maanantai 6. huhtikuuta 2015

EASTER

Vielä tän pienen loman vikoina tunteina päätin tulla postaamaan muutamat kuvat mun pääsiäisestä. Koskaan ei oo liian myöhä :P 
Huomenna olis sit taas paluu karuun arkeen, mulla se tarkottaa yhtä koulupäivää, sen jälkeen keskiviikkona koetta ja torstai onkin jo vapis, perjantaina taas koe ja sit rento 3 päivän viikonloppu! Kyllä mä sit tykkään niin paljon enemmän näistä erikoisista päivistä, jokanen päivä on erilainen eikä tiiä tasantarkkaan kuin se etenee! Eli koeviikosta huolimatta ihan mukava viikko tulossa, toivottavasti teillekin! :)
IMG_9982 IMG_9962 IMG_9988 IMG_9981 IMG_9992 IMG_9971

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/08/2015

  tee lemppariblogit postaus tai kysymyspostaus! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin ton ekan tehäkkin tai sit linkkaa blogisi-postauksen, nii löytäisin itekkin uutta luettavaa! :) Kysymyspostauksen oon tehny aika vasta, niihin linkki tos alla :) Jos sul on jotain kysyttävää mihin et saa vastausta siel, nii kysy iha kommentissa!

   http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/2015/01/vastaukset-kysymyksiin-osa-1.html
   http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/2015/01/vastauksen-kytymyksiin-osa-2.html

   Poista
 2. Uuuu, ihana pääsiäispostaus, tuli ihana keväinen tunnelma! :3

  Mun on pakko kertoo sulle, näin sun blogista unta viime yönä :DD Siis mä olin täällä mun kämpällä ja tulin sun blogiin kattelemaan. No, näin, että olit muuttanu ulkoasun aivan kamalaksi, olit laittanu nimeksi jonkun "blow fish"-nimen ja laittanu banneriksi jonkun tärähtäneen kuvan jossa olit kännisen näköinen... :D Sitte mietin että mitä, Heta ei kyllä tunnu ihmiseltä joka olis kokoajan kännissä. No ku selasin blogia vähän aikaa niin sä tulit jostain blogin kulmasta silleen "moiiiiiii" ja nauroit pelottavasti. No kaaduin tuolilla taaksepäin ja katosit ruudusta. No sitte hätkähdin hereille ja mun oli pakko tarkistaa keskellä yötä ettei tää blogin ulkoasu oo muuttunu miksikään :D Joo, en tiiä mistä mun unet tulee... XD

  Muuten, mä sain inspiksen Tiikeriprinsessan banneriin tosta sun bannerista, vaikka mulla roiskeiden sisällä onkin mun kuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihana et tuli tommonen fiilis!! :3

   Eiiiiikä mitä ihmettä XD En kestä oikeesti... Toisaalta huikeeta et oot nähny musta unta mut toisaalta toooosi outoo :DD Mut hei parasta et tulit kommentoimaan sen tänne, piristit kyllä enemmän kun osaatkaan kuvitella! ;)

   Joo hei mä kävinkin siellä, niin huomasin et sulla oli vähän samaa tyyliä! Oot kyllä ihan supertaitavasti tehny sen! :3

   Poista