keskiviikko 3. syyskuuta 2014

@Helsingfors

Heipodei! Täällä taas ja kuviakin on kertyny! Lähettiin siis perjantaina Iinan kanssa Helsinkiin shoppailureissulle ja samalla käytiin kattomassa Suomi-Ruotsi maaottelua. Oli kyl taas huikee päästä kattomaan sitä kun se ei oo suomessa pariin vuoteen ollukkaan! Jos sitä joku vuos pääsis itekkin kisaileen sinne, huikee fiilis varmasti kisata!!
Tänään mulla oli koulua vaan 12 asti ja tulin kotiin hetkeks ottamaan parit kuvat, ja sit lähin takasin keskustaan. En koskaan löydä mitään vaatteita, mut tänään löysinkin lyhyellä kauppojen koluamisella vaikka mitä! Aattelin et esittelen niitä vaikka seuraavassa postauksessa :)
Sieltä menin sit suoraan reeneihin, ja tänään alottelinkin peruskuntokautta. Toisaalta tuntuu rasittavalta vääntää taas punttia ja muuta, mutta toisaalta en vois olla valmiimpi uuteen, ehjään kauteen. Tulikin mieleen että jos haluutte kattoa mun juoksun SM-kisoissa, pääsette siihen tästä! Juoksen siis radalla 7 :)
Kaks aamua pitäis vielä jaksaa herätä ja sit taas viikonloppu, ai että rakastan nukkumista!! Jaksakaa tekin viikonloppuun, ja hyvät yöt kaikille! :)
IMG_2185 IMG_2217IMG_2184 IMG_2244 IMG_2249 IMG_2240 IMG_2300 IMG_2179 IMG_2306 IMG_2182 IMG_2324

4 kommenttia:

 1. En ollu ihan varma missä juoksit tossa videolla mutta veikkaan tokaa vasemmalta kattoessa! :P ihania kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en tajunnu sanoo et radat menee just kentältä ulospäin 1-8, mut iha oikein veikkasit x) kiitti!!

   Poista
 2. Vähänkö ihana toi sun usko, toivo ja rakkaus-koru ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos mäki tykkään siitä ihan hirmusesti! :)

   Poista