perjantai 10. heinäkuuta 2015

New Watch & Thoughts

Heipsan! Mulle tuli tilaisuus tehdä yhteistyötä Malmin Korupajan kanssa vähän aikaa sitten, ja olin tosi innoissani (ja tietty oon edelleen...). Malmin Korupaja on siis Suomalainen koruja, kelloja ja muita koriste-esineitä myyvä yritys, joilla on Helsingissä myymälä mutta verkkokauppa myy myös Helsingin ulkopuolisille ostajille.
Mä olin ite kuullut Malmin Korupajasta jo aiemmin, mutta en ollut koskaan eksynyt verkkokauppaan tai edes itse myymälään. Mä en käytä juuri mitään koruja, pelkästään rippilahjaksi saatua kaulakorua joka roikkuu kaulassa aina. En ole koskaan omistanut kunnon kelloa, ja sellainen on ollut harkinnassa jo jonkun aikaa. Kello on niin hyvä yhdistää lähes mihin tahansa asuun ja se saa yksinkertaisenkin asun näyttämään paljon kivemmalta! Noh, ei varmaan vaikea arvata mitä tilasin yhteistyön merkeissä haha? :P
 photo IMG_4464800px_zpslbobn0zv.jpg photo IMG_4710800px_zpsnrbt48tf.jpg Selailin Malmin Korupajan sivuja kauan, ja välilehdet täytty toinen toistaan ihanimmista kelloista mitä pidemmälle pääsin. Halusin hienon ja elegantin, mutta simppelin kellon jota vois pitää nimenomaan yksinkertaistenkin asujen kanssa, ja löysin just mun kriteerit täyttävän yksilön! Liiat timantit yms muut härpäkkeet ei tosiaan ollut mun mieleen, ja tää kello oli täydellinen! Eli kyseessä on siis Michael Korsin Slim Runway -Rannekello, jonka löydät täältä. photo IMG_4673800px_zpsyvjcynmp.jpg photo IMG_4484800px_zpsaromd8uc.jpg photo IMG_4785800px_zpsp3yfbm4k.jpg
Toimitusaika oli nopea, ja sain kellon nopsasti käyttöön rannekkeen lyhennyksen jälkeen. Propsit Malmin Korupajalle tosi isosta valikoimasta, ja myös siitä että kelloja löytyy ihan laidasta laitaan niin hinnan, kun tyylin ja merkinkin puolesta! Uskallan luvata, että jokaiselle löytyy just sellanen kello minkälainen on etsinnässä.
Suuri kiitos Malmin Korupajalle!

Yhteistyössä Malmin Korupaja


Nyt sit vielä pari juttua jotka on pistäny ajattelemaan täs lähiaikoina... En ikinä uskonu, että mä joskus haluisin pitää blogin kirjottamisesta taukoo, mut nyt ehkä olis sellanen hetki. Musta tuntuu, et pieni tauko tekis hyvää niin mulle kun teille lukijoillekin, koska ainakin teidän lähiaikojen hiljaiselosta päätellen ette myöskään oo ihan täysillä mukana. Ymmärrän kyllä et kesä tekee tehtävänsä, eihän kukaan jaksa vaan lukee ja kommentoida blogeihin, mut valitettava asia on se, että tottakai mun motivaatio tippuu jos tosi pieni osa postauksen lukijoista jättää kommenttia kun ite on käyttäny monta tuntia postauksen tekoon.. (Mutta ihana et teitäkin vielä on!) Tää aihe oli esillä muutamassa blogissa viime kevään aikana, mutta mulla itellä ei ollu kokemuksia koska te lukijat ihanasti kommentoitte jokaiseen postaukseen jotain, ja tottakai siitä tulee bloggaajalle hyvä mieli ja haluaa tehdä lisää postauksia. Useet sanoo, että ei sillä oo mitään väliä tuleeks kommentteja tai onko paljon lukijoita, ja oon osittain samaa mieltä. Mutta kyllä tätä harrastaa ittensä mutta myös vuorovaikutuksen takia. On ihana, kun on panostanut postaukseen ja sit saa ihania kommentteja teiltä! :)
En tosiaan oo kerjäämässä nyt kommentteja, oli hyväkin ehkä nähdä et pieni breikki tekee hyvää meille kaikille. En nyt luultavastikaan puhu kauheen pitkästä tauosta, mutta yritän nyt hetken elää ilman stressiä bloggaamisesta tai siitä, että teenkö tarpeeks hyviä postauksia teille. Tottakai oon ankara itelleni, että mitä täällä voin julkasta et lukijat pysyy tyytyväisenä, ja se asettaa paineita ihan luonnollisesti.. Nyt oon kuitenkin pikkusen varmaan hukannu sen suunnan et mihin haluun tätä blogia viedä. On kieltämättä hankala yhdistää aktiiviurheilu ja muu elämä samaan blogiin, koska urheilusta tulee kuitenkin niin paljon asiaa joka viikko että pystyisin pitämään siitä jo eri blogiakin. En kuitenkaan oo ihan varma et oisinko siihen vielä valmis, joten yhdellä blogilla varmaan jatketaan. Sekin varmasti vaikuttaa, että nyt kun urheilu on ollu mun elämässä nousukiidossa, niin tietysti jotkut asiat sit vaan jää taka-alalle - tässä tapauksessa bloggaaminen. Jos teillä on jotain positiivista, tai ihan samoin negatiivista sanottavaa, niin otan kaiken asiallisen palautteen vastaan! Miten pystyisin parantamaan jatkossa postauksia ja mitä te haluutte tältä blogilta?

