torstai 16. huhtikuuta 2015

#ootd

Heippa! Nyt on koeviikko rämmitty läpi, toivottavasti hyvällä menestyksellä.. Meillä alkokin jo tänään uus jakso joka on mulla onneks taas kevyempi kun edellinen oli aika rankka. Ja tää vika jakso on meillä viikkoo lyhyempi kun normaalisti jaksot on, eli kesäloma tulee entistä nopeemmin!♥
Täällä Jyväskylässä oli viime viikolla yks tosi lämmin päivä, jollon oli 15 astetta lämmintä vaikkei aurinko ees paistanut kokoaikaa. Päätettiin Sannin kans sit lähtee ottamaan muutamat kuvat pitkästä aikaa vaikka tuuli olikin aika kova.. Siltä reissulta tän postauksen kuvat :)
Nyt hei teille yks juttu! Aattelin ajastaa parit postaukset meidän reissun ajaks, joten mun piti kysästä jos teillä olis jotain toiveita erikoispostausten suhteen? Ois tosi kiva jos heitätte jotain ehotuksia, niin mun ei tarvii jättää tätä blogia ihan hiljaseks kahen viikon ajaks! :)
Nyt hyvää viikonloppua kaikille kun se huomenna alkaa!
IMG_0425 iphotosta6 IMG_0450 IMG_0433

5 kommenttia:

 1. Anonyymi4/17/2015

  Ihana takki! Mist se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep mäki tykästyin tohon!! Se on siis Sannin ja ostettu H&M:stä! :)

   Poista
 2. Apua, ihana asu ja ihana sinä! Toi ensimmäinen kuva on jotenkin tosi ihana, tosin se muistuttaa mua mun entisestä parhaasta ystävästä joka pisti välit poikki yllättäen, ilman mitään sanottua syytä (tai no, se sano "ettei enää kestä mua"... siitä on kyllä jo reilusti yli kuukausi mutta silti. :(

  Tekisi itekkin mieli lähteä kuvaamaan, mutta ainoa kaveri lähti lomille heti koulun jälkeen + ulkona sataa RAKEITA. 5 minuutin välein tiheinä 2-3 minuutin kuuroina. En siis ehkä ihan viitsi lähteä ulos rakeiden keskelle .___.

  Äh, mä en oikein keksi mitään erityispostausideaa. Olisi tietty kiva, että tää sun blogi ei olisi ihan hipihiljaa sen sun reissun ajan mutta sitten taas, mitä siihen voi postata? Öm. No siis mulle tulee vaan semmoisia postauksia mieleen että "sinä käsket, minä teen" -tyylisiä. :D Eipä mulla oo mitään erityisiä toiveita, postaa mun puolesta mitä haluat!

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia, vau oot upea ♥ erikoispostauksiks ois kiva joku faktapostaus susta tai sit vaan joku miten hoidan ihoani tai hiuksiani, esittelisit vähän tuotteita mitä käytät ja kertoisit sun rutiineista :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/21/2015

  Kivoja kuvia!

  Tykkäisin tosi paljo My day-videosta jossa olis klippejä sun päivästä!:) plussaa olis jos sulla olis reeneistäki jotaki videoo haha :P

  VastaaPoista