lauantai 30. huhtikuuta 2016

Ready for take off

Heippa! Nyt on tullu oltua kotona pari viikkoa ja taas on aika lähteä, nyt vähän Etelä-Suomee kauemmas eli Mallorcalle. Lähen sinne siis treenailemaan ja viettämään leiriä, mutta tietysti auringon ottoa, rentoutumista ja palautumista ei saa unohtaa.
Mulla kuumetauti kesti käytännössä koko viime viikon ja kaikki sille ajalle ajottuneet asiat mitkä olis pitäny hoitaa jäi tälle viikolle. Siks oonkin juossu paikasta toiseen koko viikon ja yrittäny aikatauluttaa päiviä hyvin. Kyllä oli stressaava viikko voin sanoo, mutta onneks nyt istun onnellisena junassa matkalla kohti Helsinkiä josta meillä huomenna heti aikasin aamusta lähtee lento. Nyt tuntuu kyllä siltä että oon reissun ansainnu tämmösen viikon jälkeen!
IMG_3729 Mä oon ajastanu yhen postauksen tälle ajalle ja teen mahollisuuksien mukaan vielä toisen, ettei täällä olis ihan pelkkää hiljaisuutta tän parin-kolmen viikon aikana. Sit reissun jälkeen varmasti luvassa paljon kuvia!
IMG_3734 Mua voi seurailla instagramissa nimimerkin @hetaemiliaa alta mitä yritän ahkerasti päivitella ja snapchatissa saa lisätä @hetaemilia, siellä varmasti oon aktiivisimmillani.
Nyt hyvät vaput ja viikonloput kaikille, nauttikaa lämmöstä täällä Suomessakin kun sitä alkaa täälläkin päin pikkuhiljaa näkymään! :)

1 kommentti:

  1. Anonyymi8/16/2016

    Loistava Blogi :) Onnea ja menestystä seuraaviin kisoihisi.

    VastaaPoista