mutta kun sää kylmenee, niin neuleiden ostaminen ja niitten käyttäminen on aivan ihanaa! Siks mun ostoslistalta, ja syksyn lempparivaatteista löytyy niin neuletakkeja kun ihan perus neuleitakin. Sheinsidella on ihan älyttömän kivoja nauleita, ja valkkasinkin sieltä mun lempparit! Mitkäs teidän lemppareiks pääty? :)

9 kommenttia:

 1. Eikä mä voisin ottaa noi kaikki! :-D

  VastaaPoista
 2. Haha, mäkin voisin ottaa noi kaikki! Tuntuu, että tarviis ihan kauheesti kaikkea nyt kun syksy tuli :-D Btw sulla on aivan ihana blogi, kuvat aina ihan täydellisiä ja kirjotat tosi kivasti :-)
  rebekka-r.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah tuntuu ihan samalta!! :D Mut voi kiiitos tosi paljon! :)

   Poista
 3. Siis ihan tosi ihania vaatteita! Ite aina kattelen vaan perus H&M, niin nuo oikein pomppasi heti esiin, ja pakko oli kommentoida! :D Sinulla näyttäisi olevan vaatemaku juuri minun mieleen! Ihania ihania vaatteita!
  Tämä blogin ulkoasu on muuten ihan super kiva! Tausta on ihanan rauhallinen :) Banneriakin olen ennenkin tainnut käydä ihastelemassa. Ainut mistä en tykkää, on tuo mainos heti ensimmäisenä päällimmäisenä. Tällä hetkellä siinä on joku libresse mainos, ja siitä en minä tykännyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiiitos!! :) Ihana kuulla että melkeen kaikki on sun mieleen! Ja toi mainos, siitä en ite saa päättää.. Kun oon indiedays inspirationissa, niin he laittavat välillä tonne kampanjan mukasia mainoksia joihin en siis ite pysty mitenkään vaikuttamaan :/ Mutta jooh itekkin oon noita libressen mainoksia katellu vähän et mitä vitsiä mut niii :D

   Poista
 4. Anonyymi9/27/2014

  Moikka! Oootko joskus aikaisemmin tilannut tuolta sheinsidelta? Aattelin vaan, minkälaiset postikulut siellä on tai tuleeko tullimaksuja? :) + tosi ihania noi kollaasissa olevat vaatteet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Oon tilannut kerran, mutta sillon mun ei tarvinnut maksaa postikuluja kun tein yhteistyötä.. :/ Mutta kannattaa mennä ostoskorissa siihen asti et näkyy kuinka paljon ne postarit olis suomeen! Tullimaksuja ei kyllä pitäs tulla ellet tilaa 150eurolla eikä veroja! :) Kiitti sulle!! :3

   Poista
  2. Hei nyt löysinkin sieltä sivuilta tän missä selitetään postareista!

   http://www.sheinside.com/Shipping-Info-a-280.html

   Eli mun käsittääkseni alle 30dollarin tilauksesta maksetaan 4,99dollarin postikulut, ja yli ton 30 on ilmanen toimitus :)

   Poista