sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

The Liebster Award

Sain tällasen monissakin blogeissa pyörineen haasteen Loralta, joten aattelin sit samantien toteuttaa tän! Pientä vaihtelua :) Eli tän tarkotus on ensin vastata haastajan keksimiin 11 kysymykseen, sit haastaa 11 bloggaajaa tähän mukaan ja sit keksiä niille taas 11 uutta kysymystä joihin he sit vastaa! Mutta eipä tässä sit muuta kun alotetaan!
Laitoin tähän postaukseen mukaan myös muutama päivä sit otettuja tähtikuvia, joihin en täysin tyytyväinen oo mut tähän postaukseen kelpuutin ne ''sivumateriaaliks'' :P

1. Jos sinun pitäisi viedä jonkun vanhan ihmisen henki pelastaaksesi jonkun nuoremman hengen, tekisitkö sen?
Apua heti tosi paha.. Oon joskus itekkin miettiny tän tyylisiä juttuja, mut en oikeen koskaan oo päässy mihinkään tulokseen koska elän siinä uskossa ettei mun tarvii tehä tollasta päätöstä.. Mutta jos nyt jotain yritän vastata niin ehkä pystyisin viemään vanhemman ihmisen hengen nuoremman puolesta, jos tää vanhempi olis jo oikeesti vanha enkä tuntis kumpaakaan. Jos nää molemmat taas esim olis mun tuttuja niin en ees miettis tällasta :D

IMG_9876
2. Oletko taikauskoinen? 
Oon jonkun verran! Aattelen et kaikki tapahtuu syystä ja uskon usein esim horoskooppeihin :P

3. Kolme asiaa mitä et pysty sietämään?
Hmm ekana ehkä omahyväset, itserakkaat ja feikit ihmiset. Toi oli siis vaan yks juttu vaikka kolmee eri laatua löyty heti :P Sit toisena se kun joku pureskelee hanskoja... Tosta ei kauheesti oo ollu enää viimevuosina vaivaa mutta pienenä vihasin yli kaiken sitä, kun oltiin ulkona ja joku pureskeli sormikkaitaan.. Ajatuskin siitä saa mulla kylmät väreet menee selkää pitkin hrrrr. Kolmantena se, kun joku alkaa seuraamaan sua instassa, sit et seuraa takasin koska et tunne sitä/kuvat ei miellytä tarpeeks ja tää tyyppi lopettaa parin tunnin päästä seuraamisen XD Okeiokei aika pien juttu, mutta se on musta vaan niiiiiin säälittävää seuraajien kerjäämistä.. Kuvista tykkääminen taas on eri juttu jos haluu vaan saada ihmiset käymään omassa profiilissa et jos sattus tykkäämään tän kuvista. 

4. Millaisista elokuvista pidät eniten? Entä luetko mieluummin ensin kirjan(jos elokuvasta on sellaista) vai katsotko elokuvan?
Tykkään eniten ehkä Nälkäpelin ja Outolinnun tyylisistä nuorten ''massaleffoista'', sit heti hyvänä tokana on komediat, romanttiset ja vähän vauhdikkaammat leffat! Ja en oikeen oo koskaan tota kirja-leffajuttua päässy miettimään, koska useesti kuulen vasta leffan jälkeen että siitä on kirja xd Mut jos leffa oli hyvä nii luen kyllä pakosti sen vielä! Ja esim Outolinnun kakkos ja kolmososan oon lukenu jo, vaikka niistä leffoi ei oo vielä tullu. Et riippuu kuitenkin!

5. Lapsuuden pahin pelko?
Sinivaloset vessat XD Tiiättekö niitä? Siis en oo nähny semmosia ikuisuuksiin mut kun olin pieni nii niitä oli mones paikas. Koko juttu lähti, kun mentiin kerran äitin kans vessaan Prismassa kauppareissulla, ja siel vessassa oli sininen valo. Kysyin äitiltä et miks siel on sellanen outo valo, ja äiti sit kerto totuudenmukasesti (en muista ihan tarkkaan) et ettei kukaan pistäs itteensä siel vessassa huumeita. Kun siellähän ei verisuonet näy. Jotenkin toi jäi vaan pahasti mieleen, ja muistan sen edelleen.. Jos nyt edelleen ois tommosia vessoja niin oon varma et välttelisin niitä edelleen.. 

