sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Typing... again

Huhhuh. En ees tiiä mistä taas alottaa tai jatkaa. Jotenkin ote lipsunut viime aikoina blogia kohtaan, eikä tää oo ainut asia mitä kohtaan moti on ollu vähän hukassa kevään aikana. Nyt mulle tuli kuitenkin taas hinku päästä kirjottelemaan teille ja enhän mä sitä iteltäni ala kieltämään vaikka en tiiä saanko tänne mitään julkasukelposta aikaseks heh..

Noh, aluks vois mainita että kirjotukset on kevään osalta paketissa, mutta sitä en tiiä kuinka hyvällä menestyksellä. Kirjotin siis nyt matikan pitkänä ja biologian. Bilsasta mulla oli korkeetkin tavotteet, joten aloin siihen lukemaan jo joulun aikoihin kunnolla. Sit kävikin niin, että melkein pelkästään sillä noin kuukauden kestäneellä motilla mentiinkin kirjotuksiin. Kyllä mä muutamana päivänä ennen kumpaakin kirjotusta luin ahkerasti, mutta se pitkäjänteisyys jäi kyllä johonkin muualle. Silti biologia meni varmaan ihan hyvin, mutta tyytyväinen tuskin oon kun tavotteet oli korkeella. Mulla on kuitenkin kaks kirjotuskertaa vielä jälellä, ehkä mä hyödynnän niitä sit uusimisiin - saa nähdä.
G0092331
Mä lähdin heti kirjotusten jälkeen Espooseen poikaystävän Jirin luokse, jossa vietinkin reilut pari viikkoa. Treenaaminen suju hyvin ja tein monet treenit jo ulkona kun oli sen verran lämmin. Aurinko paisto tosi monta päivää ja ulkona tarkeni pelkällä hupparilla. Pääsin myös vähän muistelemaan vanhoja jalkapalloaikoja kun potkittiin useesti palloa tekonurmella joka oli ihan vieressä, vitsi futis oli kyllä kiva harrastus! Käytiin syömässä muutamaan kertaan ulkona, nukuttiin pitkälle päivään viikonloppusin, käytiin Hulluillä päivillä, näin Minttua nopeesti kun hän tuli Turusta mua moikkaamaan, katottiin Ummikot ulkomailla -ohjelmaa vähän liiankin ahkerasti jos ottaa huomioon sen ohjelman idean, käytiin Korkeasaaressa ja mun serkuilla, nukuttiin päikkäreitä, kinasteltiin siitä kuuluistasta mekosta joka on kultasen ja valkosen värinen ihan satavarmasti, jännitettiin Jypin pelejä joko paikan päällä Helsingissä tai telkkarista, mentiin seinäkiipeilemään joka oli mun mielestä superkivaa ja tietty ihan vaan otettiin rennosti.
mä1
Päällimmäinen ilon aihe tällä hetkellä on Mallorcan reissu joka häämöttää vaan parin viikon päässä. Mietittiin jo joulun aikoihin että lähdettäs leireilemään etelään, mutta kun mun jalkapöydän kanssa oli ongelmaa eikä tiedetty sen leikkausaikataulusta niin ei uskallettu mitään varailla. Kun taas tuli mahdollisuus miettiä uudestaan, en ollu enää ihan varma haluunko ees lähteä. Nyt porukka leireilee niin ahkerasti, että tokihan siinä omakin reissukuume nous. Reissukavereita on kuitenkin aika vaikee löytää kun osa on jo etelässä, osa ei kerkeä enää näin nopeella varotusajalla lähteä ja tietty pitäs vielä tulla sen porukan kanssa toimeenkin kenen kanssa meinaat viettää aikaa viikko tolkulla. Tää vuos on mun osalta ihan erilainen aikasempiin vuosiin verrattuna, kun lähden leirille Jirin kanssa. Valmentaja ei lähde eikä ketään treenikavereita. Toisaalta se kuulostaa oudolta että tämmönen kuvio tällä kertaa, mutta en tiiä miten tää vois estää mun kehittymistä tai täysillä treenaamista vaikka treenikaverit uupuukin. 
Varattiin matka siis tällä viikolla aika nopeen päähänpiston seurauksena, ja en kyllä malttas oottaa enää aurinkoa, lämpöä ja tietty sitä reissufiilistä. Mun kaks aiempaa leiriä on ollu ihan mahtavia kokemuksia ja uskaltaisin sanoo, että tää kaikessa erilaisuudessaan tulee kans olemaan ihan huippu!
G0072223
Huomenna mulla alkaa viimenen jakso koulussa ja oonkin tällä hetkellä junassa matkalla Jyväskylää kohti. Onneks mulla on vaan kaks ainetta eli tosi kevyt jakso tiedossa etelän reissunkin takia. Aika menee niin äkkiä et oikeen pelottaa. Pitää vaan yrittää elää hetkessä ja nauttia pikkuasioista niin sitä ei tarvii aina kauhistella.

Mä uskon ja toivon että me kuullaan taas aika pian, mutta nyt hyvät alkavat viikot kaikille! ♥

2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/19/2016

    Kauanko oot seurustellu? :-)

    VastaaPoista
  2. olipa kiva lukee sun kuulumisia :) miten sen leikkaus asian kanssa? ja pääsisinpä mäkin jonnekin lämpöseen treenaamaan ja uimaan ja shoppailemaan, ois ihan unelma ♥ toivottavasti sulle tulee mahtava reissu ♥

    VastaaPoista