perjantai 20. toukokuuta 2016

Sister tag

Heippa! Mulla meni vähän puihin mun ajastetut postaukset kun en ollut tajunnut ladata kuvia postauksiin valmiiksi jo täällä Suomessa, eikä niitä kuvia sit ollutkaan mun koneella vaikka niin muistelin. Noo, pieni tauko ei varmaan haittaa ja nyt ollaan takas Suomen kamaralla ja postausta tiedossa.
Mä en oo aikasemmin nähnyt että tämmöstä Sister tag -postausta olis tehty blogeissa kun videolla tää onkin yleisempää. Halusin kuitenkin tehdä siskon kanssa postauksen, kun Sannista usein kerronkin mutta kukaan ei sen enempää hänestä tiedä. Mutta kohtapa tiedätte! Otin kysymyksiä vähän ympäri nettiä eri paikoista, eli nää nyt ei oo mitkään ''viralliset'' kysymykset mutta tuskinpa haittaa. Tästä tuli mun mielestä tosi hauska, koska vastattiin näihin erikseen eli ei tiedetty mitä toinen vastaa ja sit yhdistin meidän vastaukset. :)
Pakko vielä mainita, että yritin värikoodittaa nää hienosti mutta ylläripylläri blogger ei ihan ollu mun kanssa samalla aaltopituudella, joten nää nyt ei ihan mee kuten haluisin. Mutta yrittäkää pysyä kärryillä :)

Minkä ikäsiä ootte? H: 18v S: 15v
Joku muisto yhdessä lapsuudesta: H: Mun eka muisto meistä on se, kun konttaan Sannin kanssa semmosta arkkua ympäri kun Sanni oli alle vuoden varmaan ja tajusin, että ei vitsi tästähän on jotain hyötyäkin! Hahah ei vaiskaan olin vaan ilonen, että sain leikkikaverin :) 
S: Kun me oltiin Hippo-kisoissa ehkä 10 vuotta sitten. Olin just saanu mun pallonheiton suoritettua ja Heta tuli antamaan mulle halin.
Mitä teette mielellänne yhdessä? H: Ollaan mun huoneessa yhdessä ja kuunnellaan musiikkia, mut molemmat tekee omia juttujaan eli on kännykällä tai koneella ja jutellaan kaikesta.
S: Pötkötellään Hetan sängyssä, jutellaan, kuunnellaan musiikkia ja lauletaan. Usein myös vaan datataan yhdessä puhumatta mitään. 
IMG_1371 Viimesin whatsapp -viesti teidän keskustelussa: H: ''Jaaaahas okei'', S: ''Okei''
Outo fakta toisesta: H: Sanni on niin sympaattinen että sitä on välillä hauska kiusata siitä. Jos Sanni vaikka kolauttaa päätään johonkin ja mainitsen, että nyt tapoit parit perheelliset aivosolut päästä niin siinä meinaa itku tulla. Vaikka eihän niillä mitään tunteita saati perheitä oo. Tai mistä sitä tietää.
S: Ettii todella kauan hyvää asentoa ennen kun nukahtaa
Kivoin muisto yhdessä: H: Tottakai tähän vois laittaa kaikki meidän ulkomaanreissut, mutta mä nautin eniten ihan vaan yhteisolosta ja rennosta hengailusta vaikka just mun huoneessa. Se on musta parasta.
S: Voisin sanoo kaikki etelänreissut, mutta mun mielestä on parasta ihan vaan Hetan huoneessa oleilu ja musiikin kuuntelu. Myös viimekesäinen Helsingin reissu oli huikee.
Kuvaa toista yhdellä sanalla: H: Huomioon ottava, S: Epäitsekäs
Mikä ärsyttää toisessa? H: Välillä liika kännykän käyttö, vaikka itekin sorrun tähän ja varmaan vähän kaikki.. S: Välillä se harkkojen määrä ja vapaa-ajan puute, haha.
Kummalla menee kauemmin laittautuessa? H: Jos Sanni on päättäny vaatteensa etukäteen, niin sillon mulla. Muuten Sanni vie tän ihan ylivoimasesti.
S: Jos vältyn asukriisiltä niin Hetalla. Mutta muuten taitaa mulla mennä, heh.
Mitä yhteistä teillä on? H: Ollaan molemmat ainakin sisäisesti vielä vähän nyhveröitä ihan lapsuusajoilta. Tykätään hengata perheen kanssa kotona mieluummin kun mennä tuolla kaupungilla yössä, vaikkakaan tällä ei oo kauheesti tekemistä ton nyhveryyden kanssa.
S: Molemmat tykätään viettää kotona aikaa. Varsinkin kaikki juhlapäivät on kiva viettää perheen kanssa. Meillä on myös samanlainen musiikkimaku. Ulkonäöllisesti ei mitään, haha.
IMG_0425 Minne haluaisitte matkustaa yhdessä? H: Mä haluisin viedä Sannin Lontooseen Harry Potter -museoon vai mikä se on? Tai Sanni haluis sinne kovasti, niin miksipä ei. Tietysti myös johonkin lämpöseen voitais lähteä!
S: Ainakin Lontooseen ja kyllähän kaikki lämpimät maat kelpaa.
Mitä arvostat toisessa? H: Arvostan Sannin semmosta kylmäpäisyyttä, että se ei hermostu helposti ja harvoin mikään ärsyttää paljoa. Se on musta elämässä tärkee taito. Sanni on myös tosi ystävällinen kaikille ja tulee kaikkien kanssa tosi hyvin toimeen. Sannin kanssa pystyy puhumaan ihan mistä vaan ja kyllä meidän tuleekin juoruiltua haha.
S: Avarakatseisuutta ja sitä, että löytää aikaa mullekin, vaikka ois tosi kiire. Heta on tosi sosiaalinen ja ystävällinen. Myös sitä että tunnen pystyväni kertoo Hetalle kaiken.
Jos sinun pitäisi/saisit käyttää 100e toiseen, mitä ostaisit? H: Ostaisin Suffeli Puffi -karkkipusseja muutamat ja parit vaatteet mistä uskosin Sannin tykkäävän (ei luulis olevan vaikeeta valita kun tuntuu kaiken mun kaapissa olevan kelpaavan) ja sitten leffaliput johonkin hömppäleffaan ja popparit siihen kylkeen.
S: Olis aika uhkarohkeeta ostaa Hetalle urheiluvaatteita ilman sen mielipidettä, joten vastaan että lähdettäisiin yhdessä johonkin kauemmas urheiluvaateliikkeisiin.
Riitelettekö usein? H: Pientä sanaharkkaa tulee ehkä kerran viikkoon, mut nekin loppuu yleensä ihan samantien. Isompaa riitaa on toooosi harvoin.
S: Ei me kunnolla riidellä, mutta pikku kinoja tulee välillä.

