tiistai 6. joulukuuta 2016

Christmas wishlist

Moi ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Mulla oli vielä muutama päivä sitten ihan kauhee ongelma että mitä mä haluaisin toivoa joululahjaksi kun monet sitä oli kysellyt. Mä itse nautin ehkä jopa enemmän antaa lahjoja, mutta jos mulle joka tapauksessa ostetaan jotain lahjaksi niin miksipä en sitten antaisi edes osviittaa koska tiedän kuinka vaikeeta lahjojen ostaminen voi joskus olla.. Pienen miettimisen jälkeen tuli asioita joita olisi kiva saada, vaikkakin suurin osa näistä on semmosia tulevaisuuden hankintalistalla olevia juttuja. Eli tää ei nyt ihan suoraan oo joulun toivelista enkä oleta että saisin näistä yhtäkään juttua. Joskus nää olis kuitenkin kiva saada itelleen jollakin tavalla :) Nyt siihen listaan: Näyttökuva 2016-12-06 kello 20.02.30
Peakin vaatteet on jo niiiin kauan ollut mun ostoslistalla että tuun vielä hankkimaan lähiaikoina itelleni jonkun hupparin. Peakin lisäksi muutkin hupparit ja kollarit on aina tervetulleita eikä niitä oo ikinä liikaa.

Petivaatteista on tullut mulle jotenkin tosi kiinnostava juttu ja oon tarkka siitä millaset pussilakanat mun sängyssä on. Kollaasissa on ihan sairaan kivat pussilakanat H&M:ltä.

Kännykän kuoria ostan itelleni aina kun vastaan tulee jotkut kivat ja niissä harvoin voi mennä harhaan. Varsinkin kaikki Adidaksen ja Niken kuoret on sporttisen kivoja.

Mulla ja Sannilla on tällä hetkellä yhteiset kuulokkeet, joten ostoslistalla olis myös omat. Nää Beats -kuulokkeet on musta niin kivat ja myös tosi kalliit, mutta ehkä mä vielä joskus raaskin laittaa niihin rahaa. En kyllä välttämättä tarvii bluetoothilla toimivia koska kuuntelen niin paljon musiikkia iPodista eikä se toimi kun piuhalla. Myös matkakaiutin on joskus pakko saada itelle!

No suklaa on joka joulun toivelistalla ja sitä syödään sitten monta viikkoa vielä jälkikäteenkin!

Calvin Kleinin alusvaatteet on ollut enemmän kun mun mieleen ja tuun kyllä kasvattamaan mun kokoelmaa vielä.

Urheiluvaatteet on niin arkipäivää mulle, että niille on kyllä aina käyttöä. Niken panta olis loistava talvella lenkille ja tietysti myös kaikki muut urheiluvaatteet tulis tarpeeseen.

Käyn leffassa suunnilleen pari kertaa kuussa ja siihen menee yllättävän paljon rahaa vuodessa. Jos joku sanoo, että leffaliput on turhin lahja ikinä, niin mä oon täysin eri mieltä.

Näin ihan yllättäen mun unelmien Helly Hansenin takin Intersportissa, mutta en löytänyt siitä kuvaa tänne. Oon satavarma että tuun vielä ostamaan sen ens vuoden puolella. Se oli niiin kivan näkönen ja omisti vielä ihanan fleecevuoren, että sillä kelpais vaikka lasketella keväällä vähän lämpimämmillä keleillä. 

Kun lääkiksen pääsykokeet uusiutu, niin nyt tarviin myös uuden laskimen kun mun laskimella sinne ei saa mennä. Tietenkin laskuja täytyy tottua laskemaan tällä uudella laskimella jo treenatessa, eikä sen ostoa saa jättää ihan viimetinkaan.

Selasin koko internetin läpi viime syksynä kun yritin ettiä näitä Adidaksen Nmd -kenkiä, mutta niitä ei myyty vielä juuri missään tai sit kaikki oli loppu. Nää on semmoset kengät jotka tuun ens keväänä hommaamaan itelleni ihan satavarmasti.

Nyt kun halu omaan kotiin muuttamiseen alkaa syttyä, niin myös astioiden ostaminen olis ajankohtaista. Tiedän monia jotka on aloittanut astioiden keräämisen jo ihan pienenä, mutta mä en oo yks niistä lukuunottamatta muutamaa Iittalan Sarjaton -kuppia.  Nyt kun vähän perehdyin asiaan, niin lemppariks valikoitu Iittalan Teema -sarja joka miellyttää eniten silmää valkosena. 


Olis kiva myös kuulla mitä teidän lahjalistalla on! 

Nyt hyvää itsenäisyyspäivän iltaa vielä!


11 kommenttia:

 1. Anonyymi12/06/2016

  Ihana kollaasi! :) Millä ohjelmalla sä teet tälläiset kollaasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti! :) Teen polyvoressa tämmösen kollaasit!

   Poista
 2. Anonyymi12/09/2016

  Upea kollaasi! Itseltä jää tänä vuonna joululahjat väliin, kun en saanut edes toivoa mitään rahan puutteen takia.. Mutta jospa sitten ensi vuonna ja silloin ois mullakin varmaan joku astiaston saaminen melko ajankohtaista.. Tosin olen niin pihi (jopa vanhempien/sukulaisten) rahapussia kohtaan niin valitsen varmaan kaikista halvimmat :D
  Ihanaa joulunodotusta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinhän se taitaa aika monellakin olla. Mä tiedän onneks että kukaan mun läheisistä ei osta yli varojensa mitään lahjoja, joten uskallan aina toivoa koska hekin tietävät etten oikeasti oleta saavani niistä yhtäkään. Esim astiastoon haluan panostaa, joten ostan tulevaisuudessa luultavasti enimmät itse eikä muiden tarvitse käyttää siihen rahaa:)

   Poista
 3. Anonyymi12/16/2016

  Onneksi on elämää joulun jälkeenkin. Toivoa voi myös myöhemmin ja alennusmyynneistä on ihan järkevää ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ja mun mielestä mä aika selkeesti sanoinkin tuolla että nää kaikki on semmosia "elämän toivelistalla" olevia asioita.

   Poista
 4. Anonyymi1/03/2017

  Voisitko tehdä postauksen sun fiiliksistä yhteishakuun ja sun omaan kouluun hakemisen liittyen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin jossain vaiheessa vaikka tehdäkin! :)

   Poista
 5. Anonyymi1/19/2017

  Miks oot lopettanu kirjoittamisen?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on vähän kyllä harmittanut etten oo kirjottanu, mutta nyt oon ollu niin kiireinen että rehellisesti sanottuna mulla ei oo ollu aikaa blogille. Mun viikot on minuuttiaikataulutettuja ja oon joka ilta aikasintaan kasin aikaan kotona minkä jälkeen kirjottaminen ei enää luonnistu varsinkaan kun kuvia ei oo.. Mutta tarkotus olis tehdä sellanen postaus tässä kun kerkeen että kerron juurikin tästä kiireestä ja kirjottamattomuudesta :)

   Poista
  2. Anonyymi1/31/2017

   Okei tosi kiva että et oo lopullisesti lopettanu, ootan sun kirjotuksia innolla!:)

   Poista