tiistai 29. syyskuuta 2015

ihana syksy

Hellou! Viimeaikoina mulla on ollu kalenteri aivan täynnä ja oon saanu mennä ja tulla kauheella tahdilla paikasta toiseen. Toisaalta se on ollu ihan kivaakin, mutta kyllä sellasta henkistä huilitaukoo kaipaa johonkin väliin... Noh onneks sellanen oottaa alle viikon päässä!
Tässä postauksessa muutamat sekalaiset jutut mitä mun on tullu puuhattua.

Olin Mintulla Turussa ja Salossa viime viikonlopun ja oli kyllä huippureissu taas! On aina kiva päästä tekeen viikonloppureissuja Jyväskylän ulkopuolelle!

IMG_9154

Koeviikko loppu viime viikolla ja musta tuntu et kerrankin se olis voinut mennä hyvin ainakin ns. tärkeiden aineiden kannalta. Mutta ne näkee sitten..

IMG_8727

Koeviikko on myös siitäkin kiva, että vapaita aamuja osuu myös viikonlopun ulkopuolelle (tai ainakin mulla, kun vähän hitaammalla tempolla kursseja käyn..). Niinä päivinä on ihana vaan hertätä ihan rauhassa, tehdä hyvä aamupala ja kerätä hetki voimia ennen seuraavan päivän kokeeseen lukua.

IMG_9152

Rakastan syksyä, tai ainakin tätä alkuosaa syksystä. Sit kun on loskaa polveen asti ja pimee tulee jo kolmelta, niin en tosiaan nauti. Mutta tän alkusyksyn värit, aurinko ja raikas ilma on parhautta!!

IMG_8830

Ilma on välillä ehkä jopa liiankin raikas, kuten tää kuva osottaa.. Päätettiin Mintun kanssa lähteä aamusta heti kuvaamaan ja oltiinkin kympin aikoihin jo valmiina alottelemaan. Noh, eipä kuvista kauheesti mitään ainakaan mun osalta tullut kun aamun kosteus sai mun hiukset semmoseen kuosiin et näytin Hagridilta Harry Potterista.

IMG_9092

Oon päässy jo alottamaan ihan kunnolla peruskuntokauttakin, ja kaikki asiat urheilussa on tällä hetkellä aika hyvällä mallilla. Urheilusta enemmän myöhemmin tällä tai ens viikolla kun tuun siitä erikseen postaamaan.

IMG_8146

Oon tehnyt viimeaikoina aika paljon erilaisia ostoksia, ja niistäkin olis tarkotus tulla tekemään postausta ennen meidän Mallorcan reissua. Tästä päästäänkin kätevällä aasinsillalla meidän matkaan josta osa teistä tietääkin kun mainitsin tässä postauksessa siitä. Kohta koittaa lähtö lämpöseen ja oon ihan älyttömän innoissani! Pääsen tekemään siitä myös mun ''oman treenileirin'', mikä on kans huikeeta. Enkä malta oottaa että pääsen tekemään teille matkapostauksia, niitä on aina niin ihana tehdä! Ainakin on joku syy tulla takasin Suomeen hehe..

IMG_9021

Tuun ainakin kertaalleen vielä postaamaan ennen meidän matkaa, mutta teen sit parit postaukset myös ajastettuna ettei tää ihan hiljene pariks viikkoo.. Mikä kylläkin on aika tuttua vaikka en reissussa ookkaan... Mutta nyt ei muuta kun hyvää alkuviikkoo kaikille, nauttikaa nyt näistä aurinkoisista keleistä vaikka lämpötilat onkin melkein pakkasen puolella! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti