torstai 24. marraskuuta 2016

1 month to go

Tasan kuukausi jouluaattoon!! Vitsit oon niin innoissani joka vuosi joulusta. En vaan millään malta aina oottaa vaikka oikeestaan sehän tässä parasta onkin. Pienenä joulukuu meni kamalan hitaasti, koska sitä seuraavan aamun joulukalenterin luukun avaamista odotti niin kovasti, mutta mua vähän harmittaakin että nykyään joulukuu vilahtaa ohi ihan sairaan nopeesti. Nyt pitää jo nauttia aikasessa vaiheessa ettei joulun juhliminen jää ihan vajaaksi!
IMG_2418
Mä oon jo tehnyt muutamia lahjaostoksia, laittanut jouluvalot, syönyt joulutorttuja ja riisipuuroa, katsonut jouluohjelmia, tehnyt joulukortteja ja ostanut pieniä juttuja Sannin joulukalenteriin. Alotan aina jouluvalmistelut tosi aikasin, ihan viimestään marraskuun eka päivä. Se ei musta oo yhtään liian aikasin, vaan nimenomaan tykkään että joulu kestää mahdollisimman pitkään kun se loppuhuipennus kestää kuitenkin niin vähän aikaa.
IMG_2411 IMG_2414
Mun joulukuu tulee olemaan kiireinen, koska siihen sisältyy mm. maajoukkueleiriä, koulua, pääsykokeisiin lukua, urheilukerhojen vetämistä, reissaamista Helsinkiin päin ja alotin myös työt urheilukerhojen lisäksi. Kiireisiä päiviä, mutta hyvällä aikataululla saan kaikki hoidettua ja pysyn järjissäni haha.
IMG_2416
Nyt ihan mahtavat loppuviikot ja huomenna alkavat viikonloput kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hullun nopeesti menee kyllä aika! Ja hei kivasti oot keksiny laittaa noi valopallot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano!! Välillä sais mennä vähän hitaamminkin haha. Munkin mielestä ne näyttää kivalta tossa! :)

   Poista
 2. Tän postauksen jälkeen ei malta oottaa joulua!!

  http://siiriemilia.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä jos sai joulufiilistä nousemaan!! :)

   Poista
 3. Anonyymi11/25/2016

  Missä käyt töissä urheilukoulun lisäks, kiinostaa tietää ku ote ku urheilen ja mietin mistä saisin töitä sillee sopivasti että kerkeis treenata:'D ja hei miten sulla meni ylioppilaskirjoitukset nyt syksyllä? Mitä mieltä olit terveystiedon kokeesta, minusta se oli jotenki tosi erilainen kun ennen mutta eipä se haitannu :D ja tosi kauniin näkösiä kuvia Sulla!:) joulu on kyllä niin ihanaa aikaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain töitä vähän vahingossakin yhdeltä kuntosalin tapaselta :) Vuoroja on just sopivasti pari iltaa viikossa ja nekin joustaa urheilujen kanssa eli just täydellinen urheilijalle! Hmm no vois sanoo että kirjotukset meni ihan hyvin, vaikka tulokset ei nyt päätä huimaakaan.. Bilsaa sain nostettua pisteillä vaikka kuinka mutta rajat oli tosi korkeet niin arvosana oli edelleen sama kun keväällä.. Terveystiedosta en osaa sanoo et millanen aiempiin vuosiin verrattuna kun en niihin oo paljon perehtyny haha. Mut sain M:n siitä et vastas mun panostusta kyllä :)
   Kiiitos vielä kommentista! Niiimpä joulu on kyllä ihanaa aikaa ja ihana et se on vielä eessä! :)

   Poista