tiistai 1. joulukuuta 2015

Luukku #1: Joulunavaus

Hyvää joulukuun ekaa päivää kaikille! Vihdoin se koko syksyn odotettu kuukausi on täällä ja niin myös joulukalenterin ekan luukun saa avata. Jyväskylässä, kuten varmasti monessa muussakin kaupungissa on perinteisesti joulunavaus aina marraskuun loppupuolella. Itse harvoin varta vasten meen sitä katsomaan, mutta koska se kestää kuitenkin kolme päivää niin useesti siellä tulee kuitenkin piipahdettua.
IMG_0451 IMG_0441 IMG_0440
Jyväskylän joulunavaukseen kuuluu mm. jouluvalojen laittaminen ympäri kaupunkia, Sokoksen jouluikkuna, jouluaiheista ohjelmaa koko viikonlopun ajan ja tietysti ilotulitus viimeisenä asiana sunnuntai-iltana. Koko kaupunki on kyllä aina niin nättinä, että ihan pelkkä keskustassa kävely on mukavaa!
IMG_0454 IMG_0446 IMG_0433
Kuvat joulunavauksesta alotti myös kivasti koko joulukuun ja joulukalenterin täällä blogin puolella. Sen verran mainitsen jo etukäteen kalenterista, että osa luukuista on tosiaan vähän pienempiä postauksia ja osa isompia että mä pysyin järjissäni tätä tehdessä. Yritin toteutella teidän toiveita mahdollisimman pitkälle, suurin osa näistä postauksista kuitenkin on jouluaiheisia. Jatkan  toivottujen erikoispostauksien tekemistä sitten joulun jälkeen. Toivottavasti te tuutte tykkäämään Fortifyn joulukalenterista! :)

4 kommenttia:

  1. Anonyymi12/01/2015

    Kiva postaus! Aivan varmasti tuun tykkäämään sun joulukalenterista :)

    VastaaPoista
  2. tosi kiva eka luukku :) ootan innolla seuraavia :)

    VastaaPoista