Olipas siinä paljon ja sekavaa tekstiä, mutta teki tosi hyvää päästä vähän purkamaan ajatuksia. Toivottavasti te ymmärrätte ja ootte kärsivällisiä. Kuullaan taaas! :)

20 kommenttia:

 1. Aivan ihan toi kello! Pidä ihmeessä taukoa jos sinusta tuntuu siltä, tulet sitten blogin pariin kunhan haluat ja aikaa on :) Katoinki sm-viestejä ja oot kyllä iha huippu juokseen, onnea sulle kisoihin jos sulla nyt sattuu kisoja tulemaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin toi on ihan älyttömän ihana!! Ihana et tuet mun päätöstä pitää pien tauko! Oii kiitos paljon sulle! :')

   Poista
 2. Anonyymi7/10/2015

  Oon seuraillut sun blogia ahkerasti monta vuotta ja sun postaukset on aina kivoja (paljon kuvia ja tekstiä). Ymmärrän jos haluat pitää taukoa, se voi tehdä ihan hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla et osa lukijoista jaksaa edelleen lukee vaikka tää onkin kohta kolme vuotta vanha blogi! :o Jeps näin mäkin ajattelin, sen näkee tässä et tekeekö hyvää :)

   Poista
 3. Mää ainaski tykkään sun blogissa eniten siitä että on paljon laadukkaita kuvia :)
  Oon ite urheillu pitkään, niin kiinnostaa urheilujutut ehkä eniten, mutta koska kaikkien elämässä on tietenki jotaki muutaki, niin tykkään kyllä niistä perus "arkipostauksistakin".
  Mietin, että olisko liian vaikeeta, jos tekisit urheilupostaukset ihan erillään muista postauksista, että yhteen postaukseen ei tulis tavallaan sitä urheilua ja arkielämää? En oo itse ikinä blogannut, enkä osaa ajatella että tulisko siitä sulle ihan hirveesti vaivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos paljon palautteesta! :)
   Mun ymmärtääkseni teitä on siel ruudun takana eniten, eli jotka haluaa lukee urheilusta. Mut sit on paljon niitä joita urheilu ei kiinnosta.. Toi sun ehotus vois itseasiassa olla tosi toimivakin! Ainut mikä siinä mietityttää on se, että en tiiä mitä kuvia sit heittäisin niihin urheilupostauksiin. En millään saa kuvattua urheilukuvia jokaiseen postaukseen jossa puhun urheilusta, mut ei kai se haittais? Laittaisin sit ns. normi/arkikuvia ja sit joka postauksessa olis jokaselle jotain kun ne jotka ei jaksa lukee urheilusta selais vaan kuvat.. Joo toi vois kyl toimia kiitti paljon ideasta taidan toteuttaa postaukset jatkossa juurikin noin!! :)

   Poista
  2. Niihinhän vois laittaa normikuvia niinku sanoit, sitten jotain kuvia sun treenivaatteista (koska sulla on niin kivoja treenikamoja :D) ja jotain motivaatiokuvia yms. ? :)

   Poista
  3. Jep noi kaikki vois toimia! Oi vitsi oon nyt kyl innoissani tästä ideasta!! Kiitti viel sulle! :3

