maanantai 10. elokuuta 2015

Turistit

Moikka! Aattelin tulla heittämään teitä muutamilla kuvilla, joita mun kameraan on kertynyt ennen Helsingin reissua ja sen aikana. Meillä oli ihan superkiva reissu, lähettiin siis Sannin kanssa meidän serkuille pariks päiväks. Meillä oli tarkotus shoppailla ja käydä Suomen linnassa kun Sanni ei oo ennen kunnolla käynyt Helsingissä. Noh noi molemmat kerettiin hyvin tehdä, ja muutakin pientä.

Mulla alkaa koulu keskiviikkona, mutta kävin tänään jo ostamassa tarvittavat koulukirjat ja -vihot ekaan jaksoon. Nyt mulla on jotenkin yllättävän hyväkin fiilis lähteä kouluun, jotenkin kaipaa sitä rytmiä päivään.. Veikkaanpa kuitenkin et se rytmitys alkaa ottaa päähän heti ekan herätyksen jälkeen haha :P Mutta positiivisella mielellä kun alottaa taas uuden lukuvuoden niin pitemmälle jaksaa hyvällä hengellä! Joten tsempit kaikille koulun alotukseen! :)
IMG_5371 IMG_5380 IMG_5125IMG_5392 IMG_5115 IMG_5363 IMG_5361 PicMonkey Collage3

4 kommenttia:

 1. Anonyymi8/11/2015

  meetkö muuten lukion tokalle vai kolmannelle :-D muistaakseni tanssit vanhat jo eli susta tulee abi? aiotko kirjottaa syksyllä mitäään & ootko lukenu jos joo? :-) tää on tosi kiva blogi kun jaksat panostaa postauksiin ja vastailla kommentteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meen kolmoselle :) Mut meen lukion neljään vuoten, eli alotan kirjotukset vasta ens keväänä! Kiitos kiva kuulla et panostus myös näkyy :')

   Poista
 2. Hei! Sun blogi pääsi mun linkkaa blogisi postauksen kolmen lempparin joukkoon!
  Saanko käyttää bannerias esittelypostauksen kuvana!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kun kiva!! Saat tottakai! :)

   Poista