keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Coming up: summer looks

Hellou! Mä pääsin pitkästä aikaa koulun penkille maanantaina kun meidän uus jakso alko (tai alko jo perjantaina, mutta skippasin sen päivän..), mutta heti koulun jälkeen kotiin tultua mittasin kuumeen ja pientä lämpöähän se näytti. Olo ei ollu kovin huono, joten aattelin ettei tästä mitään tautia tuu kuitenkaan ja lähdin vetämään vielä illalla urheilukerhot. Kun pääsin kotiin, niin huomasin että kyllä jotain pientä häikkää kroppa nyt tarjoo kun kuume nous vauhdilla. Nyt oonkin pari päivää viettänyt sängyn/sohvan pohjalla ihan huilaillen ja se on tuottanut tulosta, kuume on poissa vaikka pientä tokkuraa ja päänsärkyä on edelleen ilmassa. Jospa niistäkin päästäis eroon huomiseen mennessä niin pääsen vihdoinkin kiinni siihen normaaliin arkeen - ainakin viikoks, heh.

Mulla on ollu tietysti vähän tylsää tuijotellessa Netflixiä ja ostos tv:tä, joten päätin tutkailla nettikauppojen kesävaatevalikoimaa ja kyllä on muuten kivoja juttuja! Päädyin Polyvoren ihmeelliseen maailmaan ja tein muutamat kevät/kesävaatekollaasit, there you go!


Näyttökuva 2016-4-20 kello 20.10.55
Tässä kollaasissa kaikki tuotteet on semmosia mitkä voisin ottaa omaan kaappiin ihan empimättä. Boyfriend -tyyliset farkut on houkutellu jo kauan, mutta en tiedä osaanko yhdistellä niitä oikein eikä just sopivia oo edes osunut kohdalle. Niken tennareitakaan ei voi olla ikinä liikaa, eikö näin?

Näyttökuva 2016-4-20 kello 20.36.40
Oon monesti nähnyt lehdissä ja blogeissa hehkutettavan denim -tyyliä, eli niin housut, paita kun takkikin on farkkua. Muhun se ei jotenkin iske, mutta tällain pienemmässä määrässä vähän jopa lämpenen ajatukselle. Saa nähdä nähdäänkö tätä tyyliä mun päällä kesällä!

Näyttökuva 2016-4-20 kello 19
Mä en oo kova hameiden käyttäjä osittain siks, koska mulla ei ikinä tunnu olevan sopivaa paitaa yhdistettävähän siihen. Tästä voisin ottaa ehdottomasti niin topin kun hameenkin itelleni (koko kollaasia myöten), miks mun vaatekaappi ei voi olla kun polyvoren loputtomat sivut?


Näyttökuva 2016-4-20 kello 13
Tässä on sitä festarityyliä mitä nähtiin ainakin viime vuonna, mutta todennäköisesti myös tänä kesänä. Kukkapannat oli kova juttu, mutta itelleni en ikinä semmosta hankkinut vaikka sellasen ostamista mietinkin. Ne tuo jotenkin niin pirtsakan lisän asuun. Kimono on toinen juttu mikä polttelis mun ostoslistalla tänä keväänä. Kevyt ja viileä neuletakin korvaaja olis hyvä lisä omaan kaappiin!

Nyt hyvät loppuviikot kaikille! Huomenna ollaan jo voiton puolella! :)

6 kommenttia:

 1. Hei olipa ihania kollaaseja. Aivan minun tyylisiä lähestulkoon kaikki, tästä siispä inspiraatiota! :)
  -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo jei kiitos Satu! Onpa kiva kuulla et oot saanu tästä ispistä!:)

   Poista
 2. tosi kivoja kollaaseja, ite voisin kotiuttaa kyllä noi kaikki vaatteet omaan kaappiin :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiiitos! :) No ihan sama juttu mun kohalla haha! :D

   Poista
 3. Anonyymi4/22/2016

  Ihania kollaaseja! Haluisin kysyä vielä siitä sun jalkapöyän rasitusmurtumasta. Missä luussa sulla on ollu se? Mulla todettiin vähän aikaa sitte veneluussa ja ärsyttää ihan älyttömästi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiittii! Mulle on tullu nyt yllättävän monia yhteydenottoja montaa eri kautta koskien jalkapöydän rasitusmurtumia ja useesti kysyjillä on just veneluussa todettu murtuma.. :/
   Mulla oli siis 3. metatarsaalissa eli noissa pitkissä jalkapöydän luissa. Mulla se oli sit niin kauan että se luu alko paksuuntumaan mikä on tosi tosi harvinaista.
   Eihän noi rasitusmurtumat ikinä kivoi oo.. Nyt vaan keskityt kuntoutumiseen, oot taas kunnossa nopeemmin kun huomaatkaan! Tsemppiä :)

   Poista