maanantai 14. maaliskuuta 2016

Ray-Ban

Hellou! Nyt kun kevätkin on alkanu kovaa vauhtia lähenemään (tai niin haluun ainakin uskoa ettei mikään takatalvi enää iske päälle..), niin aurinkolasit alkaa olemaan aika pakollinen varustus. Ite oon tähän mennessä aina ostanu aurinkolasit esim H&M:ltä ja se laatu on mulle riittänyt varsin hyvin. Ne ei kuitenkaan tunnu aina niin hyviltä päässä tai sit ne menee rikki alta aikayksikön, ja nyt päätin kerrankin panostaa kunnon aurinkolaseihin.
IMG_2911 IMG_2846 IMG_2868
Luultavasti nää kestää kauemmin kun elämä ja ainakin suojaa satavarmasti uv-säteilyltä. Kyseessä on siis Ray-Banit jotka on House of Brandonilta*. Tottakai oon kuullu kyseisistä laseista jo aiemminkin, mutta en osannu olettaa että ne oikeesti on niin paljon paremman tuntuset päässä kun mun aiemmat arskat. Nyt täytyy vaan huolehtia näistä tosi tosi hyvin, onhan nää sen verran arvokkaat kuitenkin!
IMG_2987 IMG_3019 IMG_3004
Olin ettinyt jo jonkun aikaa uusia laseja ja juurikin näitä clubmasterin tapasia, niin houkutus oli niin suuri et oli melkeinpä pakko ne kassalle viedä. Aurinkolasit on kuitenkin melkein ympäri vuoden käytettävä asuste, niin miksipä siitä tinkimään kun laatu kuitenkin kestää:)
PicMonkey Collage1 IMG_3010 IMG_2863
Ite en malttaa oottaa että pääsen varsinkin kesällä yhdisteleen näitä eri asuihin ja käyttämään oikeen urakalla! Mitäs te tykkäsitte? :)

*Saatu blogin kautta

14 kommenttia:

 1. ohh ihan täydelliset! Juurikin tuo malli on yksi mun lemppareista, koska se sopii tosi hyvin asuun kuin asuun!
  Olen tänä vuonna itsekkin päättänyt panostaa aurinkolasien laatuun ihan kunnolla, sillä tuntuu aina että niistä perus h&m viiden euron aurinkolaseista on enemmän haittaa kuin hyötyä :D

  ❤ Keep it simple

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin noi on kyl ihan täykyt!! Toi malli on just hyvä, ei liian pieni tai iso ja muutenkin naisellinen ja siro :) Hahah no juurikin noin mäkin ajattelin, ja onneks nää sattu eteen :P

   Poista
 2. Anonyymi3/15/2016

  Sun blogi on tosi kiva ja laadukas! Se on myös aika tunnettu, niin saatko usein negatiivisia kommentteja ja miten suhtaudut niihin? Mikä on oudoin kommentti mitä oot saanu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoksia paljon! :) Itseasiassa pakko myöntää etten oo ikinä saanu sen kummempaa negatiivista palautetta! Pari kertaa jotain ihan turhaa kommenttia missä yritettiin alottaa kränää mut jos niihin suhtautuu oikein, eli ei ees julkase niitä kommentteja, niin ei se siitä ylly kun ei ite ala yllyttämään :) Hmm en muista kyl oudointa kommenttia, joskus on tullu jotain missä ei puhuttu ees mitään mikä liittys mitenkään mun postaukseen mut vitsi kun en muista enkä niitä enää tuolta löydä.. :/ Tyyliin ''aasi on eläin'' tai jotain :D

   Poista
 3. Anonyymi3/15/2016

  hiihtoladuilla ei saa kävellä:( t. hiihtäjä

  ps. kivat lasit! Sopii sulle hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh itekin oon enemmän hiihtäjä kun laduilla kävelijä eli tiiän :P Mut tosta ladulta menee viikossa ehkä 3 ihmistä hiihtäen niin en jättäny hyvää kuvauspaikkaa käyttämättä :/ Lapset myös kävelee tota pitkin kouluun eli niitä meni ohi :)

   Kiiitos sulle! Mustakin noi on superkivat! :)

   Poista
 4. Anonyymi3/16/2016

  Mulla olis yks kysymys tai myös postausidea, mikäli se herättää enemmänkin ajatuksia: Mitä bloggaaminen merkitsee sulle? Onko se kuinka tärkeää suhteessa muihin tärkeisiin asioihin esim. urheilu, koulu, kaverit, muut harrastukset? Olen joskus kysynyt asiaa joiltain (ehkä myös sulta) tyyliin: Parantaako bloggaaminen itsetuntoa? Anteeksi hieman tökerösti muotoillusta kysymyksestä, järkevämmältä kuulostaisi: Lisääkö bloggaaminen onnellisuutta?

  Itse en ole bloggaaja, eikä mulla siis ole henkilökohtaisia kokemuksia. Ajattelin kuitenkin, että monet bloggaajat panostavat ja näkevät niin paljon vaivaa bloginsa eteen - jotkut tekevät sitä jopa työkseen - että sen on pakko olla varmaan aika mukavaa heidän mielestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin ehkä tehdä tästä jopa omaa postausta jossain kohdassa, tää varmaan saa sen verran kuitenkin ajatuksia herämään. Kiitokset siis näistä kysymyksistä, rakennan niidenkin mukaan sitten sitä postausta :)

   Poista
 5. Tosi kivat arskat ja hirmu kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Hei mä hommasin täksi kevääksi tismalleen samanlaiset lasit!! Näyttää hirmu hyvältä sulla :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oot kyllä hyvän ostoksen tehnyt haha ;) Kiitos paljon!! :)

   Poista
 7. Anonyymi4/16/2016

  On ihan ikävä sun kirjotuksia ja kuulumisia! ootko aatellu vielä kirjottaa tänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo nyt on ollu taukoo ihan kohtuuttoman paljon, mutta tarkotus olis palata aktiivisesti kirjottelemaan taas! :) Kiva kuulla että kirjotuksia kuitenkin kaipaillaan!

   Poista