sanni
Seuraavat kysymykset yritetään arvata toisen kohdalta. Eli mä yritän arvata esim. Sannin lempiruuan ja Sanni mun.

Lemppari vuodenaika? H: Sannilla kesä, kuten mullakin. S: Kesä. Mullakin ehdottomasti kesä.
Paras kaveri? H: Sanoisin että Emmi ja Olivia, mulla Iina. S: Iina. Mulla Olivia ja Emmi.
Tilaus Hesburgerista? H: Sannilla juustoateria, ellei oo kova nälkä jollon kerrosateria. Ite tilaan kerrosaterian. S: Hetalla yleensä kerrosateria. Riippuu nälän koosta. Mulla yleensä juustoateria.
Lempieläin? H: Koira ja mopsi. Mulla varmaan koira kanssa. S: Kyllä se koira taitaa olla. Mulla ehdottomasti koira ja rodulta mopsi.
Lempiruoka? H: Tortillat. Mulla ei varsinaisesti oo lempiruokaa, mutta esim pasta ja kanakastike on perus hyvää. S: Hmm Heta tykkää varmaan kaikesta haha. Pakko sanoo mun tekemä kanapasta. Mulla tortillat.
Unelma-ammatti? H: Eläinten auttaja, ihan kun eläinten pelastustiimi -ohjelmassa. Mulla lääkäri. S: Uheilulääkäri tai lääkäri. Mulla joku lääketieteeseen tai eläimiin liittyvä.
Lempielokuva? H: Hmm tää on paha. Ehkä sama kun mulla eli Mamma Mia. Tai joku Harry Potter leffoista. S: Mamma Mia. Mulla sama.
Lempiohjelma/sarja? H: Vampyyripäiväkirjat on lempparisarja varmaan. Tai The 100. Mulla ehkä Glee tällä hetkellä, kyllästyn sarjoihin nopeesti. S: Niitä on aika monta, mutta tällä hetkellä varmaan Glee on suosikki. Mulla vampyyripäiväkirjat. 
Apple vs. Android? H: Tää on nyt helppo kun Sanni sai elämän ekan Applensa hah. Eli Apple vie. Mulla sama mielipide. S: Apple. Mulla ehdottomasti sama.
IMG_4120
Sannin löytää Instagramista käyttäjällä @sannialiisaa joten käykääs seuraamassa! ;)

Toivottavasti tää postaus oli teidän mieleen, kohta päästäänkin meidän Mallorcan reissun pariin kuvien muodossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti