keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luukku #23: Day with me

Nyt vuorossa jouluinen Day with me mun 22. päivästä. Eipä ollut kauheen kummonen päivä, mutta ainakin pääsette sisälle mun semmoseen päivään mitä ne normaalistikin on :)

9.55 Herään ilman herätyskellon soittoa ja ihmettelen miksi kännykkä ei herättänyt, vaikka muistaakseni herätyksen laitoin aamulle. No, onneksi ei ollut iso juttu ja heräsinkin melkein silloin, kun herätys olisi ollut. Selaan pikaisesti kännykkää, jonka jälkeen puen vaatetta päälle ja lähden aamupalalle.

10.05 Syön aamupalaksi pelkästään rahkan ja banaanin, koska tiedän, että tänään mun täytyy syödä ruoka aika ajoissa.

10.20 Aletaan leipomaan pipareita Sannin kanssa samalla kun radiosta soi joululaulut.

11.10 Piparit on nyt valmiita ja koko talo tuoksuu ihanalta! Jäljellä on enää niiden koristelu, jonka aion tehdä illalla.

11.15 Päätän ladata muutamat uudet kappaleet iPodiin, koska meen treeneihin pyörällä ja haluan kuunnella uutta musiikkia matkalla.

11.25 Sekin homma on tehty ja jään istuskelemaan hetkeksi koneelle kirjoittamaan päivän tapahtumia ylös tätä postausta varten.

11.45 Alan lämmittämään itselleni ruokaa jääkaapista ja sitä syödessä katsotaan Sannin kanssa Valehtelevia viettelijöitä Netflixistä.

12.05 Pakko alkaa valmistautua treeneihin. Tsekkaan lämpötilan ulkona, että osaan laittaa sopivasti vaatetta päälle. Katson myös sään, ettei ole luvattu kamalaa sadetta.

12.25 Kaikki valmista, ei muuta kun pyörän selkään! Niin ihmeellistä, että on keskitalvi ja silti voi pyöräillä ja vieläpä samanlaisissa vaatteissa kun vaikka syyskuussa..

13.00 Oon hallilla juuri sopivasti ja alan heti verkkailemaan.
22a
15.25 Treeni venyykin yllättävän pitkäksi, mutta nyt se on takanapäin. Mulla on aikamoinen nälkä, koska oon syönyt viimeksi kauan aikaa sitten. Kittaan palautusjuoman alas ja lähden pyöräilemään kotia kohti.

16.05 Vihdoin kotona. Alan heti tekemään ruokaa itelleni ja katson syödessä Gossip Girliä.

17.10 Paketoin parit lahjat, jonka jälkeen meen tekemään pipareiden koristeluun kuorrutetta. Huomaan myös, että telkkarista tulee eka osa Mutta mitä tapahtui joulupukille -leffasta, joten se pyörii taustalla. Musta toi eka osa ei oo läheskään niin hyvä kun 2 tai 3, onneks nekin tulee vielä ennen joulua!

18.50 Pipareiden koristelu alkaa riittää koska siitä alkaa tulla niin sottasta puuhaa..

19.10 Päätetään pelata Sannin kanssa yks Monopoli -peli, jonka häviän ihan 100-0. 
22b
19.55 Sauna on valmis, joten lähdetään sinne ja laitetaan joululaululista soimaan Spotifysta samalla.

20.30 Tullaan raikkaina saunasta, jonka jälkeen avataan taas telkkari ja katsotaan sieltä tulevaa Vain Elämää -uusintaa.

21.30 Vain Elämää:n jälkeen alkanut joulukonsertti alkaa käydä tylsäks, joten laitetaan tuttu ja turvallinen Frendit pyörimään ja teen samalla vähän huoltavaa treeniä.

23.00 Väsy alkaa painaa niin paljon, että syön kevyen iltapalan ja meen pesulle.

23.30 Hyvää yötä! Toiseksi viimenen yö ennen jouluaattoa!


Ja hei muistakaahan, että arvontaan voi osallistua vielä tänään! :)

4 kommenttia:

 1. Anonyymi12/23/2015

  Missäs kohtaa meette Valehtelevis viettelijöis? Se on kyl niin huippu sarja, en jaksa odottaa että voin katsoa vikat kaudet! ♥ Koukuttais kattoo se uudestaan läpi, mutta en varmaan jaksa ku oon sen kerral kunnolla katsonut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alotin neljättä kautta, Sanni on kattonut netistä jo kai kaikki kaudet :D Hahah nojoo onhan siinä kattelemista jos uudestaan lähtis ykkösesta :P

   Poista