torstai 19. maaliskuuta 2015

Uusia treenivaatteita House Of Brandonilta

Täällä taas! Pakko kehua itteäni vähäsen koska oon ollu nyt aikamoisessa iskussa tän blogin suhteen!:D Jo kolmas postaus viikon sisään! Mut meiluummin näin päin? :)
Kun kerroin tossa muutama postaus sitten videolla mun viimeaikasista ostoksista, ootin edelleen vielä muutamaa pakettia. Yks niistä tuli viime viikon lopulla! Tilasin siis House Of Brandonilta treenivaatteita, sinne on muuten tullu aivan ihania uusia reenikamoja eri merkeiltä ihan viimeaikoina, ite ainakin voisin tyhjentää vaikka koko varaston :P
Ja koska oon lähössä etelään kohta reenaamaan, niin nyt oli just oikee aika päivittää pikkusen kesätreenivaatteita! Tilasin sit Niken treenitopin, shortsit ja caprit
IMG_9360 iphotosta3 IMG_9365 IMG_9349 iphotosta4
En oo koskaan ennen käyttäny capreja, mutta en oo tajunnu kuin kätsyt ne on! Veikkaan et niistä tulee ihan vakkarijuttu mitkä pitää löytyä kaapista tästä eteenpäin! :)
Mä ite oon vähän semmonen et tykkään paljon enemmän ostaa itelleni treenivaatteita mieluummin kun normivaatteita, en oikeen tiiä et miks :D En mä suoranaisesti uusista vaatteista treeneissä saa motia, mutta kyllähän niitä on kiva aina päästä käyttämään ekaa kertaa! Mites teillä, saatteko motivaatioo uusista treenivaatteista? :)

12 kommenttia:

 1. Anonyymi3/19/2015

  Tosi kivoi treenivaattei!! Ja sairaan kiva kroppa sul:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/20/2015

  Mitä kokoa sulla noi vaatteet on? Kun meinasin itekin tilata nikeltä mutta en tiiä miten ne koot on suhteessa muihin vaatteisiin, kiva jos autat!:) Se on just huippua että kirjotat usein, parin blogin lukeminen on loppunu kun ei oo yli kuukauteen kuulunu mitään:/ ja millanen leiri teillä tulee ja ketä sinne lähtee?:) ja sit vielä että nyt kun oot reenailemaan päässy kunnolla niin miten menee siellä?:) ootko mitään testejä tehny ja onko millasia tuloksia niissä tullu?:) millasia tavotteita tuloksellisesti oot aatellu kesälle esim pituudesta, aidoista ja sileeltä sataselta? Meinaatko mitä lajeja vielä muuten tehä? Tsemppiä ja intoa reeneihin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kaikki S kokosia! :) Eli aikalailla on normisuhde muihinkin vaatteisiin, ehkä ns. ''normaleissa'' housuissa saatan joskus käyttää XS mut noissa on S on kyl paljon sopivampi ettei loista sit läpi XD
   Joo itelläki useesti loppunu blogin lukeminen koska sinne ei vaan tuu juttua :/ Mut ihana saaha palautetta näin päin! :)
   En nyt kauheesti tiiä leirin ''ohjelmasta'' koska valmentaja suunnittelee sen, mutta siis meitä lähtee mä, Iina ja Sonja ja sit valmentaja vaan tänä vuonna. En viitti sukunimii tai mitään muuta tänne julkasta, et jos noista saat käsityksen keitä lähtee!
   Treenit menee tällä hetkellä hyvin, oon päässy tosi hyvin treenaamaan ja tuntuu et palautuu nopeesti ja kehitystä tulee! En oo viel tehny mitään testei et sillai tietty tosi vaikee tietää missä kunnossa on.. En oo aatellu sen enempää tuloksia ens vuodelle, koska viime vuonnakin kun niitä asettelin näin aikaseen nii koko kesä meni aivan pyllylleen... Eli mieluummin katon sit tavotteita just ennen kesää kun tiiän et tuun kisaamaan ja oon kunnos! Tottakai omas mieles pyörii kaikenlaista mikä motivoi mut en mä niitä vielä ääneen sano :P

