lauantai 23. toukokuuta 2015

TENERIFE video

Heippa! Nyt oon saanut väsättyä teille vielä videon meidän reissusta, toivottavasti tykkäätte :) Oikeestaan koko video on otettu Iinan GoProlla, vitsi mäkin tarviin sellasen... Ehkä vielä joku päivä!
Tätä videoo tehdessä tuli kyl niin ikävä takasin, mutta onneks sentään kesä on ihan kohta täällä ja sillon tapahtuu kans paljon huikeita asioita!
teneriffa
Mutta mitäpä sitä nyt turhaan jaarittelemaan, päästän teidät videon pariin!
Jos et pääse tosta videoon niin tästä linkistä pitäis päästä:
https://youtu.be/qhizz7ULCTA


21 kommenttia:

 1. Eikä miten ihana video, hymyssä suin sain tätä katsoa! :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/24/2015

  Kiva video!:) Onks toi yks tyttö joka tuolla leirillä oli niin sun kaveri vai kuka?:D millon alat kilpailemaan ja mitä lajia meinaat tehä? Onko millaset tavotteet kesälle?:) ja kysyin tätä sillon joskus syksyllä ja käskit kysyä keväällä uudestaan niin kysyn nyt:D paljon sun testiennätykset on nytten? Lentävä 20m, vauhiton 5-loikka ja vauhilla kans, kuulanheitot ja sit puntilla millä painoilla teet ja mitä liikkeitä?:) hirveen kivalta reissulta vaikutti, oot onnekas kun teillä on noin hyvä seura ja ryhmä että on mahdollista päästä tollaselle leirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et tykkäsit! Ja siis Sonja on joo meiän ryhmässä! :)
   Vielä en osaa sanoo millon kisaan ekan kerran mut kylmään keliin valmentaja ei päästäny kautta avaamaan.. Tavotteistakaan en tiiä vielä, jos naisten a-rajan sais aidois tehtyä niin oisin tosi tyytyväinen! Tietty päällimmäisenä näin rikkonaisen parin vuoden jälkeen sekin et kunhan pääsis kisaamaan ns. normi rytmillä ja säästys vammoilta, sitä kaipaan eniten!
   Jaaa mitään muita noista testeistä en oo nyt tehny kun juoksin lentävän, se meni 2.32 et ei mikään huippu mut en ollu kauaa sitä ennen reenannu ja se on jo ihan mun enkan tuntumassa, eli se kertoo et oon ainakin mun aiemmalla tasolla. :) Ja no me tehään aina vauhdittoman testei nii siinä tein Tenel enkan 254, en tiiä halusitko sitä tietää mut noista oon testit tehny! Puntilla ollaan jätetty kaikki vetoliikkeet pois selän takia, eli teen pääsääntösesti 1 jalan prässiä, siinä oli 100kiloo ja sit mavee missä on ollu 60-80kiloo ihan riippuen toistomääristä ja et mikä on reenin tarkotus.. Mut punttiaki vähennetty kun sitä tehtiin niin paljon pk-kaudella!
   Joo toi oli kyl huippu leiri, oon kyl kiitollinen et oon saanu kokee ton ja sen viime vuoden leirin kans :3

   Poista
 3. Anonyymi5/24/2015

  Oi ihana video!❤️

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/24/2015

  Ihana video, tykkäsin tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/24/2015

  Mikä on toi GoPro?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se on sellanen ''seikkailukamera'', sellanen pieni ja se on tollasen tikun päässä vähän kun sefiekeppi :D En siis tiiä kuuluuks toi keppi siihen automaattisesti vai pitääks ostaa erikseen luultavasti tulee mukaan... Mutta siis nii se ottaa videoo ja kuvia laajakuvalla tosi hyvällä laadulla ja sit se ei tärise juurikaan vaikka esim kävelee samalla. Että se et se on nii laajakuva ja toi tärinänesto on huippu tekee siitä sellasen ''reissukameran''! Ja sit sil voi kuvata vedes kans :)

   Poista
  2. Anonyymi5/25/2015

   keppi erikseenXD teee iina

   Poista
  3. oliks toi nyt sarkasmia vai ei XD en älynny

   Poista
  4. Anonyymi5/25/2015

   heh tää ei ollu:Dd et ostin sen eriksee tee edellee mä

   Poista
 6. Ihana video! ♥ Huippuu että sulla oli upee reissu, ja ihania videopätkiä, mä katoin videon läpi Janetten tavoin hymyssä suin, tuli niin upee tunnelma tännekkin :3 Ja äää, nyt mä haluun vielä enemmän ton GoPron! :DDD Ei saa pistää tämmöisiä "AH IHANAA GOPRO ♥___♥"-videoita tänne, mulle tulee videontekohimo :D

  Mutta mä jatkan matkaa, kuuteen blogiin on suunnitelmissa vielä pistää kommenttia ennen kuin menen nukkumaan... toisaalta tekisi mieli muokata vähän (tai enemmän) oman blogin ulkoasua, mutta ehkä teen sen aamulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Jenni et tykkäsit!! :) Haha jep mäki oon ihan rakastunut tohon goprohon! :3

   Haha kiva et taas kommentoit :')

   Poista
 7. Aivan ihana ja hyväntuulinen video! :-)

  VastaaPoista
 8. ihana video, sai mut kyllä hymyilemään :)♥︎

  VastaaPoista
 9. Moikka! Missäpäin teneriffaa olitte ja oliko siellä millaset lenkkeilymaastot? :) suunnitteilla harjotusleiri muutaman kk päästä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin las americaksessa jos muistan oikein! Me ei kauheesti siellä lenkkeilymaastoja menty kun kuitenkin kenttälajeja pääasiassa tehdään, joten niistä en tiiä sen enempää :/ Mutta oli kyllä tosi kiva paikkana, sen kannalta suosittelen kyllä! :)

   Poista