maanantai 24. huhtikuuta 2017

Kevätkelien pelastaja

Ihan mahtavaa alkuviikkoa kaikille! En pysty ees kuvailemaan miten oon kaivannut sitä lämpöä mikä auringosta osuu kasvoille. Sanoin tänään valehtelematta 15 kertaa, että ''ei vitsi miten ihanan lämmin''. Oon vaan niin kesäihminen henkeen ja vereen, ei epäilystäkään.
IMG_5472 IMG_5663 IMG_6151 Tänään alotin päivän rennoissa merkeissä aamupalalla auringossa terassilla, ekaa kertaa tänä keväänä.    Päivä sai myös hyvän päätöksen porrastreenin merkeissä ihanassa kelissä Iinan kanssa. Kaikin puolin hyvä päivä siis, ei mitään valittamista.
IMG_6163 PicMonkey Collage
Farkkutakki Junkyard // Farkut BikBok // Neule Stradivarius // Kengät Nike // Aurinkolasit Rayban

Mä en ikinä oo ollut mikään farkkutakkien suurkuluttaja, jotenkin ne ei vaan oo ollut mun juttu. En tiedä johtuuko se niiden ''massiivisuudesta'' minkälainen kuva mulla niistä on. Mun mielestä hyvää farkkutakkia on myös hirveen vaikee löytää kaupoista. Nyt sitä ongelmaa ei ollut kun käväsin vaan siskon kaapilla, heh. Täytyy sanoa, että mun mielikuvat farkkutakin käytöstä hävis ja tosta tuli ihan lemppariasu. Täydellinen näille kevään keleille. Ja tästä opittiin, että välillä kannattaa kokeilla päälle jotain, mikä ei sillon tunnukaan parhaalta idealta. 
IMG_5994 IMG_5669
Aurinkoista alkuviikkoa vielä kaikille!

1 kommentti:

  1. Tosi kiva asukokonaisuus! :) On niin ihanaa, kun pikkuhiljaa alkaa lämpenemään ja mennään kohti kesää <3 Paitsi just äsken katsoin ikkunasta, et ulkona sataa räntää... :/

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista