torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosikatsaus 2015 no. 1

Perinteisen vuosikatsauksen aika. Ajattelin jakaa tän tänä vuonna kolmeen osaan josta nyt arvatenkin vuorossa ensimmäinen. Otetaan heti tsekkaus siitä, miltä mun tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuu näytti vuonna 2015.
tammikuu2015v
Tammikuu - Paljon lunta, pakkasta ja kaakaota. En ihan hirveesti muista muuta. Parit onnistuneet kuvausreissut tehtiin kavereiden kanssa ja muistan sen, että oltiin ihan syväjäässä niiden jälkeen mutta olihan ne sen arvosia reissuja. Kävin Helsingissä Iinan kanssa ja keksin idean tehdä valokuvaseinä mun huoneeseen joka on edelleen ihan lemppari. Muistan myös, että pitkän ja vaikeen syksyn jälkeen sain vihdoin alkaa treenaamaan kepeillä kävelyn ollessa ohi ja kyllä maistu hyvältä!
helmikuu2015v
Helmikuu - Wanhat kuvaa aika hyvin mun helmikuuta jo itessään vaikka se olikin vaan yks päivä. Kuvasaldo onkin sitten jäänyt vähän heikoksi muilta päiviltä. Kuvaamassa kävin ahkeraan ja söin niin paljon puuroa johon laitoin banaania ja mustikoita, että tällä hetkellä inhottaa ajatellakin syövänsä tota comboa.
maaliskuu2015v
Maaliskuu - Kevät alko jo näkymään pikkuhiljaa niin luonnossa kun pukeutumisessakin, oli selkeesti pakko saada conssit jalkaan vaikka lunta ja pakkasta oli enemmän kun joulukuussa. Käytiin mökillä pilkkimässä ja se olikin mukava päivä. Tehtiin Rocky road brownieita (joita alko tekeen taas mieli ja tehtiinkin eilen niitä uudestaan), yritin kuvata tähtiä ja lähdettiin kuvaamaan auringon laskua kavereiden kanssa Laajavuoren päälle. Tein myös parhaimman ja järkevimmän ostoksen ikinä, nimittäin ostin mun ekat Roshe Runit. Nykyään kun oon käyttänyt pelkästään noita tai lenkkareita ja käytänkin edes vartin jotain muita, kovapohjasia kenkiä, mun jalkapöytä kipeytyy samantien... Eli kengillä on väliä.
huhtikuu2015v
Huhtikuu - Viime vuoden tapaan ihan mahtava kuukausi. Ensin pääsiäinen, pari hyvää kuvausreissua, mariannejuustokakku (epäonnistunut sellanen) ja sit kuun puolivälin paikkeilla päästiin Teneriffan lämpöön treenaamaan. Huhtikuussa alko jo kevät Suomessakin näkymään ja aurinko paisto ahkeraan. Muistan, että meidän ollessa reissussa porukka laitto Suomesta snäppiä kun oli ottamassa aurinkoa ulkona. Tenen leiri jatku toukokuunkin puolelle, eli sillä jatketaan seuraavaa vuosikatsausta huomenissa.

Ihan huippua uutta vuotta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti