tiistai 12. toukokuuta 2015

CaseApp

Moikka! Jep elikkäs kuten monet varmaan huomas, yritin eilen julkasta ekaa matkapostausta ja julkasinkin siis, mutta sen kuvat ei näkyny kaikille... Osalle näky enemmän, osalle vähemmän ja joillekkin ihan normaalisti kaikki. Flickrillä on tällä hetkellä jotain ongelmia kuvien lataamisen kanssa, joten yritin sit Macin oman kuvanmuokkausohjelman iPhoton kautta ladata ne kuvat sinne ja onnistuinkin mutta ilmeisesti se ei ookkaan mikään kauheen hyvä tapa jos niitä kuvii ei sit kaikki nää :D Tällä hetkellä saan kuitenkin ladattua kuvia normisti Flickriin ja käytän sitä heti hyödyks jos se taas vaik lakkaa toimimasta, mutta siinä menee hetki kun sen postauksen kasaan uuestaan kasaan. Päätin siis tulla postaamaan jo aiemmin tehdyn postauksen tähän väliin ja huomiseks olis luvassa sit sitä matkapostausta :) Nyt tähän asiaan:
Mulle aukes mahdollisuus tehdä yhteistyötä CaseApp- nimisen yrityksen kanssa, josta tekin ootte aika varmasti kuullu jo muissakin blogeissa. Vaikka tää ei oo mikään uus juttu, en silti pystynyt olemaan tilaamatta mun MacBookille suojusta - ja oon niin ilonen et tilasin! Tosta ei jää mitään limasia reunoja Macin muutenkin nättiin pintaan, se vaan suojaa naarmuilta ja tahroilta, ja on myös super kivan näkönen! Muutenkin mulla on ollu ongelmia pitää toi koneen pinta siistinä, ei oo ollu päivää ettei siinä olis yhtäkään sormenjälkee tai tahraa, ja ne kaikki näkyy vielä niin hyvin.. Mutta nyt ei sitä ongelmaa enää oo :)
IMG_1852
Tohon sai siis ite päättää minkälaisen kuvion haluaa, ite päädyin aika neutraaliin kuvioon, mutta joku ite ottama matkakuva esim kavereitten kans kävi kyl mielessä mikä olis ollu kans tosi siisti!
IMG_1855
Teillekkin on vielä pieni ylläri, eli mun blogin lukijoina saatte 20% alennuksen teidän sauraavasta tilauksesta, mikä on aika hyvä pala! Koodi millä ton alennuksen saatte on HETA20 ja se on aktivoituna 24pvä asti tätä kuuta.
IMG_1863
Seuraavaks sitten niiden matkapostausten merkeissä, toivottavasti onnistuneesti :D Oisin voinu niitä ladata myös esim Photobucketin kautta mut kokemuksen avul tiiän et ne kuvat on paljon huonolaatusempii sitä kautta.. Oon sen verran perfektionisti et haluun pelkästään mahollisimman hyvää tarjota teille mikä on varmasti kiva teillekkin sit katella hyvälaatusia kuvia :)

Yhteistyössä CaseApp

17 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo suojakuori ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Tykästyin ihan hulluna tohon :3

   Poista
 2. Anonyymi5/12/2015

  Haluaisin oppia käyttämään tuota flickriä, niin voisitko tehdä postauksen jossa esittelet miten se toimii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin yrittää kertoo tarkasti tähän et mitä sun pitää tehä jos haluut sen kautta ladata kuvii bloggeriin? :)

   1. Eka sun pitää kirjautua flickriin, se on ilmasta ja nopeeta!
   2. Paina yläällä olevasta palkista ''Upload''.
   3. Paina ''Choose photos and videos'' ja valitse koneelta ne kuvat mitä haluut ladata. Ite en oo koskaan videoita flickriin ladannu..
   4. Ne automaattisesti saa sellasen pinkin reunuksen, eli ne kuvat on valittuna. Sun on pakko ladata kaikki kuvat julkisena jos haluut et kaikki näkee ne myös sun blogissa, eli sit kun kaikki ne kuvat on sen pinkin reunan ympäröimänä niin paina vasemmasta sivusta ''Owner Settings'':in alapuolelta ''Only you'' jos se on valittuna ja vaihda se ''Visible to everyone'' kohtaan. Mulla itellä toi oli jo valmiiks julkisena eli mun ei tarvinnu vaihtaa sitä eikä sunkaan jos se siis on jo vihreenä!
   5. Paina oikeesta yläkulmasta ''Upload __ photo(s)'' Täs kohassa näät myös jos sun joku kuva on vielä yksityisenä, kun siihen tulee se et monta oot lataamassa julkisena ja mahdollisesti et monta yksityisenä jos niitä sinne on viel lipsahtanu..
   6. Pääset sun photostreamiin. Paina sitä kuvaa minkä haluut sun blogiin, ite aina avaan ne kaikki uusiin välilehtiin.
   7. Oikeessa alareunassa mustalla pohjalla on neljä erilaista kuvioo, paina toisiks oikeen puolimmaista eli sitä nuolta.
   8. Valitse HTML-kohta.
   9. Valitse koko (itellä Medium 800x__) ja kopioi sen jälkeen sen alla oleva html-koodi.
   10. En tiiä osaatko sit liittää sen blggerin html:ään, joten selitän sen kans samal. Eli kun oot tekemässä normaalisti postausta, niin painat vaan vasemmassa yläreunassa olevaa Html-kohtaa.
   11. Liitä sen kuvan Html-koodin sinne.
   12. Paina just sieltä vasemmasta yläkulmasta kohtaa ''Luo'' ja se sun kuva pitäs näkyä siel!
   Samalla ohjeella teet vaan kaikki kuvat eli kopioit sen tolla tavalla aina sieltä flickristä.
   13. Julkaset postauksen ihan normaalisti :)

   Toivottavasti oli apua, kysy jos on viel ongelmia! :3

   Poista
 3. Anonyymi5/12/2015

  Hassuu, kuinka toi vika kuva liikkuu :0 Vai onko mun silmissä vikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sen ainakaa tarkotuksella pitäs liikkua :D

   Poista
 4. Tosi kivan näköinen suojus - ja hei täällä odotellaan innoissaan reissupostauksia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et se on muistakin kiva kun vaan musta! Jeee sellasta luvassa sit huomenissa (;

   Poista
 5. Näyttää tosi kivalta! Oot valinnut upean ja tyylikkään kuvion suojukseen :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep onneks päädyin tohon kuvioon! :3 Kiitti sulle kommentista! :)

   Poista
 6. tosi kivan näkönen & hauska idea! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5/19/2015

  Aivan ahana toi suojus!! *.* Mistä sä noin ihanan kuvan/kuosin siihen löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin!! :3 Ihan googlettamalla löysin, oisinko jollain "light pattern" hakusanalla kokeillu ja muokkasin sit tota "haalennus liukuväriä" ite siihen :)

   Poista
  2. Anonyymi5/19/2015

   Kiitos tosi paljon, löysin kaikkia ihania! Oot muuten ihana ku vastaat kaikille aina niin ystävällisesti + tää sun blogi on mahtava! :-)

   Poista
 8. Anonyymi7/23/2015

  Löysin tän sun blogin kun googlettelin kokemuksia just tosta caseappista, niin tuli mieleen tosta macin tarrasuojasta että jos sen ottaa pois niin jääkö siihen pintaan jotain liimajälkiä tai jotain? Mainitsit kyllä ettei jää limaisia reunoja mutta ootko siis kokeillu ottaa sitä pois? :D ja tosi kiva toi kuosi kyllä!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ottanu muuten pois kun sillon, kun sen laitoin ihan ekan kerran ja sit se meni vinoon XD Nii sillon ei ainakaan jääny mitään mut se tarrapinta siinä tuntuu siltä et en usko et siihe mitää jää vaik pitäis kauemminkin! Jep mäkin tykkään tosta!! :)

   Poista