IMG_9881
6. Saat valita yhden maan johon muutat koko loppuelämäsi ajaksi etkä saisi poistua sieltä kertaakaan. Minkä valitset? Miksi?
Hmh ehkäpä Australia tai Jenkit. Jos alkaa miettiin just elintasoo ja muuta mikä pitäs loppuelämää varten miettiä jos sieltä ei pääsis pois nii ei hyvii vaihtoehtoi kauheesti oo :D Et suomi on kyl sen suhteen nii hyvä maa, että voisin tähän melkeempä sanoo Ruotsinkin jo Suomesta pitäs lähtee pois xd

7. Miksi päätit aloittaa bloggaamisen? 
Tais olla syynä ihan se et kun tykkäsin kuvata, niin halusin kans saaha sit jaettua niitä kuvia ettei ne jää pyörimään koneelle.. En kuitenkaan uskonu et tästä kasvais näi iso juttu mulle, mut tietty oon tosi ilonen siitä :3

8. Rauhallinen koti-ilta leffojen sekä hyvän ruoan kera vai villi bileilta?
Aivan ehoton koti-ilta :P Pakko myöntää et oon kyllä aikamoinen kotihiiri.. Rakastan kyl kavereitten kans hengailua vaikka yötä päivää jos ne on hyvä kamuja! Et ihanteellinen tilanne olis et oltas parhaitten kavereitten kans jollakin viettämäs iltaa, meil olis pitsaa, mässyä, hyvä leffa ja viel paremmat jutut! Heti kakkosena sit koti-illat perheen kans, niista nautin tosi paljon kun saa ladattuu pattereita uusiin päiviin :)

9. Kuka on sellainen ihminen ketä ihailet kovasti ja kenet olet aina halunnut nähdä? Jos pääsisit näkemään häntä, mitä sanoisit?
Höm multa on kysytty tätä ennenkin mut en jotenkin koskaan oo osannu vastata ketään.. On varmasti moniakin tämmösiä joita haluisin nähä, mutta ei ketään sellasta ylitse muiden.. Et tietty monia urheilioita esimerkiks!

IMG_9884
10. Tähän kohtaan ei tule kysymystä. Voit kirjoittaa mitä tahansa. Avaudu vaikka jostakin asiasta mistä haluaisit avautua tai kerro vaikka päivästäsi. Saat itse päättää.
Tiiättekö sen kun oot vaan tosi onnellinen? Mulle on näin keväällä tullu monestikin sellasia hetkiä et esim illalla kun kävelen bussipysäkiltä kotiin ja kuuntelen musiikkia iPodista, niin tulee vaan sellanen tosi kiitollinen ja onnellinen fiilis! Kaikki, mitä ajattelee on ilosia asioita ja kaikesta löytää positiivista. Saatan olla onnellinen hyvästä säästä, parhaista kavereista, hyvästä treenistä tai ihan vaan jostain syystä mitä en ees tiiä. Rakastan vaan niin paljon kevättä, ehkä jopa enemmän sitä kun kesää, koska valoa ja aurinkoo osaa vaan arvostaa niin paljon enemmän. Ja sen takia sit kaikki pienemmätkin asiat saa paljon ilosemmaks :)

11. Jos sinulla soi nyt taustalla(tai miksei vaikka päässäkin) jokin biisi, niin mikä se on? Miksi kuuntelet tällä hetkellä juuri sitä?

