perjantai 28. marraskuuta 2014

arvonnan voittaja + inspiration!

Moi! Muistatte varmaan Bangerheadin arvonnan joka päätty viimeviikon sunnuntaina. Nyt vasta kerkesin/muistin tulla kertomaan teille voittajan, joka onn... suvi.valitalo(at)hotmail.com, oon laittanut sulle sähköpostia! Paljon onnea ja iso kiitos kaikille osallistujille! :)
Nyt kun en halunnu että tää postaus koskee pelkästään voittajan ilmottamista, niin halusin tehdä parit kollaasit elloksen tuotteista!
Mulle tuli mahis pikkusen järjestellä/sisustaa mun huonetta uuteen uskoon ja oon innostunu selailemaan sisustukseen liittyviä tavaroita yms. Päätinkin nyt ekan kerran tän blogin historiassa tehä teille kollaasin johon kokosin mulle mieluisia sisustus''elementtejä'' :) Tein loppuun myös tollasen kollaasin vaatteista, jottei tää olis pelkkää sisustusta :D
Näyttökuva 2014-11-28 kello 19.18.08
Näitä katellessa taisin olla beessillä fiiliksellä.. Mut jotenkin mun mielestä beige, valkonen ja harmaa sopii hyvin yhteen, mullakin niitä tulee näkymään huoneessa lähitulevaisuudessa. Oon myös jotenkin hullaantunut tähtikuvioon, mutta se ei varmaan oo huono juttu kun tähdet on kivoja :P
Ootteko muuten nähnyt missään tollasia tuoksutyynyjä?! Ite en oo koskaan nähnyt/kuullut tollasista, mutta tekis mieli kyllä tehä tuttavuutta vähän enemmän!

Näyttökuva 2014-11-28 kello 20m

Elloksella on tällä hetkellä Black Friday-kampanja jonka takia monia tuotteita on alennuksessa ja saatte koodilla 305722 -30e 80e tilauksista, käykäähän kurkkaamassa! :)


2 kommenttia:

 1. Anonyymi11/29/2014

  Kivoja kuvia ja sportti vaatteet muodostavat asukokonaisuuden, ettei vaan oo heitetty joitain tavaroita kollaasiin joka on plussaa :). Joskus se nimittäin näyttää vähän tyhmälle,jos niin on tehty.
  Mukava blogi sulla ja oot todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep mäki oon usein harrastanut sitä että teen vaan läjän vaatteista joista tykkään.. Mut nyt oon tykästyny enemmän just näitten asukokonaisuuksien tekemiseen, kiva kuulla et ne on sun mieleen! :) Kiitos tosi paljon sulle!

   Poista