perjantai 4. joulukuuta 2015

Luukku #4: Joulukorttien askartelua

Itse tehdyt kortit ilahduttaa aina ja Mintun meillä ollessa marraskuun puolella päätettiin askarrella muutamat joulukortit. Olin pienenä aikamoinen askartelija ja senkin takia meidän askarteluvälineet on hyvällä mallilla. Silti näihin kortteihin ei paljon välineitä tarvitse. IMG_0031
Tässä on meidän kaikkien tekemät kortit sekaisin, mutta ajattelin esitellä parit hyvät ideat vielä tarkemmin teille.
IMG_0039
Tän idean sain pyörimällä netissä, ja tää oli musta jotenkin söpö! Pientä vaivaa se vaati että jokaiseen pakettiin sai rusetin pyöräytettyä mutta sillä saa kivan yksityiskohdan ja korttikin näyttää siltä että sen eteen on nähty vaivaa. Meillä on myös erilaisia kuosipapereita, joten niistä oli kiva valita sopivat ''lahjapaperit'' paketeille. Paketit on myös 3d-tarroilla, joka nostaa ne kivasti ylös kortista.
IMG_0033
Yksinkertasuus on välillä valttia! Toi joulupallon kuosi on edellisen kortin lahjapakettien tapaan kuosipaperia. Tää ei oo monimutkanen tehdä, mutta sitäkin nätimpi mun mielestä!
IMG_0036
Porot on niiin söpöjä ja varsinkin jos niillä on punaset helmet neninä. Meillä oli myös sopivasti jäänyt askartelusilmiä yli, jotka saa noi porot heräämään eloon!
IMG_0035
Tääkin on ihan superyksinkertanen kortti, ja ihan vaan rajaamalla kortin reunoja saa kivan pienen yksityiskohdan. Kuusikin on kiinni 3d-tarroilla ja latvassa on läpinäkyvä helmi.
IMG_0026
Korttien tekemisessä vaan mielikuvitus on rajana, ja sehän siinä huippua onkin! Myös pakettikortteja on tosi kiva tehdä jos kaikki joulukortit oliskin jo lähetetty! :)

8 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen kortti-idea on tosi hauska, uskon että näiden korttien saajat on kyllä iloisia niiden kauneudesta :) Mukavaa joulunodotusta!

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kivoja kortteja oot askarrellut:)

  VastaaPoista
 3. Noi porokortit on niin söpöjä, että pakko varmaan itsekin kokella! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin ihan älyttömän söpöjä!! :3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jee ihana kuulla et säkin tykkäät! :)

   Poista