Rakastan viikonloppuina radion kuuntelua ihan siks, että sieltä kuuluu aikalailla pelkästään musiikkia, ja myös vanhempia/erilaisia kappaleita jos vertaa vaikka arkipäiviin. Pongasin tänä aamunakin ihan pelkästään radioo kuuntelemalla omalle Spotifyn listalle kolme uutta kappaletta, ja oon ihan fiiliksissä! Paras tunne kun löyät uutta musiikkia!! Eli tää soi Spotifyn listalta täl hetkel :)
IMG_9895

Sit nää kysymykset haastetuille:

1. Jos sun päitäis elää loppuelämä joko ilman kännykkää tai ilman tietokonetta, kumman valitsisit?

2. Mikä on sun suurin haave tällä hetkellä? Sen ei välttämättä tarvii olla realistinen.

3. Ketä ihannoit eniten? Miksi ja miten tää ihannointi sai alkunsa?

4. Mikä on sun mielestä turhin/ärsyttävin TV-ohjelma, jota et jaksa kattoo hetkeekään?

5. Mikä oli sun lapsuuden hienoin hetki jonka muistat edelleen?

6. Kerro kolme asiaa jota rakastat, ja mistä et pystyis luopumaan mistään hinnasta. Et siis vaikka sulle maksettas miljoonia.

7. Millaseks kuvittelet sun elämän 20 vuoden päästä?

8. Tee loppuelämäsi Bucket List, mihin listaat asioita mitä haluat tehdä loppuelämäsi aikana.

9. Mistä vuodenajasta pidät eniten, miksi?

10. Jos saisit kelata ajassa taaksepäin haluamasi ajan, mitä muuttaisit?

11. Mikä on lempielokuvasi? Miksi just se?

Ja haastan tähän mukaan Saijan, Jennin, Lunan ja Ingan. En millään keksiny 11 haastettavaa, mutta kaikki jotka haluaa saa tän tehdä! :)

6 kommenttia:

 1. Siis en ollut ees huomannut sitä valokuvausblogiin tullutta kommenttia, ennenkuin jo huomasin tästä postauksesta, että mut on haastettu :D Taidanpa siis tehdä tämän! Tosin en usko, että tuohon valokuvausblogiin (koska se on valokuvausblogi ja pidän mielellään siellä postaukset vähätekstisinä ja valokuvapainoitteisina :D) Tiikeriprinsessassa siis tulee olemaan tää haaste (jos siis se ei riipu blogista). Yllätyin muuten ihan sikana siitä, että mut oon haastettu tähän :D

  Oiiii, sä oot näköjään saanut aikaan tähtikuvia! Aika hienoja! :3 Vaikka et ookkaan täysin tyytyväinen niihin, mutta hei, harjoittelu tekee mestarin ;) Ja jee, mäkin oon kotihiiri! *Antaa sulle high fiven* Mulla se on kyllä mennyt pikkuisen liian pitkälle (en liiku kotoa käytännössä katsoen minnekkään ellei oo kaveria, jonka kanssa lähteä/on pakko lähteä :D Ja se taas johtuu muista asioista, No mutta, minäpäs alan työstämään tätä Tiikeriprinsessaan (jos siis se, ettei se ilmesty "Jennin" -blogiin, sodi tän haasteen sääntöjä vastaan, vaan haaste tulee bloggaajalle eikä blogille :D

  Oon aika väsynyt, joten tää kommentti saattoi olla vähän sekava, mutta toivottavasti ei haittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo mä heitin sen sinne blogiin mikä oli mun tossa bloggerin "feedissä" ekana! :) Tee se haaste ihan kumpaan vaan, hienoo jos kuitenkin teet! (;

   Jep enköhän mä kehity noissä viel! :3 Yks syy miksei nää onnistunu musta ihan täydellisesti on se, että mun itselaukasin meni rikki ja tietty se kamera pikkusen heilahtaa joka kerta ku painaa siitä napista xd

   Mutta kiitti taas Jenni ihanasta kommentista! :)

   Poista
 2. wouwouwou mitä kuvia!

  http://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/30/2015

  Mun kotikaupungin anttilassa on sinivalonen vessa XD hahah mutta kiva postaus :)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja tosi kivoja kuvia!! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja hienot kuvat! :)

  VastaaPoista