lauantai 5. joulukuuta 2015

Luukku #5: Joululahjaksi

Näyttökuva 2015-11-15 kello 18.38.15
Naiselle - Naisille onkin helppo miettiä mahdollisia lahjavaihtoehtoja, mutta tietysti se just oikeen lahjan löytäminen on vähän hankalampaa. Kannattaa miettiä onko lahjan saaja puhunut tarvinneensa tai haluavansa jotain, sehän on ihan huikea tilaisuus mikä kannattaa käyttää hyödyksi. Usein näin hyvää saumaa ei tietenkään tule, joten lahjan keksiminen on vähän vaikeampaa. Keräsin tähän kollaasiin vähän ideoita laidasta laitaan, parhaitenhan itse tuntee lahjan saajan, joten mitään sen isompia vinkkejä on vaikea antaa. Inspistä hankintoihin voi hyvin ettiä esim. nettikaupoista.
Näyttökuva 2015-11-18 kello 20.38.59
Miehelle - Tää onkin sitten se kuuluisa vaikeampi rasti. Aina toimivat lahjakortit, suklaa ja bokserit ei välttämättä joulusta toiseen toimi ja haluaisi keksiä jotain muuta. Jos hankinnassa olisi jotain arvokkaampaa, niin esimerkiksi kello tai hyvät kuulokkeet on hyviä mahdollisia lahjoja. Tietysti myös itse tehdyt leivokset tai keksit varmasti miellyttää. Yks hyvä lahjaidea esimerkiksi poikaystävälle vois olla joku viikonloppureissu vaikka Helsinkiin tai muualle kauemmas Suomessa tai Suomen ulkopuolella. Se on tietysti yks niistä lahjoista joka taas vaatii vähän enemmän sitä rahallista panostusta. Myös miehelle lahjaa ostettaessa kannattaa pitää korvat auki jo pidemmältä aikaväliltä että olisko jotain videopelejä tai vaatetarpeita jollon onkin hyvä ottaa mahdollisuus käyttöön.

Toivottavasti tässä nyt edes joku uus idea tuli esille ettei jokaisessa blogissa pyöriteltäisi aina niitä samoja lahjaideoita. Onhan se totta, että ei niitä mahdollisuuksia niin kauheen montaa ole, mutta niinkun sanottu, jokainen tietää kelle lahjaa ostaa ja tuntee tämän parhaiten :)


2 kommenttia:

  1. tässä oli kyllä hyviä ideoita ja kollaasit oli hauskasti toteutettu :)

    VastaaPoista