tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku #8: Christmas Snapshots

Mun kännykkään on kertynyt jonkun verran jo jouluisia kuvia, joten nyt puran niitä teille. IMG_2875
Käytiin joulumessuilla ja siellä oli kyllä tosi ihania kojuja niiden perus krääsäkorujen seassa. Nää värikkäät kynttilät oli kyllä niin kauniita mun mielestä!
kollaasi1
Lisää parit kuvat joulumessuilta..

kollaasi4
Marraskuun puolella tais melkein koko Suomeen sataa kunnon ensilumet, jotka kylläkin suli sitten aika nopeesti. Oli kyllä ihana kuitenkin ottaa ilo irti sen ajan mitä sitä riitti. // Leivottiin aivan ihanan joulunen kakku, siitä tulossa lisää vielä joulukalenterissa.

IMG_2907
Lähdettiin koulun kanssa Studia -messuille Helsinkiin ja meille jäi sitten aikaa vielä kiertää keskustassakin. Oli kyllä ihan yhtä hienot jouluvalot ympäri Helsinkiä kun oli hehkutettukin.

kollaasi2
Sitten perään vähän vaatimattomampaa Jyväskylän jouluvalaistusta, vaikka onhan meilläkin nättiä! // Ja sitä tunnettua Forumin joulukoristehärpäkettä, oli muuten välkettä!

kollaasi3
Mintun kanssa kuvaamassa kun hän tuli meillä käymään. // Sit vähän uudempaa otosta joka ei sinäänsä jouluun liitykään; mä ilosena mun ekan maajoukkueleirin jälkeen kun selvisin siitä kunnialla.

Muistuttelen taas, eli mua voi lisätä snapchatissa nimimerkillä hetaemilia jos kiinostaa vähän arkisempi elämä tän blogin lisäks! :)

2 kommenttia: