torstai 3. marraskuuta 2016

Bonusta ostoksista!

Mä hankin itselleni ensimmäisen bonuskorttini joskus pari kuukautta sitten. Oon vilautellut sitä nyt joka kerta kun kyseisen kauppaketjun kaupoissa asioin, ja en malta oottaa että saan sieltä kohta jonkun alennuskupongin haha.

Monet käyttää just edellämainittuja bonuskortteja tosi ahkeraan, mutta tekee silti ostoksia myös netissä mahdollisesti jopa yhtä paljon. Tiesittekö, että netissäkin voi saada bonuksia talteen suoraan rahana ja vielä tosi helpolla tavalla?

Mä näin vähän aikaa sitten Bonuswayn mainoksen telkkarissa jonka jälkeen muhun otettiin yhteyttä. Tää systeemi ei ollut mulle entuudestaan vieras, vaan olin kuullut jo aiemmin miten se toimii. Oon itsekin kerännyt monet kerrat bonuksia kun oon tilannut nettikaupoista.

Bonusway toimii siis niin, että menet heidän sivulleen, etsit verkkokaupan jossa haluat asioida, klikkaat itsesi Bonuswayn kautta tälle nettisivulle ja teet ostokset. Tällöin saat prosentuaalisen määrän ostoksesta Bonuswayn tilillesi ja myöhemmin, 15 euroa kerättyäsi saat nostaa rahat itsellesi. Bonuswaylla on tosi monia suosittuja verkkokauppoja mukana, esim. Zalando, Nelly.com, Ellos, Fitnesstukku ja Hotels.com. Suomalaisia käyttäjiä sivustolla on tällä hetkellä jo 200 000, joten mistään ihan pienestä käyttäjämäärästä ei ole kyse.

Bonuswayn kauppoja selatessa mä innostuin tekemään kollaasin kaikista jutuista mitä mä haluaisin omaankin kaappiini jossain vaiheessa elämää haha. Tässä siis muutamat tämän hetken lempparijutut:

wanties Mäkin kokeilin kokeilin Bonuswayta ja ostin itselleni yhden yllä olevista jutuista. Saatte arvuutella mikä se on, mä kerron sitten myöhemmin ostospostauksessa lisää. (;

Tällä hetkellä Bonuswaylla on käynnissä kampanja, jossa uudet asiakkaat saavat 10€ tilillensä heti ensimmäisen verkko-ostoksen yhteydessä. Ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa ja tutustumassa, eihän siinä mitään häviä. Pääsette liittymään tästä linkistä!

Yhteistyössä Bonusway
Näyttökuva 2016-11-03 kello 16.49.18

2 kommenttia:

 1. Anonyymi11/03/2016

  mitä kaikkia aineita meinaat kirjottaa/oot jo kirjottanu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kirjottanu bilsan, terveystiedon ja matikan pitkänä. Kirjotan vielä keväällä äikän ja enkun :)

   Poista