torstai 17. marraskuuta 2016

Kaikki hyvin!

Tai oikeestaan kaikki on enemmänkin kun hyvin tällä hetkellä. Viime viikonloppu oli eka kerta sitten viime helmikuun kun oltiin ihan vaan perheen kanssa kotona ja se oli mukavaa vaihtelua, vaikka en tietenkään valita jos siellä Jiri oliskin kylässä, haha. Pelattiin lautapeliä, syötiin hyvää ruokaa, tehtiin iskälle kakku (tai äiti teki ja me kuorrutettiin), tehtiin joulukortteja ja tietysti ihan vaan rentouduttiin yhdessä. Mä oon ollut aina jotenkin tosi onnekas että mulla on tämmönen perhe, jonka kanssa voi pitää hauskaa vaikkakin tosi rennoissa meiningeissä. Tullaan kaikki niin hyvin juttuun, että useesti päädytään vaan nauramaan vedet silmissä jollekkin ihan tyhmälle jutulle. Ja noi on niitä parhaita hetkiä joita oon onneks saanut kokea tosi monia mun lapsuuden aikana. Toivottavasti mäkin tuun joskus tarjoamaan mun omille lapsille samanlaisia kokemuksia.
IMG_2366 IMG_2376 IMG_2377
Lähdin eilen Helsinkiin ja nyt oon täällä. Oottelen, että pullataikina kohoaa ja pääsen jatkamaan mun korvapuustit loppuun. Ei tää päivä ihan putkeen kuitenkaan mennyt kun mulle oli jätetty väärä avain ja jäin sitten kauppareissulle. Onneks Jiri pääsi töistä pelastamaan mut ja lähti sitten jatkamaan. Paremmalla onnella ja huolellisuudella ens kerralla, hah!
IMG_2370 IMG_2375
Nyt mä taidan lähteä tsekkaamaan tota pullataikinaa, jonka jälkeen pitäisi varmaan hoitaa koulujuttuja. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mitä mä just näin! Toi kakku<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin kyllä yhtä hyvää miltä näyttää! Ja makeeta haha :P

   Poista
 2. Anonyymi11/19/2016

  Ihana postaus! Ja kakku pisti munkin silmään, nam :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihana kuulla että tykkäsit! :) haha oli kyllä hyvää :P

   Poista