   Poista
 3. Anonyymi3/21/2015

  Mitä liikkeitä teet puntilla ja millä painoilla tällä hetkellä? Upee kroppa sulla!! Tykkäätkö enempi sellasesta lajireenistä vai sit puntista? :) mikä on sun vahvuus yleisurheilussa? Mikä on sun lempilaji? Millanen oot kilpailijana? Kuinka useesti reenaat viikossa tällä hetkellä ja mitkä treenit viikko sisältää?:) mikä on inhokkitreenisi ja mikä liike/muu sellainen juttu erityisesti? Käytkö hierojalla useasti?:) kuinka paljon siltä kuluu rahaa yleisurheiluun/treenaamiseen vuodessa suunnilleen? Missä treenaat yleensä? Kuinka kauan sun valmentaja on sua valmentanut ja miten useasti näätte viikossa? :) anteeks jos oli ihan yliannostus yu-kysymyksiä, mutta oon aika uus lukija niin mua kiinnostaa:D ja itsekin yleisurheilua harrastan ja sen takia blogista kiinnistuinkin:) kirjoitat tosi kivasti ja positiivisesti, kuvat on hirmu hienoja ja älyttömän kiva kun kirjoitat useasti!:) kirjoitathan treenileiriltä sitten paljon ja laitat paaaaljon kuvia?:) myös paljon kuvia treeneistä ja jotain videomatskua ois huippuhienoo nähä!:) mutta intoo reeneihin nytten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nyt viimeset viikot tehny puntilla 1 jalan prässiä, 1 jalan mavee ja sit pohkeille ihan perus varpaillenousuu! :) Noissa painot ollu prässissä 70-100kg, mavessa 70-80kg ja pohkeissa riippuu tosi paljon et missä laitteessa teen! Tykkään ehottomasti enemmän lajitreenistä, punttia teen vaan koska tiiän et pakkohan se on :D Mun vahvuus on yu:ssa varmaankin se, että opin aika nopeesti et osaan sisäistää asiat ja saan kaiken tehon itestä irti kun pitää :) Oon kilpailijana varmaan aika hyvä, tai sytyn nimenomaan isois kisois (jos SM:it voi laskee tähän) ja osaan käännyttää sen jännityksen hyödyks! Reenaan varmaan jonkun 6-10 kertaa täl hetkel viikos, ja ne sisältää sit ihan laidasta laitaan treeniä! Et esim. intervallei, voimaa, huoltoo ja lajia löytyy! :) Inhokki ylipäänsä puntti ja liikkeenä RV mut oon nyt pikkusen jo oppinu tykkäämään voiman tekemisestä, sit ei intervallireenit mitään kivoi oo mut kyllä niitä tekee :D Käyn hierojal kerran viikos avaa paikkoi :) Hmm no jos nyt ihan kaikki kuukausimaksut, fyssarit, lääkärit jne ottaa mukaan nii kyl se varmaan melkeen lähelle kahta tonnia nousee! Sit tietty etelänleirit et toho viel lisää tonnin verran.. Treenaan Jyväskyläs Hipposhallissa. :) Mun valmentaja on valmentanu mua hmmm oisko 4 vuotta? Ja ohjattui reenei on joku 4-5 kertaa/vko. Hahah ei mitään tykkään kyl vastata yu-kysymyksiin varsinkin! (; Oi kiva et oot löytäny tänne ja alkanu seuraamaan, tervetuloo! :) Aivan ihana kuulla noin paljon positiivisia juttuja, kiitos tosi paljon! :') Joooo ainakin heti leirin jälkeen tuun tekemään parikin postausta siitä, sit mietin et voishan siel vähän tekemistä ottaa videollekin nii sais jotain matskua siitä vaik tänne bloginkin puolelle :) Kiiiitos paljon tsempeistä ja kommentista, tsemppiä myös sulle treeneihin! :3

   Poista
  2. Anonyymi3/21/2015

   Kiitti ihanasta kommentista:3!! Miks inhoot RVtä?:D ja paljon sulla on painoi siinä?:) ja käytkö mies- vai naishierojalla ja onks sulla joku vakkari?:) käytkö fyssarilla ja lääkärillä kuinka usein?:)

   Poista
  3. Hah en tiiä et miks :D Vaikka kuinka laittaa painoo nii ei se sillai tunnu missää mut silti se ei nouse, eli se varmaa turhauttaa? :P En oo tehny RV:tä ku joskus yli vuos sitte sillai kunnolla, nyt en oo oikee viittiny ku selkä useesti menee heti hierontakuntoo ku sitä tekee.. Mut oisko ollu joskus täl kaudel kuuen sarjois 50kiloo! Käyn naishierojal ja on vakkari, pääsin sellasee projektii et sain henk koht hierojan viime syksystä nyt toukokuulle :) Jaa fyssari/lääkärikäynnit riippuu ihan täysin et miten tarvii, tästä vuos takaperin nii on tullu hypättyä kummillakin mut nyt viime parii kuukautta jos kattoo nii tosi vähä :)

   Poista
 4. Heiii, tosi stailit treenivaatteet! Sopii tosi hyvin, ja mä oon samaa mieltä siinä että caprit sopii hyvin päälle ja on kätsyt :3 Sori, en osaa sanoa kauheasti treenivaatepostauksesta mitään koska en itse treenaa (se kyllä johtuu ihan siitä koska en pysty pahoinvoinnin takia (ja pahoinvointi johtuu eräästä lääkkeestäni) mutta mutta :D)

  (APUAAA, NYT RAJALASTA TULI INFO ETTÄ HEILLÄ ON SITÄ MUN KAMERAA VARASTOSSA!!! HUIIIIII :o Saan sen ensi viikolla! Jeeeee!!! ♥)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti Jenni! Mäkin tykkään noista älyttömästi!:) Hahah kiva että kommentoit kuitenkin (;

   Ooooo ei vitsi ootan nii paljo sun puolesta et pääset hakemaan sen sieltä!!♥

   Poista
 5. Anonyymi3/22/2015

  vau, kivoja treenivaatteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos kiva kuulla et on sunkin mieleen :)

   Poista