   Poista
 4. Anonyymi7/10/2015

  Toivottavasti et lopeta kokonaan, koska sun blogi on tosi hyvä! Visuaalisuus ja kaadukkaat kuvat erottaa sen ehkä parhaiten muista vastaavista lifestyleblogeista. Itteeni urheilijana kuitenkin kiinnostaa ehkä eniten urheilusta kertovat pistaukset. Mites olis sellanen kysely, missä on niitä vaihtoehtoja, joista lukijat vois äänestää millasia postauksia toivoo eniten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En todellakaan oo lopettamassa kokonaan! :) Kiiitti paljon kiva kuulla sun mielipiteitä!!
   Totakin mietin että voisin tehdä kyselyn, mutta en sit tiiä et millasia postauksia te haluutte eli mitä vaihtoehtoja siihen kyselyyn tulis haha :P

   Poista
 5. Anonyymi7/10/2015

  Itse kun en bloggaa niin en oo niin tajunnu kommenttien tärkeyttä. Luen monia blogeja ja tosiaankin niiden kirjoittajia vois piristää positiiviset kommentit. Koska jos esim. piti postauksesta niin miksi sitä ei sitten sanoisi, se varmasti tuottaa hyvää mieltä kirjoittajallekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep eikä siinä oo mitään väärää jos ei kommentoi! Mutta ehkä se eniten laskee motivaatiota kirjottaa, kun ensin on tottunut että kommenteja tulee paljon ja sit yht äkkiä niiden määrä tipahataa tosi roimasti! Oot aivan oikeessa. :)

   Poista
 6. Itse harvoin kommentoin koska se ois sit samaa "kiva postaus" joka blogiin, enkä ikinä muista katsoa mitä kommenttiini on vastattu, jos olen kysynyt jotain tmv :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ihan täysin, ite kuulun aikalailla samaan kategoriaan sun kanssa.. Mutta nekin tottakai ilahduttaa! :)

   Poista
 7. Anonyymi7/12/2015

  Voiei oon kauheasti odottanu sitä urheiluun liittyvää erikoispostausta mitä lupailit, olin ihan innoissani siitä :/ toki ymmärrän että aika ei riitä kaikkeen mutta luulen että ymmärrät mitä tarkoitan. Ihana blogi sulla, oon lukenu jo pari vuotta älä lopeta kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelin et sitä ootetaan, mut yritän tehdä sen heti ekana sit tän pienen tauon jälkeen! Kirjottelen sitä pikkuhiljaa kun jaksan ja sit julkasen kun se on vamis. En oo lopettamassa kokonaan! :3 Ihana kuulla et oot ollu lukijana jo pitkään! :')

   Poista
 8. Anonyymi7/12/2015

  Tosi kiva kun vastailet kommentteihin, annat ittestäs tosi mukavan kuvan. :) kun kaikki ei vastaile, vaikka kysyis jotain. Silloinkaan vaikka kommentteja ei olisi edes älyttömän paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana et vaikka mielellään vastailenkin kommenteihin niin aikaahan se vie, mut et se välittyy ruudun toisellekin puolelle on huippua! :)

   Poista
 9. Oon ite aivan surkean laiska kommentoija, mut nyt oon pyrkinyt tsemppaamaan asian suhteen, kun on viimeaikoina itsekin omassa blogissa tajunnut, miten piristäviä henkireikiä ne lukijoiden kommentit aina kuitenkin on, siksi nykyään pyrinkin kommentoimaan aina, jos vaan mieleen jotain juolahtaa. Ja en tiiä kuvittelenko vaan, mutta ainakin musta tuntuu, että sen myötä myös siellä omassa kommenttiboxissa näyttää vähän vilkastuneen, vaikka turhan usein siellä silti näkyy se lukema "0 kommenttia" :-D Ymmärrän siis taukosi hyvin ja "lomaile" blogista just niin kauan, kun susta hyvältä tuntuu. Itellä tauot auttaa ainakin törkeen hyvin, ja niiden jälkeen palailenkin takaisin aina entistä energisempänä ja intoa täynnä.

  Sulla on mun mielestä huippu blogi. Pirteä, siisti ja iloinen, mutta silti jotenkin muista erottuva ja mieleenpainuva. Tykkään itsekin paljon treenaavana lukea urheilujuttuja, mutta pakko myöntää, että pelkkään urheilublogiin kyllästyisin varmasti. Siksipä juurikin tuon yhden lukijan ehdotus olis myös mun mielestä erittäin toimiva. Lifestyle ja asupostaukset ihan erillään urheilusta, niin ne urheilusta kiinnostumattomatkin henkilöt jaksavat varmasti seurailla innokkaammin. Kuvitteena sopii perus motivaatiokuvat varmasti! :-)

  VastaaPoista
 10. Oon tykännyt jo kauan sun blogista ja toivon, että jatkat edelleen bloggaamista! :)

  VastaaPoista