perjantai 20. marraskuuta 2015

Joulukalenteri

Hyvää perjantaita kaikille! Nyt blogeissa onkin jo keretty fiilistellä joulua ja munkin oli tietysti ihan pakko. Joulun odottaminen on mun mielestä aina syksyn / talven kohokohta sen tunnelmallisuuden ja perinteiden takia. Selailin vanhoja kuvia ja olisin kyllä ihan valmis jo paketoimaan lahjoja, tekemään ekat piparit ja alottamaan joululoman! Ehkä onneksikin jouluun on vielä aikaa reilu kuukausi niin sitä kerkee fiilistellä ihan kunnolla.
IMG_6982 IMG_6981
Mulla ei oo ikinä ennen ollut täällä blogin puolella mitään ''joulusarjaa'', koska en oo koskaan ollu niin viitseliäs. Nyt mulle iski kuitenkin joku inspis tehdä jonkinlaista joulukalenteria tänne jos siihen olis vaan teillä kiinostusta. Haluisin myös kuulla että onko liian nopea tahti jos joka päivä aukeais 1 luukku vai pitäiskö tahdin olla hitaampi? Myös jos teillä on ehdotuksia erikoispostauksiin liittyen niin nyt olis hyvä sauma heittää niitä ilmoille ja toteuttaisin niitä sitten joulukalenteriluukuissa jouluteemapostauksien ohessa. Näin tiiän, että mitä te haluatte ja saan tästä blogista joulukuuks teille mieluisen! :) IMG_6927 IMG_6962
Toivottavasti tää hieman aikanen joulufiilistely ei herätä kellään ärsyyntymistä, jaksoin kuitenkin oottaa melkein joulukuuhun asti heh! Nyt sanonkin hyvät ja rentouttavat viikonloput kaikille! :)

15 kommenttia:

 1. Anonyymi11/20/2015

  Moikka! Tässä vähän ideoita joulukalenteriin: my day, joku urheilupostaus, treenivinkkejä, joululahjaideoita ja muita jouluun liittyviä postauksia :) ja ois kiva mun mielestä jos joka päivä tulis luukku (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jes kivoja ehdotuksia, yritänkin toteutella niitä! :) Ja kiva jos yksi postaus päivässä ei oo liikaa :-)

   Poista
 2. Joulukalenteri ois kiva ja ei haittais vaikka joka päivä aukeis uus luukku :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11/20/2015

  mäkin samaa mieltä että joka päivä jos vaan juttua riittää! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olis tavote että juttua riittäis, kiva jos se ei oo liian nopee tahti! :-)

   Poista
 4. Anonyymi11/20/2015

  Joo tee ehdottomasti! Joka päivä tietenkin olisi kiva, jos aikaa ja energiaa riittää tehdä hyviä postauksia. Jotain joulureseptejä ja video ois myös kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei kiva et säkin haluisit kalenteria! Tarkotus olis nyt tehdä luukkuja etukäteen niin paljon kun mahdollista, niin siitä ei sit tulisi stressiä joulukuussa. Kiitos ehdotuksista, yritän toteutella niitä :)

   Poista
 5. Luukku joka päivälle on tosi kiva, jos itse vaan kerkeät toteuttamaan niitä! Kokeilin muutama vuosi takaperin tehdä joulukalenteria ja taisi ainakin mun osalta jäädä myös viimeiseksi kerraksi... :-D

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sitä vaan toivotaan niin koitan toteuttaa vaikka isolta urakalta se kuulostaakin! Yritän tehdä mahdollisimman monta luukkua jo valmiiksi että ne odottaa vain julkaisemista joulukuussa, sillon mulle ei tulis niin isoa stressiä niistä. Haha uskon että tää vaatii kyllä panostusta! Katotaan mitä mä ajattelen joulukuun jälkeen :-D

   Poista
 6. Anonyymi11/21/2015

  Joulukalenteri kuulostaa hyvältä! Varmaan jaksaa paremmin tehdä, jos luukut ois ihan pikkujuttuj, ja harvemmin tulis joku isompi postau..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! Jep niin olis tarkotus että kalenterin luukut olis osa pienempiä ja osa isompia, teen niitä isompia sen verran mitä kykenen toteuttamaan tässä ennen joulua :)

   Poista
 7. Ihanaa, joulufiilikset nous entisestään <3 Tee vaan se kalenteri :) tässä muutamia ideoita: reseptejä, lemppari joululeffoja - ja biisejä, jouluun lahjavinkkejä/toiveita, faktoja, treenipostauksia, videoita :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi11/21/2015

  Oon samaa mieltä muiden kanssa eli tosi kivalta kuulostais ja joka päivänä, jos vaan ehdit:) Sun blogi on yks mun lempiblogeista ja urheilupostaukset suosikkipostauksia, koska itsekin yleisurheilen.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi11/30/2015

  Room tour holiday edition ois kiva! :)

  VastaaPoista