tiistai 18. huhtikuuta 2017

Uudet tuulet

Moi! Kuten otsikosta voikin vähän päätellä, niin nyt on aika siirtyä eteenpäin. Kuulostaa tosi lopulliselta tai pelottavalta, mutta tää on vaan hyvä muutos, uskokaa pois. Kyse on siis tästä blogista.

Mun elämä on muuttunut niin paljon viimesen vuoden aikana, että en vaan pystynyt enää jatkamaan samalla kaavalla bloggaamista. Tuntu ehkä, että olin kasvanut siitä ulos. Ja loppujen lopuks muutos ei todellakaan oo aina huono juttu, vaan mä oon ainakin tästä muutoksesta ihan innoissani. Vihdoin blogin nimen vaihdoksen ja uusien postauksien sisällön ideoinnin jälkeen tää tuntuu taas siltä miltä bloggaaminen tuntu ihan alkuvaiheessa, eli luonnolliselta ja normaalilta. 

No mitä mä sitten jatkossa postaan? En ainakaan avaa elämääni yhtä avoimesti kun tähän asti. Oon nimittäin vähän ''säikähtänyt'' sitä, että mulle puolitutut ihmiset tietää mun elämästä kaiken, tai ainakin kaiken mitä mä täällä jaan - eli oikeestaan kaiken. Mä en haluu kokea tätä sellasena tiedotuskanavana niin kun aiemmin, koska se ei tunnu enää hyvältä. Haluun kertoa kyllä mun elämästä jatkossakin, mutta vähän pinnallisemmin ja myös sellasta hömppää mitä blogeissa normaalistikin on. Tottakai multa edelleen saa kysellä asioita mitä haluatte tietää ja vastailen niihin mielelläni, mutta se semmonen tiedottaminen jää nyt pois. Mun postailut viimesen vuoden aikana nimittäin meni turhan paljon tohon elämästä tiedottamiseen ja kyllästyin siihen ihan totaalisesti. Nyt palataan takasin lähtökuoppiin, mutta samalla periaatteessa kaivetaankin uudet kuopat mistä startataan uudestaan. Saa nähdä mitä tästä tulee!

Entäs vanhat postaukset? Uusi blogin nimi on siis yksinkertaisesti HETAEMILIA, mikä tulee ylläripylläri mun nimestä. En vaan tiiä mikä mun blogia kuvastais paremmin kun mun oma nimi. Saan olla täysin oma itteni ja tää blogi kuvastaa just mua, ihan kun lifestyleblogin kuuluukin. Vanhat postaukset jätän näkyville tottakai, en mä niitä kadu millään tavalla tms. vaikka ne ei tuntunutkaan enää vähään aikaan omalta jutulta kirjottaa. Silti ne on kuvastanut mun elämäntilannetta niillä hetkillä, eli ne ei missään tapauksessa oo turhia. Niitä saa käydä lukemassa edelleen jos haluaa, niin te kun minäkin. Blogin osoite pysyy samana vaikka nimi muuttuukin, koska en oo ihan varma miten osotetta muutetaan turvallisesti niin, ettei kaikki lukijat hukkaa koko blogia. Saa nähdä pysyykö se samana vai uskallanko lähteä muuttamaan.

Noin! Sellasta tällä kertaa. Mulla on tästä hyvä fiilis tällä hetkellä, toivottavasti tää jatkuu vielä pitkään! Mä oon nimittäin kaivannut sitä parin vuoden takaista fiilistä bloggaamisesta ja oon harmitellut, että se on hävinnyt. Nyt siis uusia tuulia kohti!
IMG_7342

6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että jatkat kaikesta huolimatta bloggaamista just niin, ku susta tuntuu hyvältä! :)

  Piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, uskon että nyt tästä tulee vielä hyvä :)

   Poista
 2. Anonyymi4/19/2017

  Oot hyvä bloggaaja. Ja kiva, että jatkat vielä kirjoittamista!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihana kuulla, että joku on vielä siellä ruudun toisella puolella kaikesta huolimatta! :)

   Poista
 3. Anonyymi4/20/2017

  Oon samaa mieltä, että muutos ei useinkaan oo välttämättä huono juttu (vaikka aina löytyykin niitä jotka ei oo tyytyväisiä ja tulee kommentoimaan että "ennen oli parempi" yms.) Ootan innolla uusia postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, mustakin se on tärkeetä että välillä menee eteenpäin ja varsinkin, kun huomaa, ettei joku juttu enää toimi.. Mutta jee ihana kuulla!! :)

   Poista