sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kuulumisia

Heipsun! Mulle on viimeaikoina tapahtunut vaikka mitä, tuntuu että oon tehnyt enemmän asioita kun mun elämän aikana tähän asti ja sama jatkuu; kalenteri pullottaa asioita mitä pitäs muistaa tehdä ja missä olla millonkin. Nykyään en pysty mennä nukkumaan edes ennen kun oon kattonut kalenteria, etten vaan unohda mitään tärkeetä. Tähän asti ainakin oon hyvin pysynyt vauhdissa!
Mutta päätin nyt tulla vähän kertomaan teille että mitä kaikkea mä sit oon tehnyt jos niin kiireiseltä vaikuttaa. Kuvat on uudempia ja vanhempia löydöksiä koneen syövereistä mitkä ei blogin puolella oo näkynytkään.
GOPR0043 Oon treenannut aika paljon. En oo päässyt tekemään kunnollista peruskuntokautta viimeseen kolmeen (?) vuoteen, joten senkin takia tää on uus tilanne mulle. Treenejä on se 10-12 viikkoon ja poljen lisäks pyörällä 20km päivässä vielä kun hyvät kelit siihen hommaan on. Hyvällä säkällä mä treenaan yli 6 tuntia päivässä mikä on kovaa hommaa; ne tietää kyllä jotka tätä tosissaan tekee. Noh, pakko myöntää että onhan se fiilis kovan jakson jälkeen huikee kun kevyempi jakso oottaa!
IMG_9887 Vaikkakin tästä päästään mukavalla aasinsillalla seuraavaan asiaan, niin ilmeisesti mun eka kova jakso meni vähän jo yli mun rasituskynnyksen koska viimesen reenin jälkeen mulle iski samantien flunssa. Hyvä kuitenkin, että kerkesin kaikki treenit tekemään. Kroppa vaan pisti siinä kohassa pelin poikki ja hyvään saumaanhan se sinäänsä suli.

Nyt oon kuitenkin jo parantunut aika hyvin flunssasta ja seuraava kovempi treenijakso on jo alussa. Tää on jo uutta että oon päässyt treenaamaan suunnitelmien mukaan tähän asti syksyä, jaksan sitä ihmetellä joka päivä. Sitä ei vaan tiiä että millon tää loppuu, toivotaan että ei pitkiin aikoihin! Kop kop...
IMG_9904
Sitten urheilun puolelta muualle. Koeviikko on jo loppumaisillaan, mulla on enää espanjan koe tekemättä. Matikan ja englannin kokeet tein viime viikolla mitkä tuntu menevän ihan hyvin. Niistäkään kyllä ikinä tiedä..

Yks iso juttu mikä mun elämää on pyörittänyt oli inssi viime perjantaina. En nukkunut kunnolla enkä inssipäivänä pystynyt ees syömään juuri mitään.. Kyllähän se sit läpi meni  ja oon niin helpottunut! Nyt oon viikonloppuna nukkunut ekat kunnon yöunet vähään aikaan ja tuntuu, että vihdoin voin keskittyä taas muuhunkin kun vaan siihen kortin saamiseen. Eilen pääsinkin heti loistamaan kun äiti oli unohtanut ostaa toisen tuorejuustopaketin juustokakkuun, niin minähän hurautin kauppaan sellasen hakemaan ja päivä oli pelastettu! (;
IMG_9894
Mulle iski viime viikolla kauhee matkakuume kun selailin Norwegianin halpoja lentohintoja. Heitin vähän vitsilläkin Jopolle että mitäs jos lähdettäs käymään Kööpenhaminassa ja nyt onkin lennot ja majotus varattu! Me ei kauaa epäröity kun sen verran halvalla toi reissu saatiin kasaan. Kumpikaan meistä ei oo ennen Tanskassa käynyt, niin huikee päästä kattelemaan minkälainen paikka se on! Lähetään reissuun heti tammikuun alussa, joten vielä pitäs hetki malttaa oottaa. Eihän se mikään iso reissu kumminkaan oo kun muutamaks yöks mennään vaan, mutta jonkun oottaminen on aina parasta! Myös se, että nyt mennään ekaa kertaa yksin ilman huoltajaa (tai mä oon oikeestaan Jopon huoltaja, jaiks) reissuun jänskättää vähän, mutta eiköhän se hyvin mee! Jos ootte käynyt Köpiksessä joskus niin kaikkia vinkkejä shoppailuista ja ruokapaikoista nähtävyyksiin otetaan vastaan! :)
GOPR0044
Nyt mä alankin laittamaan itteeni enemmän ihmisen näköseks ja lähdetään ajelemaan mummolaa kohti!
Hyvää viikonloppua ja isänpäivää kaikille!♥

4 kommenttia:

 1. Anonyymi11/08/2015

  aikamoiselta kuulostaa noi kuuden tunnin treenit :o muistathan tankata tarpeeks ruokaa? mistä sulla kertyy noin paljon pyöräilykilometrejä? tsemppiä tuleviin treeneihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei siis oo ikinä noin pitkään yhtäjaksosesti reeniä, vaan esim kaks kovaa treeniä (aamu+iltapäivä) + illalla fyssarin liikkeiden tekemistä yms plus sit ne pyöräilyt, niistä kertyy monia tunteja :) Se on joo välillä ollut ongelmana etten ehkä saa tarpeeks energiaa, mutta oon kartalla siitä ongelmasta eli pystyn tekemään muutoksia! Ja pyöräilyt tulee ihan vaan kun poljen 10km kouluun ja 10km takasin. Välillä käyn päivällä kotona ja sillon tulee tietty enemmän kilometrejä vielä! Kiiitos paljon sulle! :)

   Poista
 2. Ihana postaus taas kerran, sun blogi on yks mun lemppareista! Tsemppiä kaikkeen! :-)

  palmujenmaassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että ihana kuulla!! Iso kiitos! :)

   Poista