sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Aina ei voi onnistua

Heippa ja hyvää sunnuntaita kaikille! Nyt vuorossa vähän erikoisempaa postausta millasta ei kyllä ennen oo täällä blogin puolella nähty, nimittäin niitä ei niin hyviä kuvia. Kyllä, niitä tulee lähes yhtä paljon otettua kun niitä mitä täällä useemmin on tarjolla. Harvoin sitä vaan haluaa tuoda niitä julkisuuteen, ja no, ois se ehkä vähän outoakin jos tarjoilisin asukuvat aina vaan epäonnistuneiden kuvien muodossa hehe. Nyt pääsette kuitenkin mun kovalevyn syövereihin..
IMG_3678
Tarkennusongelmat on aika yleisiä, varsinkin jos on yksin kuvaamassa kameranjalan kanssa. Tällä reissulla Sanni oli kuitenkin kameran takana. 
IMG_3522
Tuuli on yllättävän ärsyttävä ongelma kuvatessa. Jos tuulee, niin voi olla varma et hyviä kuvia tulee kaks kappaletta kahesta sadasta.
IMG_7810
Pakko rehellisesti sanoo etten tiiä mitä tässä tapahtuu.
IMG_3186
Vaikka näyttääkin ihanan kesäiselta ja lämpimältä keliltä niin oli muuten kylmä. Välillä on pakko lämmitellä.
IMG_7049
Hmmm taas saa miettimään että mitä tapahtuu?
IMG_8529
Kun on vaan niin pirun kirkasta ettei silmät pysy auki ilman siristelyä.
IMG_3187
Ja kun tuulee, myös mun haituvat lähtee lentoon eikä takaa tuleva aurinko saa niitä näyttämään kovin kivalta.. First world problems? Ehkä, mutta tosi ärsyttävä sellanen.
IMG_6464
Oottelen vähän äkäsenä, että Sanni laittaa kameran asetuksia valmiiks. Hyvin on näköjään onnistunut!
IMG_8829
Kun et oo vielä valmis kuviin mutta Sanni alkaa ottaa niitä kuitenkin.
IMG_5585
Jaaa tästä vaikee sanoo taas yhtään mitään.
IMG_7763IMG_9612IMG_7008
Vaikka nyt kevät alkaa olla jo pitkällä, niin muistellaan silti talven kuvausreissuja. Ne on nimittäin kovaa hommaa eikä tosiaan helppoo. Muistan eräänkin kuvausreissun miltä on tultu kotiin ihan umpijäässä nenästä varpaisiin. Tuulenpuuskien läpi on vaan pakko painaa jos haluaa että jotain kuvamateriaalia on sitten kotona kateltavana. Huppu pysyy päässä ja kädet taskuissa niin kauan kun mahollista ja nykyään en oo ees niin hullu että otan takin pois kuten näköjään vuos sitten talvella keskimmäisessä kuvassa...
IMG_7335
Kauheen vihasen näkönen mä oon melkeen näissä kaikissa.
IMG_4021
Mielellään keskittys johonkin muuhun kun oleelliseen.
IMG_2009
Muistan, että tipahdin tosta takana olevalta puulta.
IMG_7108
Ja näin vauhdikkaasti päästiin maaliin. Kertokaa ihmeessä että mitä tykkäsitte tämmösestä erilaisemmasta postauksesta! :)

Nyt hyvät viikonloput ja huomenna alkavat viikot vielä kaikille♥

13 kommenttia:

 1. hahhah hauska postaus! :D noi tommoset otokset on onneksi kaikille asukuvaajille tuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiva et tykkäsit!! :) Haha jep eiköhän näitä tämmösiä kuvia jokaiselle tuu joskus :P

   Poista
 2. Haha, tää oli hauska postaus :D Mäkin tein joskus tämmöisen vanhaan blogiini. Harmi, ettei mulla ole enää nykyään näitä epäonnistuneita kuvia tallella, kun poistan ne ajattelematta yhtään pidemmälle heti kun näen niiden olevan epäonnistuneita.

  Waah, tajusin just etten oo kommentoinut sulle pitkiin aikoihin! Mutta joo, mulla on toisaalta ollut koulukiireitä/oon ollut väsynyt lukiessani blogeja enkä ole kommentoinut yhteenkään/mä en oo osannut kommentoida postaukseen mitään. Nytkin oon tässä 38 asteen kuumeessa hörppien keittoa, mutta ajattelin silti tulla kommentoimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla et tykkäsit! Tosi kiva et tulit taas kommentoimaan, sun kommentteja on kyl aina ilo lukee! Toivottavasti nyt oot jo parantunu kuumeesta :)

   Poista
 3. Ihana postaus!! Mun mielestä on mahtavaa, kun ihmisillä on rohkeutta jakaa näitä kuvia ja itsekin oon rohkaistunut tänä keväänä jakamaan näitä :D Lisää vaan näitä jatkossakin aina välillä, tosi hauska selailla tätä :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana et tykkäsit!! :) Hahah no ei nää ollu ees pahimpia mitä mustakin löytyy, niin siks uskalsin näitä laittaa :D Nää on musta viihdyttäviä postauksia tämmöset, niin miksipä ei sit laittais julkiseen jakoon :P Jooo pitää tehä jatkossakin kun vaan saa taas kerättyä materiaalia =)

   Poista
 4. Anonyymi4/25/2016

  Haha, olipas kyllä kiva postaus! :D ♥

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus! Harmittaa kun oon itse aina aikasemmin poistanut ne huonot ihan kokonaan, koska nyt tällainen postaus ois tosi kiva toteuttaa :-( Mutta kuukausi sitten aloin keräämään näitä epäonnistuneita oikein omaan kansioonsa, ja kyllä jokaiselta kuvausreissulta löytyy sinne täytettä :-D

  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos kiva et tykkäsit Ada! :) Mullakin kyllä käyny monesti mielessä kuvien karsiminen ettei täyttäis muistia näillä tämmösillä, mutta tulipahan nyt jotain käyttöä :D Hyvä että säkin nyt aloit säästämään niitä huonompiakin, niin pääset jonkun ajan päästä sit selailemaan niitä :P

   Poista
 6. Anonyymi4/29/2016

  Vähän kiva postaus, en oo aiemmin lukenu tällasta! Kiva että sulla on rohkeutta laittaa myös epäonnistuneita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeii ihana kuulla et säkin tykkäsit!! :)

   Poista
 7. Apua ihan superhauska postaus!!


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista